Inlägg från: barnsäng |Visa alla inlägg
  • barnsäng

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Esther: Ett stort lycka till och massor av kramar. Vi tänker på dig på måndag{#lang_emotions_flower}

    Eriam: Hoppas locket har lagt sig

    Smytt: Åh vad du har det tungt nu. Jag håller med alla andra och skickar kramar till dig också.

    NicholasMamma: Skönt att det gick snabbt!

    Anna65: Älskade vän, var är du?

  • barnsäng

    Kram alla!!!

    Det är mycket nu kan jag säga. Dottern är ûbertrotsig och tillsammans med två krävande tvillingar så har vi så fullt upp att jag knappt hinner äta om dagarna.

    Men jag återkommer

  • barnsäng

    Hej kära ni!

    Hinner inte kolla tillbaka i tråden för det skulle ta ett år innan man är färdig. Men jag tänker massor på er.
    Hur går det med Esther?
    Anna65: Hur går allt?
    Mamsie: En kram till nyopererade Max.

    Alla andra, kram!!!!!

    Här är det full rulle kanelbulle. Sitter med Luna i knäet. Hon har svårt att bajja så jag får köra Laktulos varje morgon och även tempa en gång per dag. Henne ammar jag varje natt nu och Leo någon gång per dag. Annars är det ersättning till båda. Nan till henne och BabySemp till honom. Rörigt värre. Vida är fortfarande hemma ifrån dagis. Det blir ju två månader nu. Och supertrotsig Det går magsjuka på dagis sedan en månad tillbaka men nu ska hon dit imorgon några timmar. Sambon är ledig i helgen så ifall vi får magsjuka så är vi två som tar hand om det.

    Annars ser mina dagar rätt så kaotiska ut. Det är fullt upp dygnet runt. Loggar in på FB en stund varje dag och det är ungefär vad jag hinner med.
    Återkommer så snart jag kan.

    Om någon hinner föda innan så LYCKA TILL

  • barnsäng
    Mamsie skrev 2010-03-04 14:47:32 följande:
    Hej Barnsäng, Full rulle ser jag... jobbigt med Lunas förstoppning Om det inte blir bättre kan ni försöka dela upp laktulosen på två doser om dagen - det kan hjälpa säger Max' Tarmterapeut. Vissa får magknip av laktulos .
    Ja jag läste faktiskt om det för ett tag sedan. Ska testa det imorgon
  • barnsäng

    Eriam och Glimman: Stort, stort grattis till era små {#lang_emotions_baby}{#lang_emotions_baby}

    Jag har inte läst bakåt i tråden men jag hoppas att ni alla mår bra, nya som gamla i tråden.

    Här är det fullt upp. Skrik, gråt, bajs, spyor, mat, tvätt, disk, städning....och sen ska jag hinna äta också vilket påminner mig om att jag inte ätit frukost ännu trots att jag varit vaken sedan 6 imorse

  • barnsäng

    Hej görls!!!

    Länge sedan jag var här inne och skrev. Hoppas ni alla mår bra. Jag kan se några nya plus och även nya trådbruttor och det är ju helt fantastiskt

    Jag mår bra och barnen är nu 4 månader gamla. Det är underbart på alla sätt och vis men också jobbigt emellanåt. Den enda tiden man har för sig själv är på natten så jag är vaken alldeles för länge för att orka vara alert på dagarna. Men det går.

