Inlägg från: talamod |Visa alla inlägg
  • talamod

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Mamsie skrev 2010-03-01 09:00:55 följande:
    Jag tog sovmorgon - det blir intensivt i dagarna tre och nästa gång jag kan slappa är på torsdag. Idag ska jag leka Nåldyna: Min bedövningsdoktor (anesteseolog o kanyltokig smärtläkare) ska injicera Botox i mina muskler i nacke/axlar/rygg medan min ansvarige Ajajdoktor (missbruksexptert och smärtläkare) tittar på och lär sig att sticka sina ömma patienter. Bra samarbete va? Hoppas nu verkligen jag får Botox så de inte kör en provomgång till med lokalbedövningsmedel... Imorrn opereras lilleman: körteln bakom näsan och halva halsmandlarna ska bort. Och sen ska han förhoppningsvis andas lättare och sova bättre Men jag ser inte fram emot natten på sjukhus... i en obekväm resesäng och med en unge med smärtor efter op... Mer kaffe? Jag hämtar! Lilla Hjärtat får bara koffeinfritt trots tröttheten
    Skönt att du nu får din efterlängtade behandling.
    Hoppas den håller i sig bra när du ska "lida" i obekväm säng.
    En eloge till dig som är en sån superbra mamma för din lilleman. Och hoppas hans op går bra och kommer hem med lätt andning. *kram* till er
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Hemulan skrev 2010-03-01 16:03:07 följande:
    Hoppar in å säger hej. En baby känns allt mer avlägsen, i april har vi försökt i ett år. Är ju en process att acceptera, men man kan ju pippa för nöjes skull också
    Bra att nöjet  finns! <värre om det var ett tvång. Ledsamt att det inte vill sig på bebisfronten, men så länge nöjet finns och genomförs så finns hoppet.. eller hur!?
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Happyme skrev 2010-03-02 16:11:26 följande:
    Hej på er tjejer! Har tittat till er i tråden då och då och skickar ett stort grattis till er som plussat o till er som fått era småttingar i famnen, tiden går så fort. Kram till er som fortfarande väntar på pluset!Vi lade alla bebistankar på hyllan, jag åkte till amerika under ägglossning ( sambon var inte med), drack mängder med vin och knaprade ipren pga förkylning och kom hem gravid! Ja äl måste ju ha inträffat i samband med att jag åkte då förstås för på annat vis har det inte gått till Har två funderingar och var kan man få bra svar om inte i denna tråd?1.Har ju två tonåringar hemma 14 och 15, de kommer inte att bli glada i nuläget och nu är det dags att berätta ( är i v 11) känns det som. Hur reagerade era barn och om de blev sura hur tacklade ni det? Är ju bölig hela tiden och vill ju inte att de ska få trösta mig utan få reagera på sitt sätt och jag förväntas uppträda vuxet.....2. Cellprov i v 11, känns inte kul. Vill verkligen inte blöda även om man vet att det är efter CP så känns det inte kul när man nu nästan är framme vid magiska 12veckorsgränsen. Tog ngn av er cellprov vid läkarbesöket och blödde ni?
    Grattis till knytt i magen! Klart du ska berätta nu, innan nån annan gör det. Mina stora so bor hemma är 17 och 15 och en som är 10. De ställde sig inte och gjorde vågen, men efter några veckor och de smält det så tyckte de att det var helt ok och nu ( i vecka 27) så tycker de att det är jättekul. Och då är det inte ens helsyskon utan de har gått igenom en separation nyligen. Visa hur glad du är så smittar det va sig på dem. Om intre förr så kommer de tycka det är härlligt när det lilla underverket kommer. Lycka till med berättandet!
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Puh  nu har jag läst igen men som vanligt har det skrivirt så mycket att allt kan jagh inte kommentera. Kram till alla som behöver förkylda, ensamma hemma, längtan efter fö i magen, på väg till sjukhus och alla alla andra.
    Själv är jag trött efter 5 dagars skidåkning. Måste säga att jag blev helt överrumplad av hu klumpig jag var i backen. JAg som älskar att skidor. Men det var läskigt att inte ha kontroll och alla som susade snabbt förbi. Själv tog jag det väääldigt lugnt.
    Men det har varit en jättebra vecka första semesterveckan med mina två yngsta och min nya Kärlek och det har gått JÄTTEbra jag är så glad för detta.


