Inlägg från: milk and honey |Visa alla inlägg
  • milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Godmorgon Ladies:

    Första kramen samt en stor lycka till spark i baken är till Glimman

    Ester: hur mår du?

    Eriam: Hållååååå hur har de gått?

    Susanne: spännande att flytta och läskigt ..

    Xanni: Kram till dig.. och klart jag vill se sonen

    Anyah: KRAM TILL DIG MED.. .

    Själv mår jag sådär, mina förvärkar har minskat, men jag har så jäkla svårt att ta ordentliga andetag, känner mig jättesvag i hela kroppen.. usch ska de vara så till bebbis är född????  Hur är de för er andra runt vecka 30???

    Charlotta: Hoppas allt är bra med bebis, håller tummarna, och framför allt ring och prata med någon, risken är väl att man inte ser så mycket på ev vul så tidigt..


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey

    Skit i helvete.. Nyss ringde de från jobbet.. Butiken jag jobbar i läggs ner sista mars så nu står jag utan jobb, höggravid.. jippi.. NOT.. Och hur lätt är de att få ett jobb efter mammaledigheten? 41 år och med en liten i famnen..
    Får väl trösta mig med att jag får vara hemma längre då eller något.. suck..

    såhär blev de för tjugo år sen oxå, bägge hade fasta jobb och vi körde igång bebisverkstaden, När den äldste var ett par månader så vips blev bägge av med jobbet.. repris.. eller.. fast vi får hålla tummarna att min man får behålla sitt annars sitter vi verkligen i skiten..


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    michia skrev 2010-02-24 12:27:58 följande:
    Ah, skit också. Inte kul att gå på ledighet och njuta av den då ju Hoppas det löser sig...
    Näe man kommer ju absolut inte njuta på samma sätt
    Teskedsmamman skrev 2010-02-24 12:28:36 följande:
    Jag kommer stå likadant, 41 år, 4 barn under 7½ år och arbetslös sedan 2005... känns inte alltför positivt, men har man tur kanske det har vänt lite tills dess..
    Ja vi får hålla tummarna att de löser sig.. för oss båda..
    Smytt skrev 2010-02-24 12:32:53 följande:
    Men gumman, fy vad trist, vet precis hur det är att vara mammaledig och arbetslös... När jag väntade L blev jag uppsagd i oktober -04 pga LAS-listan, mitt företag skulle slås ihop med ett annat i en annan stad och på sikt flyttas dit.  lyckades hänga mig kvar fram till mammaledigheten på olika vik... (gjorde exakt samma jobb som innan fast inte längre som fastanställd utan som vikarie för en kollega) Gick hem på mammaledighet... men hela tiden gnagde det i bakhuvet att jag inte hade nåt jobb att gå tebax till. Var surt som f-n, är lite trygghets-junkie sådär så... När L var 6 månade ringde en av mina kollegor från tidigare jobbet, då hade han bytt jobb och på hans nya företag skulle de ha in en till, så han tyckte jag skulle söka, och hade snackat halsen ur led för min sak Om det var därför eller pga min otroliga kompetens det kan ju vara osagt, men det är iaf där jag jobbar idag. Fick dock lov att börja jobba lite tidigare än jag tänkt mig... men det är en annan historia. Så vad jag vill säga är att det löser sig säkert, du har ju hela mammaledigheten på dig att söka nytt, och vi har ju en konjunktur som är på väg uppåt även om det går sakta, så jag tror att vi kommer tebax till ett arbetsliv där vi har alla möjligheter på vår sida. (Mitt jobb försvinner oxå iom att jag går hem även denna gång, *suck* dock är jag lovad en "likvärdig tjänst" på annan avdelning, men det är jag INTE så sugen på, ingen avd jag vill vara på, även om det är bättre än inget.) Stor kram, vi fixar detta, nu skall vi vara hemma o njuta av våra bebbar, resten löser sig alltid.
    kram tillbaka.. förstår ditt dilemma oxå, inge kul att komma tillbaka till ett jobb man helst inte vill ha heller..

    Nä ska försöka njuta ändå.. jag får trösta mig med att jag kanske får vara hemma längre med vår plutt istället.. men kolla efter jobb kommer man ju göra hela tiden.. suck.. akassa med en bebis och tre tonåringar=gröt hela veckan..

    och väldigt surt, jag har varit med och byggt upp butiken från skratch och även varit butikschef sista året och haft en massa ansvar som nu bara försvinner,, suck de var ju min butik att hitta ett likvärdigt blir ju svårt..
    och i ock med att jag går på havandeskapspenning nu så blir de tungt för de två som är kvar, går ju inte att anställa en person en månad,, lider med mina kollegor

    Nä nu måste jag gaska upp mig, solen skiner och jag är ju gravid efter en massa kämpande.. De här kommer lösa sig.. *försöker frenetiskt att tro på det oxå*
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    hopp i livet skrev 2010-02-24 12:44:52 följande:
    Nej vad tråkigt! Man vill ju gärna kunna slappna av när man är hemma med en liten och slippa oroa sig för den dagen man egentligen skulle behöva börja jobba igen. Det är tråkigt nog att börja jobba när man har ett jobb att gå tillbaka till. Jag börjar också känna mig lite yr av att lilleman tar plats så att jag inte kan andas ordentligt. Jag kan tex inte luta mig rakt bakåt i soffan, utan får sätta mig lite på snedden för att inte få för stort tryck bak mot kroppspulsådern. Och det känns tidigt!Dessutom är det svårt att få plats med maten ordentligt. Det kommer att bli en lättnad när magen väl sjunker! Varma kramar till dig och tummar för att gubben din får behålla sitt jobb!
    tack för tummarna

