• Dynah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Det liksom NYPER TILL lite då och då. Vet dock inte riktigt vad barnmorskan kan göra...?

  • Dynah
    mammastitch skrev 2010-04-08 09:54:17 följande:
    Hej!Har ni några bra tips på vad jag skall göra för att lättare bli gravid? Förutom att ha sex då - förståss . Just nu använder jag endast ägglossningsstickor som hjälpmedel. Och mannaen, kan han göra något? Tack !!!
    Rosenrot funkade för mig. Drick inte för mycket kaffe.
  • Dynah
    Mamsie skrev 2010-04-08 09:57:55 följande:
    *ler genom grädden och chokladen* Tack tack 46 idag - tänka sig
    Det kan man aldrig tro!!
    Grattis! {#lang_emotions_flower}
  • Dynah
    Mamsie skrev 2010-04-09 19:36:20 följande:
    Jag var i Barcelona 1982, jag kommer aldrig att glömma den stan... . Ha det så underbart Anyah! Niccosmamma åkte in vid 18-tiden för slemproppen gick - eftersom jag inte hört nåt än så förmodar jag att hon inte behövde vända i dörren till förlossningen Vad är det på TääVää ikväll? Tur man har filmer på datorerna så man inte är beroende av TV-tablån! Kanske dags att förföra maken ikväll? Det var ett tag sen nu... dumt eg eftersom man ju ska köra "cykeln runt" men det blir såhär ibland som ni vet. Förförelse var det ja! Jo,  ja.. hur gör man? Försöker lägga ungen i tid, lägga sig själv i tid, göra klart för maken att vi kan göra annat i sängen än att titta på film i var sin laptop Han blev överlycklig när jag köpte glidmedel och ser ut som ett barn vid julafton när jag nämner att den inte gör nytta i skåpet Men nu ska det inte förföras nåt för jag ska sitta o slappa liten stund.. surfa omkring, kolla Facebook & FL, mumsa lite chips..  Ha en skön kväll tjejjer!
    SOLSIDAN på tv ikväll, den får man bara inte missa!!!
  • Dynah
    Mamsie skrev 2010-04-14 08:16:48 följande:
    världens svagaste tillstymmelse till spökstreck på gravid-testet! Hur i h**?  Vad...? Eeeh JajaJA, jag VET att spökstreck är .Och spökstrecket är dessutom så svagt att man får kisa med ena ögat och hålla stickan i exakt rätt vinkel för att se det. Så det är definitivt ett . Men i alla fall...  Tur jag har patientutbildning idag så jag måste vara skärpt i några timmar. Lika bra att ha binda på sig om rödtotten skulle börja gala mitt i kursen!
    Ha! Spökstreck eller inte så måste det vara Rosenroten och mindre kaffe som är orsaken, för jag har ALDRIG fel {#lang_emotions_wink}.
  • Dynah
    Mamsie skrev 2010-04-14 14:17:43 följande:
    Sådär har alla mina positiva streck sett ut, är det ett spökstreck så blir man tydligen gravid av dem med {#lang_emotions_wink}.
  • Dynah
    VildVittra skrev 2010-04-14 20:55:46 följande:
     Hon ville ha "tutte" och var vaken en lång stund. Sen har det bara blivit bättre under dagen. Hon är mycket mindre gul nu på kvällen och vi har bra hopp inför återbesöket i morrn. Hon har ammat många gånger plus ätit sin ersätting också.Nu sover hon skönt i sin säng.Gör en ny uppdatering i morrn när vi kommer hem.Nu ska jag sova igen till sömn.Kram allihopa.  
    Toppen!
  • Dynah
    Teskedsmamman skrev 2010-04-15 19:30:00 följande:
    Ofostrig graviditet inträffar vid vecka 5-6 och kan även kännetecknas som MA (missed abortion) eftersom kroppen missar att fostret dött och fortsätter graviditeten i alla fall.Däremot kan ett MA som inträffat i vecka 8, men upptäcks först senare, inte betecknas som ofostrig graviditet, hänger du med?Så visst har både du och läkaren rätt Iaf enligt det jag har fått veta i alla mina turer med läkare, de börjar nog tröttna på min frågvishet snart
    Men det låter ju helt fel egentligen, ofostrig graviditet trots att det funnits ett foster men dött. Jag trodde ofostrig graviditet betydde just att inget foster alls hade bildats.
    Vid mitt MA kunde man se att fostret dött ca vecka 6 på storleken, med andra ord började aldrig något hjärta att slå. Har efteråt hört att de kritiska punkterna är just då när hjärtat ska börja slå och vecka 12 då moderkakan ska ta över.
  • Dynah

    Måste bara säga att det är toppen att snart ligga på mitten i mitten-listan!
    TOPPEN, på alla sätt!!!!{#lang_emotions_sunny}

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5