• milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Här fortsätter vi som är runt 40 och gläds åt plus och är deltagande när det inte fungerar som man vill.. Att vi har lika skoj och skrattar med varandra.. Alla är välkomna oavsett om det är första eller tionde barnet..  bara ni är lika galna som vi här i tråden

    Och när vi fått de efterlängtade beskedet så fortsätter vi såklart att följas åt här oxå..

    Länk till gamla trådarna ifall ni vill ha någon info om något..
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m46066177.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-124/m42054418.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m43931565.html
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m44034420.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m48216865.html


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-28 16:10
    www.familjeliv.se/Forum-3-365/m53688669.html

    En fortsättningstråd för oss som pluppat ur sina underverk
    Även om jag gärna hänger kvar i denna tråd oxå
  • Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5
  • esther123

    Hej alla!
    Nu har min min och jag träffat läkaren på Huddinge lungklinik. Pet-kameraundersökningen visade inte att knölen var elakartad. Det lyste inte något på bilderna från undersökningen. Kirurgerna vill ändå operera ut knölen för att de fortfarande inte vet vad det är. (Det finns några, ovanliga cancer-sorter som inte lyser och som man bara kan ta direktprover på för att säkert veta). Min man och jag är hursomhelst otroligt lättade! Vi har haft det svårt att känna optimism efter allt som har hänt. Men i kväll blir det fest!

  • Charlotta66

    Tack Smytt, så där måste de ju vara, det där med kontaminering alltså Hur mår din äkta hälft? Fortsätter han som vanligt eller har det skett ngn förändring efter sjukhusvistelsen?

    Milk skönt att du fått lyssna på lilla hjärtat {#lang_emotions_heart} Härligt att du får vara ledig några dagar, det är du verkligen värd, kram

    BIM listan Ja, vi får se hur det går denna månad, tror att jag kommer att ligga lite lågt i fortsättningen om det inte blir nått denna gång. Kommer försöka tänka och leva lite mer normalt, här och nu. Tar mkt tid och kraft med bebistankar.

    Just nu känns det precis som det brukar innan BIM, kanske lite tidigt med mensvärk, men annars har jag bara de "vanliga" symptomen, molvärk, ömma bröst och svullen mage.

    Trevlig helg alla sötisar {#lang_emotions_sunny}

  • Charlotta66
    esther123 skrev 2010-02-05 11:29:07 följande:
    Hej alla! Nu har min min och jag träffat läkaren på Huddinge lungklinik. Pet-kameraundersökningen visade inte att knölen var elakartad. Det lyste inte något på bilderna från undersökningen. Kirurgerna vill ändå operera ut knölen för att de fortfarande inte vet vad det är. (Det finns några, ovanliga cancer-sorter som inte lyser och som man bara kan ta direktprover på för att säkert veta). Min man och jag är hursomhelst otroligt lättade! Vi har haft det svårt att känna optimism efter allt som har hänt. Men i kväll blir det fest!
    Skönt att höra, kram {#lang_emotions_flower}
  • hopp i livet
    esther123 skrev 2010-02-05 11:29:07 följande:
    Hej alla!Nu har min min och jag träffat läkaren på Huddinge lungklinik. Pet-kameraundersökningen visade inte att knölen var elakartad. Det lyste inte något på bilderna från undersökningen. Kirurgerna vill ändå operera ut knölen för att de fortfarande inte vet vad det är. (Det finns några, ovanliga cancer-sorter som inte lyser och som man bara kan ta direktprover på för att säkert veta). Min man och jag är hursomhelst otroligt lättade! Vi har haft det svårt att känna optimism efter allt som har hänt. Men i kväll blir det fest!
    Härligt! {#lang_emotions_laughing}
    Kram!
    ♥ Emil -95 ♥ Gustav -99 ♥ BF 25/4-10
  • Smytt

    Charlotta, tack för att du frågar! Jo då, gubben är ok nu, inflammationen är borta, och denna vecka har han faktiskt gått o hämtat barnen i skolan/dagis istället för att ta bilen. Det är kanske 1 km till skolan och 500m till dagis, fast åt olika håll, dock bor vi som bamses farmor i princip så det är alltid brant uppför när man skall hem  . Och det är ju ett framsteg i sig, att han någonstans insett att han måste röra på sig mer... jag hoppas på att det skall bli fler steg åt rätt håll. Detta är ju trots allt en bra början, om du inte frågar barnen som har protesterat högljutt över att pappa valt årets snöigaste vecka för att börja gå hem, de är ju lite bekväma de oxå Och antagligen är det bättre för kontinuiteten att genomföra små förbättringar i taget än att tro att man skall kunna ändra allt över en natt.


