• Smytt

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Tack alla goa tjejor för att ni är vakna o finns här. Vet att han är ganska stressad oxå, fast på nåt konstigt vis... så som det kan bli när man går hemma o har "för mkt" tid ist för för lite, för mig som har schemat späckat mellan 6 & 23 är det helt obegripligt egentligen, men jag har förstått & accepterat att det är och kan vara så.  Som jag skrev innan så visst är det tryggt att ha honom där, och på ngt sätt oxå  skönt att det hände nu och inte om 7-8 veckor. Kram på er finingar, nu ska jag försöka ta en dusch o sen försöka gå o sova, så blir det en ny dag imorgon :-.)


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    Hej alla världens bästa brudar! Tack för allt stöd o all uppmuntran, vet inte vad jag skulle göra utan er. {#lang_emotions_flower}

    Gubben e hemma igen, genomgången o klar, det var inte ngra problems med hjärtat denna gång {#lang_emotions_smile}, men läkarna har ändå varnat honom att han måste gå ner i vikt innan det blir hjärtstrul. Nu var det bara en rejäl inflammation i bröstmusklerna/skelettet? Antar att han menade muskelfästena. Vi hann inte prata så mkt eftersom han somnade samtidigt som barnen - verkar som det är slitsamt att vara inlagd {#lang_emotions_tongue_out} De hade iofs tagit prover på honom var 4:e timme hela natten o så hade han fått "sova" med nån sorts EKG på så han får väl va ursäktad med det. 
    Nåja, skönt att ha honom hemma o kollad, fast just nu sitter jag o lyssnar på snarkningarna ifrån sovrummet så funderar jag på varför jag inte passade på att njuta av tystnaden igår natt   Jaja, snart ska jag väl gå in o sparka på honom till han slutar, de brukar funka en stund iaf o har man tur hinner man somna själv då.

    Stora kramar till alla, verkar vara många som kan behöva en extra kram nu. Vi får hålla alla tummar för att "februari is the månad" när allt blir som vi vill!  

    {#lang_emotions_heart}Love ya all ladies {#lang_emotions_heart} 


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    barnsäng skrev 2010-01-22 21:22:01 följande:
    Menar du tvillingpojken eller min första son som dog?Hur som helst så hette min första son Spencer och tvillingpojken har vi ännu inget namn på. Min sambo vill att han ska heta Vincent men vi fortsätter att lura på det. Flickan heter ju Luna Maria och äldsta dottern heter Vida Catalina så helst hade jag velat att pojken också skulle ha ett kort namn. Namnet Elliot är ute ur bilden i alla fall.Jag tar fortfarande tacksamt emot förslag
    Grattis till barnvagnsköpet, o väldigt speciellt att ni fick en sån connection direkt.

    Funderar lite, korta pojknamn då... Isac, Loke, Love, Folke, Frode, Seth, Zack, Jack, Leo, Elias, Malte, Milo å så Ossian e oxå fint tycker jag.
     
    Vi har jättesvårt själva denna gång att "välja" namn, har total namntorka både på pojk o flicknamn... eller namntorka, listorna på "kanske-namn" blir hur långa som helst, som ovan ungefär , men INGET som riktigt fastnar, men det kanske klarnar lite närmre sen.... Måste ju få det att passa med Olivia o Linnea oxå, så här får det inte bli för korta namn, kanske lite larvigt, men man vill ju gärna få ett skönt flyt när man ska säga alla barnens namn i följd.
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    VildVittra skrev 2010-01-23 13:37:06 följande:
    Tack alla ni söta =)Vi bor i Gårdsten, Angered i Göteborg och då Gårdsten är väldigt invandrar tätt är det svårt (i allafall för mig) att få kontakt med de andra föräldrarna på dagis. Har försökt. Men vi har alldeles fantastiska dagis fröknar..kanske skulle kunna ta mod till mig och fräga en ev dem =)I allafall en väldigt bra ide tycker jag.Kram allihopaBelly>> himla tråkigt att de inte ens kunde ringa eller skicka ett kort på din dotters födelsedag.
    Fy vad jobbigt för er att inte din mamma kan/vill förstå! Kan inte begripa hur hon tänker riktigt, själva har vi sån tur så både mina föräldrar och svärmor bor inom 2 mil härifrån och är pensionerade hela högen, och har lovat ställa upp.

    Skulle gärna åka ner själv o hjälpa dig, men känns inte så säkert med tanke på hur nära vi har våra BF . Tänkte på Mamsie, ni umgås inte IRL? Hon bor la i götet nånstans, och grabbarna är väl ung lika i ålder med?