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Charlotta66 skrev 2010-03-04 13:12:44 följande:
    Jag är en smal person men börjar känna mig som en stoppad korv! Gick upp 20 kg med mina tidigare barn och har en förhoppning om att inte gå upp lika mkt denna gång, e ju så segt att bli av med sen. Men vad gör man när man e hungrig hela tiden? Dessutom äter jag större portioner än jag brukar och tycker knappt att det räcker. Har inte vägt mig än men blir väl tvungen nästa vecka på inskrivningen om inte annat.
    Det låter som en beskrivning av mig {#lang_emotions_sealed} Jag är i v 27 och gått upp 17 kg (tror jag) Har gått upp exakt 20 kg med mina fyra första...{#lang_emotions_embarassed} Det känns i knäna framför allt åsso är jag jättesvullen i benen. Hoppas ändå att jag går ner som jag "brukar" inom ett halvår såsådär.
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Godmorgon alla.
    Här lyser solen, men jag bara gråter. Vet inte varför men kanske för att barnen åker till pappa idag och sen är det en vecka tills de kommer igen. Allt går jättebra nu, men jag saknar dem så vansinningt när inte är hos mig. Jag tror aldrig jag kommer vänja mig. Vad säger ni som har liknande siutation. Ibland känns det så mörkt att jag inte orkar med nåt, inget känns meningsfullt. Hemskt att säga när jag väntar ett nytt underverk.
    Vet inte vad jag vill säga mer än att vissa dagar är inte bra trots att de borde vara det.


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Tack snälla söta ni. Jag känner mig så värdelös när jag inte kan kontrollera tårarna. Och precis som ni säger jag vet ju att de har det jättebra hos sin pappa. Men att vara "barnfri" är ingen semester utan transportsträcka till nästa "riktiga" vecka. Det är skönt att det finns såna som ni som kan och vågar dela med sig. När man pratar med folk i allmänhet så finns sällan stor tomhet/ångest utan "det går bra". Att boka in saker första kvällarna skulle kanske vara  en bra idé för att inte dyka så djupt. För det är så jobbigt att vara "därnere" och tungt att ta sig upp igen.


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    esther123 skrev 2010-03-06 11:27:59 följande:
    Hej alla! Hoppas ni mår bra! Jag har just kommit hem från en veckas rehabilitering på Saltsjöbadens sjukhem. Där hade de inte trådlöst nätverk, som på Thorax. Jag kommer omöjligt kunna läsa allt vad ni har gått igenom medan jag varit borta. Så jag spanar in BIM-listan och börjar härifrån istället. Operationen gick ju bra som ni vet, men jag har haft mycket smärtor och tagit mycket morfin. Jag är sjukskriven t.o.m. 4/4. När jag kom hem vinglade jag ut i solen. Gick ett varv runt kvarteret. Lycklig pingvingång. Vad overkligt det känns. För tre månader sedan hittades fläcken på lungan och först efter operationen fick jag det goda beskedet om att förändringen var godartad (ett hamartom). Känns som jag befinner mig på ett nolläge. Inget jobb, inget barn, inte heller tumör eller svåra behandlingar och död. Ska jag nu åter sätta upp mig på BIM-listan och bearbeta min man att vi försöker med ägg-donation en gång till? Vi får se. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och gå igenom posten.
    Härligt att höra att du tar (små) steg framåt. Vilken lycka att det "bara" var en ofarlig fläck. Alla runt dig måste vara jätteglada trots allt. Stressa inte iväg nu med BIM och ÄD och utredningar och allt. Se till att bli stark o  frisk!! Du ska hålla många år än för man å barn. *kram* 
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    houseboatman skrev 2010-03-06 15:46:48 följande:
    Absolut, om vi nu behöver ta testet.. dvs om inte mensen dyker upp ändå... innan Måndag eller Tisdag.... men då har vi bestämt att vi tar det. Usch, jag är nervös av flera skäl. Några som jag inte vill gå in på här men man kan säga som så mycket att vi inte riktigt är rätt fas än privat. Men oavsett så ser vi båda på det som så att det är ett mirakel om det inträffar så det är det enda som räknas igentligen !!! Kram till er alla !!!    
    välkommen hit houseboatman.
    Jag har förstått att ert liv är lite trassligt ännu? Jag berättat om själv här på tråden tidigare, men vill bara berätta för dig (er) att jag separererade för ett år sen efter mer 20 års förhållande. Har fyra underbara barn. Första 4 månaderna var fruktansvärda (depression, medicin, intag, barnen vägrade prata med mig) Nu är det så annorlunda. Jag  har barnen varannan vecka hos mig och nya kärleken och vi väntar en liten till sommaren. Barnen tycker det ska bli spännande och det mesta funkar otroligt bra. Ja det hade jag aldrig kunnat tro för 6 månader sedan då jag var en hårsmån från att sluta leva. Så tro mig- allt blir bättre och så småningom bra. Ett råd (vet ju inte alls vad ni har för situation). Ta hjälp- det gjorde jag (hade aldrig trott att JAG skulle behöva det. Men utan hjälp hade livet aldrig återvänt så fort - om alls. LYCKA TILL
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5