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    esther123 skrev 2010-02-05 11:29:07 följande:
    Hej alla!Nu har min min och jag träffat läkaren på Huddinge lungklinik. Pet-kameraundersökningen visade inte att knölen var elakartad. Det lyste inte något på bilderna från undersökningen. Kirurgerna vill ändå operera ut knölen för att de fortfarande inte vet vad det är. (Det finns några, ovanliga cancer-sorter som inte lyser och som man bara kan ta direktprover på för att säkert veta). Min man och jag är hursomhelst otroligt lättade! Vi har haft det svårt att känna optimism efter allt som har hänt. Men i kväll blir det fest!
    Härligt Esther, klart ni skall fira ikväll! Skönt att de tar bort knölen iaf, knölar ska man göra sig av med, de har en förmåga att tära mer på krafterna än man tror.
    Kram till er!
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • BellyBandit

    hej cyberkvinnor

    tänker på er men fokuserar på mig och mitt så mycket det går

    1 mars flyttar jag och barnen

    jag har fått reda på idag att han suttit på öppenvården och sagt att allt är bra i familjen det är därför dom inte har behandlat oss alla...
    han har ljugit och manipulerat dom för att ingen ska få inblick i hur jävligt det är...

    så som jag skrev förut... det var bra att jag fick missfall... det hade aldrig gått

    tanken på en baby finns där men då får jag nog åka ner till Danmark eller hitta på någe annat---

    kram till er alla från någon som snart ser solen igen

  • BellyBandit

    mamsie...
    du har så rätt...

    och ni andra också...

    glömde skriva att jag fick reda på det jag fick reda på genom att ringa upp öppenvården...

  • Dynah
    Charlotta66 skrev 2010-02-05 11:38:52 följande:
     Just nu känns det precis som det brukar innan BIM, kanske lite tidigt med mensvärk, men annars har jag bara de "vanliga" symptomen, molvärk, ömma bröst och svullen mage. Trevlig helg alla sötisar
    Precis alla symptom för mens som för icke-mens {#lang_emotions_innocent}

    Hemulan skrev 2010-02-05 07:17:30 följande:
    Godmorgning. Här är vitt och idag behöver jag inte åka till kontoret på söder, där allt är brunt. Blä för brun snösmörja.Sonen ska klippa sig idag, frivilligt. Vi är så nöjda, men försöker att inte göra en för stor grej av det. Men det ska bli kul att se min lille 9-åring igen.
    Då kanske vi jobbar på samma ställe då...? Men JAG var tvungen att åka till kontoret...{#lang_emotions_wink}
  • Happiness
    Charlotta66 skrev 2010-02-05 11:38:52 följande:
    Tack Smytt, så där måste de ju vara, det där med kontaminering alltså Hur mår din äkta hälft? Fortsätter han som vanligt eller har det skett ngn förändring efter sjukhusvistelsen? Milk skönt att du fått lyssna på lilla hjärtat  Härligt att du får vara ledig några dagar, det är du verkligen värd, kramBIM listan Ja, vi får se hur det går denna månad, tror att jag kommer att ligga lite lågt i fortsättningen om det inte blir nått denna gång. Kommer försöka tänka och leva lite mer normalt, här och nu. Tar mkt tid och kraft med bebistankar. Just nu känns det precis som det brukar innan BIM, kanske lite tidigt med mensvärk, men annars har jag bara de "vanliga" symptomen, molvärk, ömma bröst och svullen mage. Trevlig helg alla sötisar
    Vad skönt det måste vara att känna något innan BIM iallafall. Då är det ju på rätt spår. Du har rätt i det att det går så fruktansvärt mycket energi till att orka hålla på aktivt och göra barn. Det blir till ett heltidsjobb och känslorna åker bergochdal-bana hela tiden. Hopp och misströstan. Kollade upp priser på IVF igår. jag och maken har bestämt att vi håller på till april sen får det vara bra. Då kör vi igång med det. Men iof jag har svårt att se hur det kan underlätta psykologist. Chanserna är ju lika små som på vanligt sätt. Det tror jag iallafall. Vi får ta oss ett snack med läkarna. Ska gravtesta på måndag.
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5