• milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Här fortsätter vi som är runt 40 och gläds åt plus och är deltagande när det inte fungerar som man vill.. Att vi har lika skoj och skrattar med varandra.. Alla är välkomna oavsett om det är första eller tionde barnet..  bara ni är lika galna som vi här i tråden

    Och när vi fått de efterlängtade beskedet så fortsätter vi såklart att följas åt här oxå..

    Länk till gamla trådarna ifall ni vill ha någon info om något..
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m46066177.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-124/m42054418.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m43931565.html
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m44034420.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m48216865.html


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-28 16:10
    www.familjeliv.se/Forum-3-365/m53688669.html

    En fortsättningstråd för oss som pluppat ur sina underverk
    Även om jag gärna hänger kvar i denna tråd oxå
  • Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5
  • stjärnklar

    Hej!
    Heja Hemulan! Bra jobbat! Hur mår du med pergokur? Trist med bloodet Mamsie, en stor smaskig kartong praliner får du av mig.
    Barnsäng, Leo är fint och passar ju bra ihop med Luna, fina namn!
    Jag undrar också: Anna65, hur mår du?
    Esther123, du ska se att tiden går fort.
    Postar lite kaffe på maten till er som kan dricka det!{#lang_emotions_coffee}

  • Eriam
    Hemulan skrev 2010-01-26 11:46:39 följande:
    Eriam, hoppas du får bra svar av BM, för det där låter inte alls bra.
    Jo, jag fick ett bra svar - det är bebisen som trycker på stora kroppspulsådern. Det är inte ovanligt (speciellt när man ligger ner i slutet av graviditeten) och det kan också uppstå oväntat. Hon berättade att det hade gjorts undersökningar på andra gravida som varit med om liknande men det hade inte gett några svar, dvs det är ingen sjukdom. Hon berättade att vissa kvinnor har blivit sjukskrivna för sånt här. Om det skulle hålla i sig och förvärras ska jag ringa förlossningen och konsultera med dem. Jag känner mig ganska lättad även om jag är lite lätt yrslig hela tiden  *kram*
    .?:*¨♥¨*:?. BF12/2-10 .?:*¨♥¨*:?.
  • VildVittra

    Hej tjejor =)

    Haft en kanon dag. Började med Aurora samtal i morse. Gick hur bra som helst och det kommer bli bra det här =)) Ska tillbaka till Östra Sjukhuset i gbg på rundtur som både jag och min sambo vill gå på. Ska få kolla på förlossningen och även ett BB rum. De verkligen tar på allvar att man är rädd och att som i mitt fall haft en urdålig erfarenhet på första förlossningen. En söt kubbig BM sa till mig att det kanske var dags för revanch...så där med glimten i ögat.
    Har också blivit lovad EDA och sen avnavling om allt är bra med bebisen.
    Hon har skrivit in saker i min journal och vi ska skriva ett förlossningsbrev nästa gång. Känns toppen!!
    På eftermiddagen var vi på den vanliga BM kollen och ALLA prover var fortfarande kanon. Har fortfarande inte gått upp nått i vikt vilket är bra eftersom jag redan är överviktig. Tösen har 148 hjärtslag/min och magmåttet var 29 nu. Hon följer sin kurva perfekt. Mina sammandragningar får jag dras med sa hon men tyckte jag skulle känna efter mycket och vila massor. Kunde få en tens apparat om jag tycker det är jättejobbigt.

    Ang. mina bekymer med vad jag skulle göra med Nicholas under förlossningen så ska jag och Mamsie fika lite i morrn och se hur våra pojkar kommer överens. Tänkt är att vi kan "slänga" in Nicco hos dem om det blir akut. Min mamma har också kommit på andra tankar och lovar sätta sig på bussen dagen efter vi åkt till förlossning i vilket fall. Så Nickisen kommer bara behöva Mamsie kanske ev en natt sen kommer mormor och tar över. Tänk att du hade rätt Barney....det löser sig =)

    Så klar med ego inlägget.

    kram alla för alla möjliga anledningar mest för att ni är ni och finns att snacka med och bolla tankar med.