    Fast dagisfröken är ju ett jättebra förslag, de känner han ju väl och är van att umgås med utan dig, om än inte utanför dagis.

    Hoppas det löser sig snart för dig, jobbigt att behöva oroa sig för en sån här sak oxå utöver att man har förlossningen att tänka på. Du skulle på Aurora va?

    Kan kanske peppa lite med att berätta om min syster, när hon fått sin första skulle hon ALDRIG mer varken vara gravid eller föda barn eller ens fundera på att skaffa fler... hon hade jätte jobbigt både med grav och förlossning och svår depr efteråt, nästan inget som fungerade, och absolut inte så där bra som man tänker sig att det skall innan man varit där på riktigt. Hur det än var så, efter ngra år så var hon gravid igen, och gick på Aurora och profylax kurser, och allt de hittade. Hon födde barn nr 2 i sommras på enbart profylax/lustgas, och som det lät efter den förlossningen blir jag snart stolt moster till ett helt fotbollslag - minst
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    Barnsäng - skriver här med, vilka söta bebisar Kan riktigt känna hur det skulle vara att snosa o mysa bebbe när jag tittar på dina underverk. *längtar*


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    btw... känner mig lite ensam här ikväll... bara jag som e vaken... eller bara jag som inte har nåt bättre för mig en lördagkväll kanske Nåja, satt just o flippade på TV:n och fick på 1:an där de visar "Europe - almost unplugged" tänkte att de kunde va kul lixom, lyssnade en del på dem då när det begav sig... Men WHAT{#lang_emotions_surprised}, vad är det som hänt på bara 20 futtiga år???? De SITTER på varsin pall o spelar, med fåniga halvreligiösa leenden i ansiktet och i det närmaste pageklippta alllihop utom Ian då som e skallig typ... var är de sexiga rockkillarna som kunde röja på scen??? Visst de har väl alltid varit lite åt de mjukare hålle, men det här... Å andra sidan, Joey reste sig i sista nummret, och uppvisade ngt som påminde om en "jerry-williams-dans" med tillhörande publiksång o handen bakom örat, så de kanske ändå va bättre när han satt... {#lang_emotions_tongue_out} Snacka om deprimerande å titta på... Har jag oxå blivit så mkt äldre på 20år...? Kan jag bara inte tro. {#lang_emotions_innocent}

    Nåja, nu får det va färdigspammat här för inatt, borde nog försöka hitta kudden så de blir kväll här i huset, {#lang_emotions_laughing} Natti natti på er tjejor.


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    Gokväll mina damer! Har just hittat ut ur duschen och springer förbi datorn i min jakt på kudden.

    Imorgonbitti är det glucosbelastning på g{#lang_emotions_throwup} - jag som hade glömt av den, så tog BM upp den sist jag var där o sa att hon skjutit på den pga UC o allt annat som knasat, men nu var det dags tyckte hon, är ju för bebbos bästa så det är väl bara att masa sig dit, har införskaffat citroner iaf har för mig att det lättade lite sist...
    O på onsdag är det dags för TUL, ser fram emot att få se lillhoppsan igen.{#lang_emotions_baby} Känner mig inte särskillt nojjig, men skönt att få det kollat iaf med tanke på hur läget varit.

    {#lang_emotions_flower}Tack alla för att ni bryr er, gubben mår skapligt, har ont fortfarande såklart, men oxå lättad att det inte var ngt med hjärtat. Men blir lite sne på honom för att nu var det ju inte pumpen denna gång så då behöver man inte bekymmra sig om sånt{#lang_emotions_demon}.... Jag menar han var i 5 olika riskgrupper för tidiga hjärtproblem... är ju inte så att dessa försvunnit bara för att de inte va nåt nu. Nåja, tjänar ju inget till att "mamma"-dom heller, då får man bara trots tebax har jag lärt mig  Karlar!!!! 

    Mamsie, jag nämnde dig då vi spånade lite kring om ingen i tråden bodde i närheten av Nicholas mamma. Sen är ju götet rätt utbrett, så man vet aldrig. Men lämnar det åt er nu, känner att jag gärna tagit en turne till släkten där nere själv, hade varit en bra förevändning för att få det gjort lixom, att jag skulle barnvakta lite... men det ligger ju inte riktigt bra till i tiden för mig

    Inte heller jag begriper ngt av den där tickern... {#lang_emotions_undecided}har iofs aldrig varit så påläst kring fertilitet och faktorer runt fertiliteten som jag är nu sen jag började hänga här. Så det kan ju vara därför jag fattar nada - men förklara gärna, jag håller med Milk om att det ser ut som om BIM är passe... så tummarna hålles. 