    Nä luta sig för länge går ju inte då blir de stopp, idag har jag känt de som jag skulle ha astma Hänga mot armstödet funkar, och ligga på sidan med kudde mellan benen och under magen..
    Måste ha en lång unge i magen för jag har dessutom magen ner i knät och upp under revbena.. så om den sjunker hamnar den väl i mina knäveck

    Pratade nyss med en kompis som hade pratat med någon spådam .. viken sida sparkar din grabb på höger eller vänster? Höger tyder på pojke och hon har ALDRIG fel som hon sa .. då får i alla fall jag en son till Åhhh.. jag är sååå nyfiken vad som döljer sig därinne, längtar efter att få sätta på alla fina kläder jag köpt och lägga pluttan i vagnen ska bli sååå mysigt
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    VildVittra skrev 2010-02-24 15:31:03 följande:
    Är också arbetslös men hoppas komma i gång med nått efter mammaledigheten. Låter ju bra att det har vänt, blir ju till nästa höst som jag ska ut i arbetslivet igen. Tänkte mig 75% ja om möjligt alltså. Min skrutta i magen är en riktig vilding och det är vanligt att hon väcker mig på natten så får jag rusa till toa så kommer det tre droppar...hehe Jag har ju 6 veckor kvar jag....vi kommer nog ligga på BB sammtidigt Smytt. Kram
    Hihi.. vilken sida sparkar hon på? Är de på vänster kan man ju undra om de stämmer

    Eftersom hopps pöjk sparkar på höger menar jag
    Smytt skrev 2010-02-24 13:21:32 följande:
    Perfekt smytt då hittar vi på något eget du och jag i Eskilstuna
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    VildVittra skrev 2010-02-24 15:47:18 följande:
    fniss Långt ned till vänster, nära urinblåasan är en favorit här. Så det kan nog stämma ändå.
    Hahah.. skumt men tiden får ju utvisa det Din dotter har mao inte vänt på sig än.. om de sparkar så långt ner
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    VildVittra skrev 2010-02-24 16:07:47 följande:
    Nope var till BM i går och hon ligger på snedden, huvudet till höger uppe under revbenen och ned över till vänster sida. Men än finns det ju tid att hon vänder sig så ingen panik än i allafall.
    Okej.. Och min ligger med huvudet på vänster sida om blåsan och sparkar upp mot mina revben .. bland ligger h*n rätt över magen

    Nä ingen panik än, hon kanske inte vänder sig förrän sista veckan, finns ju massor av tid.. men om hon vill fortsätta sitta? blir de snitt då? Två av mina kompisar fick snitt för att de satt upp.. Fast först försökte de vända kidsen men de gick då inte..
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    VildVittra skrev 2010-02-24 16:25:24 följande:
    Vi har inte ens pratat om det än, men jag skulle tro att det blir vändnings försök och om hon inte gör det själv och snitt om inte det funkar. Är inge orolig än i =)
    Näe och de tycker jag inte ni ska vara heller Ut kommer hon, på ett eller annat sätt
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Susanne N skrev 2010-02-24 18:31:46 följande:
    Milk: tråkigt med jobbet. Jäkla skit det där med att behöva oroa sig för ekonomin när man höggravid. Hoppas det löser sig och det tror jag säkert det gör gumman. Kram!
    tack tjejen.. ja de hoppas jag oxå.. kram kram
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Floppan67 skrev 2010-02-24 17:41:39 följande:
    Får se om jag kommer ihåg allt jag tänkte svara på medans jag läste....    Trist med jobbet Milk  (och ni andra som är arbetslösa efter föräldraledigheten), men jag är säker på att det börjar vända på jobbfronten. Det är många 40-talister som går i pension nu och deras platser ska fyllas! När det gäller status runt v 30, så tycker jag det har exploderat de sista veckorna , jag flåsar och pustar och känner mig allmänt otymplig. Tröttheten gör sig påmind igen och det är väl nu man börjar längta till förlossning. Pojke eller flicka? När jag väntade yngsta dottern höll hon på att sparka sönder mina revben på vänster sida, den lilla krabaten som bor där inne nu sparkar nästan alltid på höger sida - så det kanske stämmer trots allt vad spåtanten sagt. Jag spådde mig för några år sen och vi då reda på att jag skulle få en son till sist... så jag hoppas alla spågummor och gubbar har rätt (och att UL stämmer). Kram alla! Nu ska jag köra 15-åringen och hennes nya date  till bio, ha en skön kväll!
    Ja skittrist, de tog lite udden av glädjen att få vara hemma faktiskt..

    Skönt att se att de inte bara är jag som är trött som sjutton och otympligare än en elefant .. Haha.. ja de verkar ju som de stämt för alla hittills .. flera som kommer ihåg hur deras bebisar låg och om de blev en kille eller tjej??? kul att spåna,
    Själv minns jag bara med yngsta , han låg också och tryckte på min högra sida,så de stämmer oxå ..
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5