Inlägg från: AochJsMamma |Visa alla inlägg
  • AochJsMamma

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    JohannaOMikael skrev 2010-03-04 16:14:06 följande:
    skulle behöva en bumperbar, vart köper man det?
    hade inte babyproffsen? jag köpte min på Pramworld jättebilligt.
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    JohannaOMikael skrev 2010-03-04 20:24:37 följande:
    Är jag snål eller är inte det dyrt?
    det är vad de kostar i sverige..kan trösta dig med att andrahands värdet på dem på Tradera är SJUKT bra, så du får igene n stor del när lillen inte behöver den mer
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    prinsessan 13 april skrev 2010-03-08 22:36:24 följande:
    Nu har jag måttat UJ sittdyna årsmodell -09 med frotte/fleece. -10 borde ha samma mått med den har inga hakar att sätta fast dynan med i vagnen. Måtten är EJ lika med dynan som jag länkade till ovan för P&T. Sitter och fnular på en skiss för er som vill sy dyna till UJ precis som jag.... Återkommer när det är klart.
    det vore ju supersnällt!! Jag har lite idér men är så tveksam om det blir bra...
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    rednose skrev 2010-03-13 09:28:38 följande:
    om nån vill ha lite mer insight kanske så kan jag ju tipsa om att då jag fortfarande bodde här (i CA) och åkte hem några ggr om året, så hade jag alltsom oftast med mig nya datorer, ipods (eftersom kompisarna jobbar på apple) och kameraprylar och handväskor. Vart aldrig nånsinn några frågor så allt det där med att plocka bort lappar o grejer är bara överkurs. Det behövs inte för småprylar. Man får ta med sig grejer hem, det är inte olagligt. :) Jag plockar oftast med mig kamerahus av proffsmodell hem och ingen frågar om det. Jobbar som fotograf och har väskorna fulla med prylar för jämnan. Funderar mest på om det är ok att ta med en vagn när man fortfarande har lillan i magen men det verkar ju lugnt med tanke på vad nån annan här svarade. :)
    jag tror snarare att folk är rädda att behöva skatta/deklarera på varorna, det får du allt som oftast göra om du beställer från USA tex. Har själv bott i NY i tio år, och det har blivit värre med tiden. En vän till oss beställde abercrombie kläder (stavning..??) och han fick tillsammans med leveransen från DHL ett brev om att erlägga skatt/moms yadayada..á typ 2500 kr..så det blev dyyyrt i slutändan..
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    rednose skrev 2010-03-14 07:14:46 följande:
    Japp det stämmer men om man skriver ner värdet (vissa butiker går med på det vid internationell shipping även om de blir färre o färre) till under ca 40 dollar så blir det ingen tull. svårt med vagnarna såklart eftersom man då inte kan försäkra.. fast nu pratar vi om att TA MED SIG vagn FRÅN USA, inte skicka. :) Då är det ju som du vet en annan femma. :) Har beställt från både Abercrombie och VS och fått betala tull så numera blir det till att handla när jag är här hemma i CA.  :)
    jo, fast du kan tvingas betala ändå. 100% säker, blir oftast om man har halva väskan full med nya Lacoste tröjor eller liknande, men kan dock bli så, tyvärr.
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Aprilia skrev 2010-03-16 10:59:31 följande:
    Jag skrev aldrig i rutan men hoppas de kontaktar mig snart så jag får hem min vagn snart då.Det kom aldrig upp nån fraktavgift så jag betalade bara själva vagnen, hoppas det inte blir nåt strul nu bara......
    de kommer maila o fråga ändå, o så ber de om godkännande att få lägga på fraktkostanden o dra från ditt kort. Så var det för mig iallafall, o jag skrev inte i meddelanderutan. Fick mail dan efter.
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Aprilia skrev 2010-03-16 13:03:02 följande:
    43 pund kostade frakten. Men det blir ju 4733 kr för en dubbelUJ. Fick mail nu och godkände det.Mailade innan på några nya som låg ute på Blocket. Antar att de är köpta från pramworld. De låg ute för 6500kr och nu har dom gått ner till 6000kr men mer än så ville inte säljarna gå ner. Konstigt nog verkar de nya svårsålda på blocket eftersom det ändå gick att pruta så pass mycket. Men nu blir det ju ingen från Blocket
    kanske många som har upptäckt att de lika gärna kan beställa själva från UK..
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Aprilia skrev 2010-03-16 13:09:46 följande:
    Ja jag kände ju att hellre beställa själv än att köpa en för 6000-6500kr av någon. Då¨verkar hellre folk köpa begagnade 07:or för samma pris Dom kanske tror att det är något lurt med alla nya billiga vagnar!
    Precis...
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0