• Anna65

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5


    milk and honey skrev 2010-01-21 17:47:46 följande:
    www.aftonbladet.se/wendela/barn/article645309...  intressant läsning..
    Anna65 skrev 2010-01-19 19:05:21 följande:
    Dottern har tagit fram följande artikel i dag och visat mig: www.aftonbladet.se/wendela/barn/article645309... Var ska man dra gränsen vid provrörsbefruktning och äggdonation? Jag har inget svar, det är väl upp till var och en att bestämma ifall de har familj och vänner runt om kring som stöd och med i planeringen. Men ibland så tycker jag att det borde finnas en gräns eller inte???
    Milk, visst är den intressant, jag har redan länkat den till tråden i förgår efter dotterns rekommendation;O) Kanske fler är intresserade av att läsa den nu när du nämner den också.
    ♥♥♥
  • Anna65
    Charlotta66 skrev 2010-01-20 22:45:49 följande:
    Kram till Anna som fått tantbesök, trist! Döden trött idag och ska snart försöka knyta mig, har väldigt svårt att komma i säng. Imorgon blir det jobb som vanligt och sen STÄD kväll Vi får besök under helgen och vill ju göra lite fint. Avskyr att städa, men det känns ju alltid väldigt bra efteråt Kramar om alla lite extra idag, känner på mig att februar kommer att bli en bra månad
    Tack, det känns #"€&%. Men jag ger inte upp än. När tanten kommer är det så mycket mer som kommer upp i tankana. Sover dåligt och tänker då bara på sonen och allt slarv runt om kring hans födsel. Jag vill ju också ha en liten i livet. Håller också tummarna för att februari ska bli en fin månad för oss alla. Kram.
    ♥♥♥
  • Anna65
    glimman2012 skrev 2010-01-28 05:25:41 följande:
    Hej på er alla tjejer i tråden! Sitter här och tårarna rinner, fick i tisdags ta emot ett dödsbesked. Min bonusson 18 år har omkommit i bilolycka!!!Finns det någon av er som bor i helsingsborgtrakten som kan sätta ett ljus på olycksplatsen?som skedde i tisdags morse?? Pyret och han skulle inte byta plats... är så ledsen!!!!!!!!!!
    Vännen, beklagar så mycket. Styrkekramar, finner inga ord.
    Vet vilken fruktansvärd smärta ni går igenom nu.
    ♥♥♥
  • Anna65

    Amoremio och Esther; Tack för omtanken.


    Jag har mått ganska dåligt de sista dagarna, influensa som är på väg att gå över, men störst av allt är den inre smärtan. I morse var vi hos våra psykologer, det blev mycket tårar, men skönt att prata av sig. Nästa vecka får vi Lex Maria beslutet och det är nog därför som dagarna och nätterna har varit så mörka.
    Har annars haft min fina lillasyster på besök några dagar ifrån mitt hemland, jätteskönt, men nu har hon åkt hem till ön igen.
    ÄL är på ingång inom några dagar och på måndag ska jag till gyn och kolla efter äggblåsor.
    Esther, tänker så mycket på dig, vad skönt att du har goda vänner och att du kan aktivera dig. Hoppas körkortet är inom räckhåll.{#lang_emotions_wink}
    Kommer att tänka extra på dig på torsdag om en vecka, hoppas att operationen går bra och att ni får bra svar på proverna på fredag.
    Kramisar till er alla
    ♥♥♥
  • Anna65

    Hej Tjejer


    Tittar in en liten stund, flera nya på tråden, välkomna, grattis till födelsedagen teskedsmamman.
    Livet går sin lilla gång här i Småland.
    Lex Maria beslutet om Axel har kommit ut till p4, trots inga pressmeddelanden ifrån sjuka sjukhuset. Här kommer en länk.
    Har inte läst så mycket nu på tråden.
    Hoppas alla mår gott, kramisar.
    ♥♥♥
  • Anna65

    Tack för kramarna.


