Inlägg från: talamod |Visa alla inlägg
  • talamod

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Eriam skrev 2010-02-17 10:13:04 följande:
    *arggghhh*  jag är hemma än -åååh så jag önskar jag fått min lill* vid det här laget - det enda som hänt är att jag1. fått förstoppning2. haft migrän3. trodde jag fick en stroke igår då halva sidan domnade bort men kom tillbaka efter ca 10 minuter4. är gråtfärdig5. Har drömt om Steve Buscemi inatt ??!!?!  *haha* vad man nu kan se hos HONOM?6. Är på Bf+5 idagNej - jag är inte arg - lite lätt less kanske - men jag sitter här i kulisserna och lovar återkomma så fort nåt händer! KRAAAAM till er alla!!!
    Skönt att höra från dig. Förstår att timmarna känns lååånga. Förstoppning det är inte kul. Äter nu järntabletter pga lågt hb-värde och gissa om det proppar igen. OÄÄ. *kram*
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Dynah skrev 2010-02-17 11:58:31 följande:
    Mår jätte-illa fortfarande...fattar lixom inte...är ju i vecka 13 nu...i vanliga fall brukar det väl gå över såhär dags? Tänk att man glömmer så fort, men jag har för mig att det brukar sluta typ nu...fast vad vet jag, har ju bara väntat tjejer förut .Tänkte på det jag troligen har, bakteriell vaginos, det är tydligen rätt vanligt och sänker fertiliteten. Har man gått med det länge är det oftast så att man inte märker av det så mycket, ett tips att kolla upp för er som kämpar. Har ställt mig på väntelista för avbokningar idag (läkarbesök), annars får jag snällt vänta till måndag...
    Illamående- ja det vet jag ALLT om. Har tjatat om det här förut, men jag mådde så illa med alla mina fyra (2 tjerjer+2 killar). Spydde upp till 9 månader. Det var vidrigt. Inte var det kul att höra folk komma med käcka tips heller för inget hjälpte ju. Ta hjälp av BM om det inte går över!!!
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Mamsie: håller med de andra- det måste vara säkra tecken du har det är ju DIN tur nu!!!


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Smytt,
    å som sagts av andra. Ta hjälp!!! Ett måste!!!  Jag har ju nyligen separerat och träffat ny Kärlek som jag nu väntar min 5:e med. Att separera är otroligt psykiskt påfrestande. Kostar tårar, psykisk hälsa och så barnen....jag vad ska jag säga. Ni måste ta gemensam hjälp och ni måste BÅDA VILJA!!! En kan inte kämpa. Råd om hur göra (stanna/gå) kan ju ingen annan än du komma fram till.
    1. Lugna ner dig efter hans utspel, så tankarna blir någorlunda klara.
    2. Prata av dig med någon nära.
    3. Gör lista för/emot, bra/dåligt.
    4. Ta upp samtalet med din sambo när du känner att du kan prata sansat och vet vad du vill säga.
    5. TA Hjälp om inte båda så iaf du. Det måste du.

    *tusen styrekramar*

    och du Smytt, du får kräkas här- vi kan ta det! Du behöver inte stå för vad säger när du är upprörd, ledsen. Såna här situationer kan man inte veta alltid vad man säger rakt ut. Solen går upp i morgon också. Jag lovar!


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Smytt,
    glömde säga att jag tog hjälp (och jag är en sån som inte trodde jag behövde hjälp) och utan den hade jag kanske inte rest mig igen, eller iaf blivit sjukskriven länge. Nu varade min depression 2 månader (1 månad akut, 1 mån allvarlig) Och jag går fortfarande till psykolog, trots att allt är riktigt bra för mig och barnen.
    *kram* igen


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Nicholas mamma: vad är EDA? Är DU nöjd med samtalet?


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    esther123 skrev 2010-02-17 14:16:16 följande:
    Smytt: stora kramen till dig!Det var ett tag sedan jag var inne här. Det är så många nya nu, så ursäkta till er att ni inte får hela bakgrunden. Tänkte bara skriva till er som redan känner till allt att jag nu har fått operationsdatum. På söndag läggs jag in för att operaras på måndag morgon. Jag kommer att vara på Thorax/Karolinska en vecka sedan på ett sjukhem ytterligare en vecka. Hoppas att ni alla mår bra!!! kram på er
    Skickar alla goda tankar och krafter inför operationen. Skönt att se att det har ett slut! Ta hand om dig!
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Godmorgon alla,
    Smytt: bra att du lyssnar- ta mod och gå vidare med hjälp med eller utan man. Låt inte saker och ting bara bero.
    Eriam: Har testat alla igångsättningsknep? Det bästa och en av de säkraste är ju att ha en het natt {#lang_emotions_wink} Jag vet...
    Dynah: skönt med bra läkare- lycka till med att berätta imorrn. återkom å berätta om reaktionerna


    Charlotta: håller med, jag har haft konc.svårigheter av och till i 6 månader nu {#lang_emotions_surprised}

    Mamsie: skönt m tillfällig lindring, men hoppas på mer varaktig snart. Å du finnar kan ju vara grav tecken- jag fick några tonårsaktiga saker på hakan {#lang_emotions_laughing} och kände mig 20 år yngre . Ja, menar både grav och tonårsfinnar det är upplyftande!


    Ester: tänker å dig


    Alla andra oxå: *kram*


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Dynah skrev 2010-02-18 10:11:35 följande:
    Jag berättade för mina närmaste medarbetare nyss...för chefen igår...resten får reda på det imorgon. Chefen blev jätte-förvånad, jag förstår honom, jag har ju redan 3 barn...men han såg glad ut för min skull. En annan såg lite chockad ut, och någon gratulerade...Vi lät svärmor få veta genom att vår dotter berättade för henne i telefon att hon skulle få en lillebror...farmor frågade "hur vet du det?" och hon svarade att mamma sagt det. Sedan tog maken över luren och fortsatte prata med sin mamma...hon nämnde INGENTING om det vår dotter sagt. Till slut frågade han om hon hört vad hon sagt...och fick nåt obegripligt till svar....och efter det är det enda hon berättar om är hur jobbig makens lillbror var som liten...riktig häxa är hon.Vi som är så glada, hon kan väl i alla fall säga grattis till sin egen son....jaja...Vi är i alla fall glada - maken såg glad ut när jag berättade att jag fått se vår son igår (UL).
    Blä för svärmödrar/mammor som inte har vett att ens hålla sig till vanlig hyfs. Jag menar om NI är glada så borde hon vara glad för er skull!
    Jag vet hur det kan vara då jag har en mamma som inte vet gränser och som har sig själv i centrum. Om når svårt sker mig/annan närstående då är det HENNE det är synd om egentligen- mao en 4-årings logik ungefär.
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Mamsie: jag försöker mig på en voodoobesvärjelse (Har en kuban på jobbet som kan sånt) men jag är ju inte tränad på det så riksen är att den är ganska tam...men den skadar inte att försöka.
    Svårmödrar: bra namn...bara man kunde frikoppla dem helt i deras ssk svåra perioder...


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5