    Jag måste bara avsluta veckan med att säga att jag tycker att det är rent fantastiskt att få möjlighet att hänga här i tråden, man lär sig ngt nytt varje dag. Helt otroligt så mkt visdom, kunskap o livserfarenhet av de mest utbredda slag som finns här. 

    {#lang_emotions_heart}Love ya all girls -Natti natt! 


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    Uppdaterar med ny vecka, idag är det precis 10 veckor kvar till BF...

    {#lang_emotions_sunny}===HOPPAS PÅ PLUS ===

    Elvsyssel 38 år, 2 barn (+ 1 bonus), mens 14/12 äl 22/12 BIM 11/1 försök nr 2
    Mamsie, 45 år. 3 levande, 1 df. | Mens 29/12, äl 13-14/1, BIM ca 22-23/1. 
    Happiness 39 å, 1barn (+2 bonus). 1 MA, Mens 14/1, äl 25-26/1,7-8/2
    Hemulan, 42 år, 2 barn, mens 15/1, 25/1, BIM 8/2
    WEC018 42 år 2 barn 1 ma, Mens 11/1 ÄL ca 25-27/1, BIM 8-10/2
    gemigsinnesro 39 år, 2 barn, 2MF. ÄL 25/1. BIM 8/2. Försök 2 efter MF i november
    Tjatte, 38 år, 2 barn, 3 MA, mens 15/1, ÄL 28/1, BIM 11/2
    Isabell05 40 år, 2 barn, mens 14/1 äl 29/1 BIM 13/2 försök nr 16
    Anyah 41 år. 3 barn. MA 27/8. Mens 16/1, äl 30/1, BIM 13/2. Försök 5
    Anna65, 44 år, 2 barn i livet, 1 barn i himlen, Mens 20/1, ÄL 3/2, BIM 17/2
    Amoremio, 45 år 2 barn, 2 MA, mens 21/1, äl 3/2, BIM 17/2. Försök 7 efter MA
    ChippiChoppi 42 år 2 barn, väntar på att mensen ska komma tillbaks...


    {#lang_emotions_gravid}=== ÄR GRAVIDA ===

    Eriam
    , 40 år, BF 12/2 (3:e DI-försöket, 2:a barnet) - V.37 (troligtvis en pojke till)
    Glimman2010, 40 år, BF 6/3 ( tredje försöket, 4 barnet) -V. 35
    Smytt, 37 år, BF 5/4 (3:e barnet)- V.31
    NicholasMamma, 40 år, BF 13/4 (andra barnet) - v.29 (väntar en flicka enl. K-ul)
    Loppan, 40 år, BF 25/4 - v.28
    Hopp i livet, 38 år, BF 25/4 (femte försöket, 3:e pojken) - v. 28
    Floppan67, 42 år, BF 29/4 (sjunde försöket efter MA, 3:e barnet) - v.27
    Milk 40 år BF 2/5 4:e barnet (försök nr 15 efter ma) - v 27
    Brådis 44 år, BF 16/5 (3:e barnet på 5 försöket) - v 23
    Pia69, 40 år BF 18/5 (5:e ivf, efter över 6 års försök-inga barn sedan tidigare) v.21
    Golden2 38 år, barn, bf 23/5 v 20
    Talamod, 44 år. 4 barn, 5:e på gång BF 30/5-10, v20
    Harley, 39 år, 1 dotter, 2:a barnet (pojke) vecka 21. BF 7/6 -10 (2,5 års försök)
    Dynah, 39 år, 3 flickor, vecka 9 BF 27/8-10

    {#lang_emotions_baby}=== FÖDDA ===

    Mammaat
     , 39 år BF 31/12 (1000:e försöket, 3:e barnet tjej) - Isabell 17/12-09
    Helges älskling, 41 år, BF 27/12. 3:e barnet - Pojke 3/1-10
    annbom, 46 år 6:e barnet Flicka Pi 7 januari -10
    Xanni, 43 år BF 11/1 2:a barnet - Jesper 7/1-10
    Barnsäng, 40 år 3+4:e barnet Tvillingar flicka Luna och pojke 8/1-10
    Evie, 44 år BF, 3:e barnet - Noel 12/1 2010
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    Hej alla underbara, har inte hunnit med riktigt, skummat tråden lite snabbt emellanåt bara men inte lyckats samla mig för att avge några livstecken

    Hur som helst så skickas det omedelbart Stoooora kramar till Anna, Glimman och Belly, har förstått att ni alla har det otroligt tufft nu fast på olika vis. {#lang_emotions_cry}

    {#lang_emotions_flower} Blommor o grattiskramar till Tesked som "nollat" - värt att fira även om ålder inte är annat än slumpmässiga siffror på ngra papper

    Tummarna hålls för att Hemulan och om nu blodet skulle komma på BIM, så får det väl räknas som 3:dje gången gillt o sen e de dags att slippa tanten ett år eller så

    Milk jag håller med dig, NU RÄCKER DET med snön, har oxå börjat få problems med att få på stövlarna nu, foppadojjor vore sååååå mkt skönare och enklare nu.