    För övrigt så väntar jag på lite bättre väder så att man kan njuta även om det blåser ute. Snart ska jag ge mig iväg till affären och handla men jag måste dra några djupa andetag innan eftersom jag är ensam hemma med alla 3 barnen och det blir ju så rörigt i affären då.

    kram, kram

  • barnsäng
    VildVittra skrev 2010-05-04 17:15:15 följande:
    Jag har fått luftrörskatarr och var till VC i morse. Fick antibiotika men läkaren hittade inte nån hostmedicin som inte går över i bröstmjöken så hostan får jag dras med tills den går över. KUL! Håller både bäbis och man vakna halva natten med mina hostningar. Hoppas antibiotikan börjar verka fort, orkar inte med detta.Bella har jobbigt med magen och jag funderar STARKT på att byta ersättning till Nutramigen. Minifom hjälper men inte fullt ut och Bella är så svår rapad. Hon bara somnar efter maten, man kan gå och hålla henne uppe och klappa på ryggen hur länge som helst, det bara kommer ingen rap. Tips emotages tacksamt.Fick en avi till posten i dag. Min klänning till bröllopet har kommit men jag kunde inte gå och hämta den....får vänta tills i morrnbitti. Mindre kul, vill se den nu och prova den. har bokat präst tills den 31 juli så nu är det på allvar. heheNu kommer han inte undan!! haha(fast det vill han inte heller men ändå)Ha det gott alla Kram
    Det funkade inte för mina troll med Minifom förrän BVC sa att jag kunde öka till 20 droppar per matning. Nu går det jättebra Tur att det finns stora flaskor också för det går åt som smör i solsken.

    Mamsie: Jag håller tummarna för att det bara är en sån graviditet som känns annorlunda än du känt tidigare.

    Alla andra: kram!
  • barnsäng
    nymåne skrev 2010-05-07 05:06:56 följande:
    Vilka kvinnor här har fött alla sina barn efter 40 (eller fr o m samma år man fyllde 40)? Brådis, BAsaK och så jag...finns det några fler?
    Och jag. Mina föddes i januari i år och jag fyller 41 i sommar.
  • barnsäng
    Hemulan skrev 2010-05-07 14:09:40 följande:
    Esther - vilket bra svar! Kliché eller inte - vem bestämmer det? Livet är inte så jädra enkelt att det bara finns vitt och svart, en linjär utveckling från pucko till prinsessa, från elev till vis...när min syster dog satt jag med mamma och pappa i tre dagar - inte för att ge stöd eller få stöd - utan det kändes som om de var mina krigskamrater, de enda som visste. Vi grät och skrek, men vi skrattade också. Vi hade inga givna roller - för sent och hemskt för mamma,pappa barn. Det är en juvel i det fruktansvärda, dessa tre dagar av galenskap. Blev allt annorlunda sen? Ja och nej. När jag bråkar med mamma nu är det som innan syrran dog. Men allt är ändå i grunden annorlunda.
    Hemulan, förlåt om jag inte minns att du kanske har berättat det här förut men när dog din syster. Orkar/vill du berätta? Om inte så har jag full förståelse för det. KRAM
  • barnsäng

    Hemulan: Usch så tragiskt Jag vet inte vad jag ska säga riktigt mer än att du får en stor kram. Jag kan tro att det har varit mycket tårar, många frågor och kanske en del ilska.
    Det var så lustigt för jag gick ifrån Aftonbladets nätsida till familjeliv precis nu och på AF läste jag om familjedramat i Falköping där två barn bragts om livet av sin far varpå han sedan tog sitt eget liv. Jag läste om mamman som åkte till kyrkan och tände ljus för sina döda barn. Jag gick sedan ut och satte mig på altanen och funderade lite på det där och blev alldeles kall. Sen läser jag det som hänt din familj och just nu känner jag faktiskt bara ilska inom mig.

    Det är så många som varit med om olika hemska saker så jag börjar fundera på om det finns någon som inte har råkat ut för någonting och som bara har haft medgångar i livet?

  • barnsäng
    glimman2012 skrev 2010-05-09 11:58:49 följande:
    Ang varför vissa råkar ut för "all skit i livet": "Vi bär på de här bördorna för att de andra som skulle haft dom hade dukat under, men å andra sidan så slipper vi själva bära det som hade knäckt oss" barnsäng jag norpade denna från mamies sida och jag tror att det finns många tankar kring denna. På något sätt så tror jag alla får något som tynger dem och även ger dem visdom. men vi får olika för att kunna stödja varandra. Mannen i lägenheten känner man bara ilska inför men vi har inte all fakta inför denna tradgedi och kan verkligen bara öppna upp ögonen och stödja och hjälpa sina vänner och folk runt ikring oss som behöver vårt stöd och vår hjälp.kram på er alla med dessa tankar
    så jäkla sant!
  • barnsäng

    Men vänta nu lite...
    Grattis till Dynahs lilla Anton
    Grattis alla ni andra som har fått barn eller som blivit gravida.

