• Tjatte

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Suck, ingen hinnsvepning . Tydligen får de inte göra det längre. Vet om det bara gäller min MVC eller generellt, men det har iaf med infektionsrisk och göra. De har inte gjort det på flera år sa BM. Allt var bara bra, blodtrycket lågt, Hb högt och magen har sjunkit. BM gissade på en 4 kilos bebis i slutet av veckan, antar att hon syftade på nästa vecka.

  • Tjatte

    Grattis till Izabella, Gabby!

    Förstår din otålighet, Älskungar, men tänk på att ju längre det drar ut på tiden desto mindre sannolikhet att provet visade något fel!

    Spännande med nytt BF, MariaBCN. Då får vi se vem av oss som får bebbe föst. Jag har BF på måndag, 11/4, och det har varit samma genom alla 5-6 UL/VUL jag gjort samt enligt sista mens. Men jag lär nog gå över...

  • Tjatte
    MariaBCN skrev 2011-04-08 20:30:26 följande:
    Grattis till Izabella, Gabby!!

    Oj..är det vi på tur härnäst Tjatte!! Förvånad 
    Tycker jag varit gravid så otroooooligt länge denna gång då jag hade riktig graviditetskula redan i vecka 10..., men så här på slutet går det alltid så himla fort plötsligt!!! Snart bebis!!

    Ja, som sagt, jag har en bebis som jobbar och kämpar och borrar sig ner rätt ofta om dagarna..En hel del sammandragningar (inga smärtsamma) och ilningar neråt,  men gissar ändå att jag går över en del, särskilt som mitt första BF var senare.

    Spännande som bara den...

    Ha en härlig fredagskväll alla!!
    MariaBCN 
    För min del har det har varit en elefantgraviditet. Känns som att jag varit gravid i två år. Minst!
  • Tjatte
    bojji07 skrev 2011-04-09 22:17:59 följande:
    Har du några känningar att det är  på G?
    Nej . Magen verkar ha fastnat i sammandraget läge, stenhård och pinig, stort tryck nedåt också men inga förvärkar. Det är bara superduperskitjobbigt just nu.
  • Tjatte
    Primrose skrev 2011-04-10 11:04:54 följande:
    Nu kom tanten - tyvärr. Nu kan jag inte få ett syskon till sonen innan jag fyller 47 år i alla fall. Så oddsen är ju minimala. Men jag frågade just maken (40 år) om vi ska fortsätta och han sa "vi  kör på" - så vi kör väl på då! Och nu var i alla fall inte mensen försenad och konstig, eftersom jag inte har tagit Glandin25 den här månaden. Skönt att kroppen är "synkad" igen. Jag tror jag struntar i allt vad preparat heter nu. Men om det kommer ett "underpiller" så är man ju inte sämre än att man kan ändra sig.Drömmer

    Och så fick jag remiss till både magnetröntgen av rygg och slätröntgen av höfter/bäcken i fredags, vilket kändes bra. Det ska bli bra att veta för sjukgymnasten hur det ser ut under skinnet s a s. Och jag fick också nyligen svar på MR av huvudet, som visade att min tumör på hypofysen varken har vuxit eller krympt sedan förra MR (för sex år sedan). Litet tråkigt, så tillvida att jag hade hoppats på att få sluta medicinera, men goda nyheter så tillvida att den inte har vuxit. Och utan medicinen hade jag ju aldrig fått min lilla pojke.DrömmerH*n kommer ut - det är ett som är säkert! Jag håller tummarna för att det sker inom de närmaste två dygnen!!!{#emotions_dlg.flower}
    Trist med tantbesök . Men skönt att kroppen verkar fungera normalt - det innebär ju att hoppet faktiskt inte är ute. Bra med röntgen också, hoppas de leder till att du får bra behandling för dina besvär.

    Tack för pepp . Det behövs.
  • Tjatte
    Happyme skrev 2011-04-10 21:53:29 följande:
    ooooooooo vilka flashbacks jag får! Gick över en vecka ( induktion v 40+6) och jag blev så himla deppig sista tiden att jag grät  floder varje dag. Graviditeten var så tung denna gång och bebis var inte intresserad av att komma ut. Gav liksom upp hoppet att jag skulle få snusa på en liten igen när jag passerat bf........

    Kör ni ngr vräkningsförsök hardcore?
    Nej, inte hardcore, det kan jag inte påstå. Jag har sån grym foglossning så jag kan inte göra mycket mer än att ligga i soffan och lida. Någon färdknäpp blir det INTE! Ricinolja tänker jag inte prova, möjligtvis kan jag tänka mig att äta ananas. Hon kommer när hon kommer, det vet jag ju, det är bara så himla drygt att vänta.

    BF idag och jag har lite molvärk i ryggen, men annars inga tecken på bebis idag. Igår gick jag en promenad i hopp om att det skulle dra igång något, men det har bara gett mer foglossning (trodde inte det var möjligt).
    Leoniz skrev 2011-04-10 22:52:28 följande:
    Hoppas hoppas att väntan nu är slut När det väl sätter igång kan det ju gå fort, så vem vet? Så spännande Skrattande
    Jag hoppas på det! Mamma peppade mig igår, berättade att hennes andra förlossning gick på 4 tim totalt. Låter lagom tycker jag.
  • Tjatte
    Evanor! Missade visst att du plussat - jättegrattis {#emotions_dlg.flower}

    MariaBCN - härligt med Sverigebesök så här lagom till bebisens ankomst. Jag hoppas precis som du på att få en "normal" förlossning. Min första är född med planerat snitt och andra en utdragen förlossning på 4 dygn där jag syddes under narkos efteråt. Nu är målet en vaginal förlossning som tar typ en åttondel så lång tid och som inte slutar med att jag ligger på operationsbordet. Jag vill också ha grattisfika och mysa med min bebis, inte ligga groggy på uppvaket. Vad säger du - låter det som en bra plan? Tredje gången gillt!

    Isabell - har aldrig hört att det skulle vara farligt med arbete ovanför huvudet i så tidig graviditet. Däremot har jag hört att det kan starta förlossningen i slutet, att en del använder det under operation vräkning, så att säga.
  • Tjatte
    Mina Älskungar skrev 2011-04-11 13:15:33 följande:
    Vet Ni vad
    Vi har fått svar idag med posten!! Bäbisen har inte DS. Vad jag har väntat på svaret...Först kom Bring med postem o nu kom "posten" Posten o så fort jag såg att brevet var från Karolinska institutet så var jag nästan 100% säker på att det var svaret på provet!!
    Nu ska bara sambon o sonen komma hem så att vi kan kolla vad länken innehåller
  • Tjatte

    Hej på er, vinkar slött från soffan. BF +3 idag, ingen bebis på gång.

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5