    Happines - hur har det gått med bilen? Börjar bli orolig jue... det sista jag läste av dig var att du igårkväll skulle ge dig ut för att hämta den... var tog du vägen sen då?

    Till alla underbara quinns, även de jag missat att nämna här skickas det varma kramar, tänker på er alla och håller tummarna för att februari skall bli månaden då turen och lyckan slår igenom i vår tråd.


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    Å så ska jag väl uppdatera mig lite då... v32, spännande - skrämmande - mysigt o nervöst...

    ===HOPPAS PÅ PLUS ===

    Happiness 39 å, 1barn (+2 bonus). 1 MA, Mens 14/1, äl 25-26/1,7-8/2
    WEC018 42 år 2 barn 1 ma, Mens 11/1 ÄL ca 25-27/1, BIM 8-10/2
    gemigsinnesro 39 år, 2 barn, 2MF. ÄL 25/1. BIM 8/2. Försök 2 efter MF i november
    Hemulan, 42 år, 2 barn, mens 15/1, 28/1, BIM 11/2
    Tjatte, 38 år, 2 barn, 3 MA, mens 15/1, ÄL 28/1, BIM 11/2
    Isabell05 40 år, 2 barn, mens 14/1 äl 29/1 BIM 13/2 försök nr 16
    Anyah 41 år. 3 barn. MA 27/8. Mens 16/1, äl 30/1, BIM 13/2. Försök 5
    Anna65, 44 år, 2 barn i livet, 1 barn i himlen, Mens 20/1, ÄL 3/2, BIM 17/2
    Amoremio, 45 år 2 barn, 2 MA, mens 21/1, äl 3/2, BIM 17/2. Försök 7 efter MA
    Mamsie, 45 år. 3 levande, 1 df. | Mens 25/1.
    ChippiChoppi 43 år 2 barn, väntar på att mensen ska komma tillbaks...

    {#lang_emotions_gravid}=== ÄR GRAVIDA ===

    Eriam, 40 år, BF 12/2 (3:e DI-försöket, 2:a barnet) - V.39 (troligtvis en pojke till)
    Glimman2010, 40 år, BF 6/3 ( tredje försöket, 4 barnet) -V. 36
    Smytt, 37 år, BF 5/4 (3:e barnet)- V.32
    NicholasMamma, 40 år, BF 13/4 (andra barnet) - v.30 (väntar en flicka enl. K-ul)
    Loppan, 40 år, BF 25/4 - v.28
    Hopp i livet, 38 år, BF 25/4 (femte försöket, 3:e pojken) - v. 29
    Floppan67, 42 år, BF 29/4 (sjunde försöket efter MA, 3:e barnet) - v.28 (pojke)
    Milk 40 år BF 2/5 4:e barnet (försök nr 15 efter ma) - v 28
    Brådis 44 år, BF 16/5 (3:e barnet på 5 försöket) - v 26
    Pia69, 40 år BF 18/5 (5:e ivf, efter över 6 års försök-inga barn sedan tidigare) v.21
    Golden2 38 år, barn, bf 23/5 v 20
    Talamod, 44 år. 4 barn, 5:e på gång BF 30/5-10, v23
    Harley, 39 år, 1 dotter, 2:a barnet (pojke) vecka 22. BF 7/6 -10 (2,5 års försök)
    Dynah, 39 år, 3 flickor, vecka 9 BF 27/8-10
    Teskedsmamman, 40 år, 3 killar + 2 bonus, BF 100814 (en hoppsan)

    {#lang_emotions_baby}=== FÖDDA ===

    Mammaat , 39 år BF 31/12 (1000:e försöket, 3:e barnet tjej) - Isabell 17/12-09
    Helges älskling, 41 år, BF 27/12. 3:e barnet - Pojke 3/1-10
    annbom, 46 år 6:e barnet Flicka Pi 7 januari -10
    Xanni, 43 år BF 11/1 2:a barnet - Jesper 7/1-10
    Barnsäng, 40 år 3+4:e barnet Tvillingar flicka Luna och pojke 8/1-10
    Evie, 44 år BF, 3:e barnet - Noel 12/1 2010


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5