    ((((((((((((((((((((((((((((((((((((HUGS)))))))))))))))))))))))))))))))))))


    Nicholas född 11 juli -05, bebis BF 13 april -10
  • talamod
    Eriam skrev 2010-01-26 15:05:11 följande:
    Jo, jag fick ett bra svar - det är bebisen som trycker på stora kroppspulsådern. Det är inte ovanligt (speciellt när man ligger ner i slutet av graviditeten) och det kan också uppstå oväntat. Hon berättade att det hade gjorts undersökningar på andra gravida som varit med om liknande men det hade inte gett några svar, dvs det är ingen sjukdom. Hon berättade att vissa kvinnor har blivit sjukskrivna för sånt här. Om det skulle hålla i sig och förvärras ska jag ringa förlossningen och konsultera med dem. Jag känner mig ganska lättad även om jag är lite lätt yrslig hela tiden  *kram*
    Å det var skönt att höra. Se till att vara försiktig. Ja menar det är halt ute och inte ska du ramla eller nåt i onödan!
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    NicholasMamma:Som sagt det löser sig. Jag vet {#lang_emotions_wink}
    Extra kram till dig Mamsie som bara finns så där utan vidare. Om alla vore såna, hade vi då några problem at fundera över ens???


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • Anyah

    Hej allihopa!

    försöker läsa ikapp och garderar mig genom att skicka en kram till alla som behöver och vill ha ;)

    Mitt liv både himmel, helvete och mitt emellan just nu.

    Jag har klarat min ena högskolekurs - Neuropsykiatri och kriminalitet 7,5 poäng. {#lang_emotions_smile}  Däremot ligger jag efter på min andra kurs Rättspsykologi I 30 poäng. {#lang_emotions_frown} försöker att inte deppa ihop utan inse att arbeta heltid tar sin tid och kraft det med. .. men men höga krav är rätt ofta en börda.

    Förutom min äldste son som det är svajjigt runt omkring har jag även problem med den yngste juvelen. jag vet inte om han är inne i en frigöringsprocess eller vad som pågår för han har verkligen blivit förbytt. vi var på möte i skolan med skolsköterska och kurator som på en elevvårdskonferens fick bevittna hans bemötande mot mig och nu ville hjälpa till. Ja vad ska jag säga?? *suck* Han kom dit vilket jag tolkar som ett tecken på att han innerst inne vill förändra situationen. men vilket möte.. .
    Ja ja..det löser sig väl i slutändan förhoppningsvis..

    Dottern och lilla barnbarnet mår bara bra ändå och på lördag ska lillplutten för första gången tillbringa natten hos mig. De unga föräldrarna ska vara barnlediga ;)

    Annars har jag och sambon startat ett nyttigare liv.. regelbunden motion och mer grönsaker har lett till en viktiminskning på 2, 5 kg sedan nyår. {#lang_emotions_smile} Men framförallt har det fått mig att orka mer och känne mig gladare. .

    Att jag dessutom har världens bästa sambo väger ju upp allt elände en hel del även om det smärtar i själen och hjärtat när det stormar kring barnen...

    Ha det bra nu, alla ni underbara!

  • Dynah

    Någon som vet hur man byter det förbannade lösenordet på denna sida? Det står att jag ska gå in under medlemsinställningar...hittar lixom inte dit....är både trött, kräkfärdig, förvirrad, dåligt humör och fryyyyyyser.....imorgon dags för VUL nr 2.

  • stjärnklar

    Anya, jag hoppas att himmel överväger{#lang_emotions_wink} Men det är klart att barnens problem är jobbiga. Hoppas att det löser sig. Lycka till med pluggandet!!!
    NicolasMamma vad skönt att det verkar lösa sig.
    Eriam, skönt att det inte var någonting värre, låter nog jobbigt att vara yr hela tiden{#lang_emotions_ghost}

  • talamod

    Anyah,
    höga krav kan bra men också en börda. Om det vet jag det mesta. När jag väntande nr 4 så läste jag in naturvetenskaplig linje. När nr 4 var 2 månader började på min utbildning nr 2 på universitetet. Hade med honom under hösten och ammade/bytte blöjor mellan lektionerna...fritid? skojar du? men jag klarade mig igenom  och har idag det jobb jag ville och TRIVS jättebra på mitt jobb.

    Men glöm inte att leva också, det gjorde nog jag tidvis...


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5