    Men Mamsie vad har hänt dig?
    Och vad har hänt Isabell05?

    Milk: KRAM

  • barnsäng
    TinaLill skrev 2010-08-21 08:41:11 följande:
    Hej på er. Har varit här inne och kikat lite ett tag, frågat nåt litet men mest bara varit. Har två stora tjejer med fd man och nu ny sambo sen några år. Vi har pratat lite löst om ett gemensamt barn men... Drog spiralen i slutet av april, hade en mens början på juni och sen - inget mer. Sannolikheten att jag skulle bli med barn såg jah som VÄLDIGT liten men det blev jag. Var på nupp UL i veckan. Spännande att se om det öht var nåt där som levde eller om jag bara inbillade mig. Jo då, det var absolut nåt där fast kanske inte riktigt vad jag tänkt mig. Det är två! Kan ju förklara varför jag har känt magen så tidigt men ändå, två?!?! Enäggs hävdade hon som gjorde UL, hur 17 de kan avgöra det. Delar samma moderkaka=högriskgrav. Jag som knappt smält att jag var gravid... Ska väl iofs inte ta ut nåt ännu. Fostervattensprov kan ju ställa till med saker och ting. Ska göras om några veckor. Om allt sen går bra, koll varannan vecka, tidig sjukskrivning och sen två på samma gång. Vad har jag gett mig in i? Var bara tvungen att skriva av mig... Till er alla därute-hoppas helgen blir bra! Mariatösen - har följt dig och beklagar verkligen att det blev som det blev. Hoppas mannen kammar till sig!
    Först måste jag säga GLITTRA DU ÄR VERKLIGEN VÄRD DETTA. LYCKÖNSKNINGAR TILL DIG!!!!!!

    TinaLill: Jag har hängt i den här tråden våren 2009 men sista halvåret har jag av förklarlig anledning inte varit inne på FL så hemskt mycket.
    Hur som helst så fick jag tvåäggstvillingar nu i januari. De har alltså hunnit blivit 7 månader. Det var väldigt omtumlande att få reda på det genom ett VUL i vecka 7 däromkring. Jag var länge i chock och någon slags förnekelse för att sedan svänga om igen och tro att det var ännu fler än två därinne. Många tankar blir det ju.
    Jag är 41 och har - förutom twinsen - en dotter som fyller 4 på söndag. Är det något så finns jag här.

    Alla andra: Kram
  • barnsäng
    Teskedsmamman skrev 2010-08-21 09:00:55 följande:
    Grattis till bebbarna!!!! Det blir inte alltid som man tänkt sig Du är välkommen med här i gemenskapen

    De har vissa tecken på om det är enäggs eller tvåäggs, bl a om de delar fostersäck är det alltid enäggs, och även om det är en tunn skiljevägg, medan tvåäggs alltid har var sin fostersäck (har jag för mig var ett tag sedan jag läste den där anatomin)
    Det finns något som kallas "Lambdatecken" som dom kan de detta på också. Det är alltså skiljeväggens början och slut....hur sjutton jag nu ska förklara det.
    Ser det ut som ett V så är det tvåäggs och ser det ut som ett T så är det enäggs. Det går säkert att Googla på
  • barnsäng
    Happiness skrev 2010-08-21 12:58:30 följande:

    Förtydligande....alltså JAG är INTE anhängare av SD och jag fattar inte varför folk är det överhuvudtaget...det är väl det jag stör mig på så in i bänken nu.


    Håller med!
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5