    Här kommer det en länk till.
    Följande ord har maken skrivit på sin FB.
    "Vad är det för sjukvård vi har i Sverige? Inte ens en ursäkt har vi fått av sjukhusledningen. Ansvarig läkare undersökte inte Anna65, ens utan hon skickades upp på sal utan läkarundersökning. Ändå står det klart och tydligt i deras rutiner hur handhavande ska ske."
    ♥♥♥
  • Anna65
    esther123 skrev 2010-02-03 21:28:19 följande:
    Skriver bara till Anna65 ikväll: Det är hemskt att er Axel inte är hos er. Kramar och mer kramar
    Tack, hoppas min prins och din prinsessa har det bra i himlen.
    Tänker på dig, det är väl i morgon det är dags för operationen.
    Hoppas att den går bra och att du får ett bra svar på fredag.
    Jag är hos dig i tankarna. Kram.
    ♥♥♥
  • Anna65
    esther123 skrev 2010-02-05 11:29:07 följande:
    Hej alla! Nu har min min och jag träffat läkaren på Huddinge lungklinik. Pet-kameraundersökningen visade inte att knölen var elakartad. Det lyste inte något på bilderna från undersökningen. Kirurgerna vill ändå operera ut knölen för att de fortfarande inte vet vad det är. (Det finns några, ovanliga cancer-sorter som inte lyser och som man bara kan ta direktprover på för att säkert veta). Min man och jag är hursomhelst otroligt lättade! Vi har haft det svårt att känna optimism efter allt som har hänt. Men i kväll blir det fest!
    Vad glad jag blir över att läsa ditt inlägg.
    Jag och Barnsäng pratade per telefon tidigare i dag och pratade och tänkte på dig.
    Hon har fullt upp med de små, får se ifall hon hinner titta in, kramar ifrån henne och mig.
    Har ni fått datum för operationen?
    Hoppas festkvällen blir kanon;O)
    ♥♥♥
  • Anna65

    Välkommen lilla hjärtat.


    Hoppas att det lilla frö ska stanna i mammas mage nu.
    Just för tillfället är jag ganska passiv i tråden, men läser nästan varje dag.
    För 10 månader sedan fick jag en son som dog pga slarv inom vården.
    Han blev till helt utan några "hjälpmedel".
    Jag har nu kört pergo sen i höstas detta trots egen ägglossning och bra värden.
    Alla undersökningar som har gjorts visar fantastiska resultat så att möjligheten finns att det kan bli en liten till. Men det känns ändå som att det är dags att lägga det på hyllan snart.
    Det nässpray jag använde när jag väntade Axel har jag säkert tipsat om tidigare, men vad gör det. Här kommer den spray som hjälpte mig under min graviditet.
    Jag väntar med spänning på ett plus nu, många som har BIM nu i dagarna.
    Kramar till er alla med och utan magar.
    ♥♥♥
  • Anna65
    Floppan67 skrev 2010-02-11 18:12:58 följande:
    Idag när jag kom hem från jobb låg det ett brev från sjukhuset, ett brev jag väntat på i två år... kallelse till operation för GBP (för min övervikt). Jag har en tid i mars och det blir ju inte lätt med en bebbe i magen... måste ringa dit imorgon och flytta försöka flytta fram tiden ett par månader. Även om jag inte kan ta den tid jag blir erbjuden nu så känns det ändå skönt att jag inte är helt bortglömd, längtar sååå efter att vara normalstor och handla kläder i normala storlekar och framför allt att jag ska orka vara med på allt, inte minst nu när det snart anländer en lillebror som kräver lite mer ork...
    Jag hoppas att du nu kommer att få förtur till operationen när det passar dig efter att det lilla underverket har kommit till världen.
    Jag själv har för första gången i livet träffat en dietist i dag, hon var kanon.
    Innan jag blev gravid med Axel hade jag övervikt på nästan 20 kg och nu har jag ännu mer. Jag behöver gå ner i vikt eftersom jag har önskan att göra bröstförminskning (80J), landstinget betalar ifall jag går ner, hade planerat att göra operationen till hösten. Att bli gravid är självklart också målet med viktnedgången, blir jag det så blir det ett extra plus och operationen får vänta.
    Jag har en lilla syster som har funderat på GBP, hon har ju många fler kg än jag extra, så jag vet att det kommer att ändra på livskvaliteten.
    Nu är det ju det lilla livet i magen du ska tänka på, men skönt att du har också en GBP att se fram emot.
    ♥♥♥
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5