Inlägg från: AochJsMamma |Visa alla inlägg
  • AochJsMamma

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    OT men såg Bugaboo syskonvagnen idag, my lord vad fin den var! Hjärta Älskar vår UJ duo, men blev helt klart lite sur att vi inte tog Buggan istället, sååååå fin!


    ★Stolt mamma till Alexander 2008 & bebis 2011★
  • AochJsMamma

    Vad kul Tesan, den är verkligen galet snygg! Det enda jag kan säga spontant som såg lte negativt ut var att sitsen såg kort ut i själva sittdjupet, men det kan ju ha varit inbillning.. annars såg den kanon ut, rymlig liggdel etc. Blev smått kär, som sagt.. o tror oxå ni får igen en stor del av pengarna när ni säljer..


    ★Stolt mamma till Alexander 2008 & bebis 2011★
  • AochJsMamma
    Joddan skrev 2011-07-16 00:00:33 följande:
    Hahaha Ellos har börjat sälja UJ
    haha vaaa?
    ★Stolt mamma till Alexander 2008 & bebis 2011★
  • AochJsMamma
    Joddan skrev 2011-07-16 00:00:33 följande:
    Hahaha Ellos har börjat sälja UJ
    heeelt sjukt ju!
    ★Stolt mamma till Alexander 2008 & bebis 2011★
  • AochJsMamma
    Champagne77 skrev 2011-07-16 20:19:04 följande:
    Nu är beställningen nära... Vad behöver man?? Vagnen+liggdel+regnskydd+adapter för babyskydd. Nåt mer? Behöver man beställa dynor? Ingår regnskydd till liggdelen om man köper den? Vilken färg är lämpligast att köpa (enklast att sälja begagnad)? Stämmer det att den svarta bleks väldigt mycket?

    Många frågor, hoppas nån har svar .

    Champagne77 skrev 2011-07-16 21:18:38 följande:
    En fråga till - behöver man köpa en biladapter och OM man gör det, funkar den även till Akta Graco?? hur är det med myggnät, ingår det?

    vi köpte vagn+ liggdel + regnskydd + adapter. Skippade dynor, gillar inte att de numera är fleece på bägge sidor (tycker det blir varmt på sommaren, o på vintern har vi fårskinn). Regnskydd ingår till liggdelen. Jag tycker svart är lämpligast att köpa omman ska tänka sälja, svart är alltid poppis, men i en större stad så funkar säkert andr afärger oxå bra. Men svart är som sagt alltid svart så att säga.. TROR att det främst var de äldre modellerna av svart som blektes, våra har inte blekts alls, men så förvarar o sköter vi alltid våra vagnar väl.  Vi har inte använt vår adapter än, men TROR att den ska funka på vår Acta graco logico S, då vi googlade o det verkade så (minns inte vart jag läste det tyvärr,,,)
    ★Stolt mamma till Alexander 2008 & bebis 2011★
  • AochJsMamma

    Ok, bara att inse att det inte går att dra på det längre, måste ta bort liggdelen nu.. Gillar dock inte tanken på att ha min 6 månaders frånvänd/ framåtväbd redan, men ska ge det en chans, annars säljer jag den. Min fråga är hur ni med bebisar har gjort, har ni bara lagt bebisen i åkpåsen eller spännt fast med selet? Storebror var ca ett år när han vi köpte vår första UJ o då känns de mer stadiga.

    Undrar även vad ni tycker jag ska ta för liggdelarna? En till singeln, en till duon. Bägge svarta, bägge i nyskick ( köpta i april 2011).

  • AochJsMamma

    Tack för era svar! Ska spänna fast lillgrisen o så får vi se hur jag känner. Känner inte att det finns nåt klockrent bakåtvänt alternativ heller så...

  • AochJsMamma

    Elsa: japp, kylan! Hade samma pronlem förra vintern, störde mig enormt!

    Shira: jo, har gjort så hittills menhan är så lång så när han somnar så kan jag inte lägga honom ner, han är redan72,5 cm så föttterna når typ till änden när han sitter upp

  • AochJsMamma

    Ska tillägga att det inte är några som helst problem att komma igenom dörrar, gå på bussar eller annat. Det var våra farhågor innan köp men där har vi oroat oss i onödan.

  • AochJsMamma

    Har ett Tullsa regnskydd för trehjulingar, funkar perfekt!

    Ang regnskydd till duon så funkar det till sittdelsrna, det dubbla, även om man har liggdelen på.

  • AochJsMamma

    Men om det inte finns ett hål för barnet så blir det ju de i plast och det är ju de som är stora och tar plats? Fattar inte riktigt., vi har både Tullsas o orginalet, nåt tredje alternativ kan jag inte ens föreställla mig? Barnet lär ju inte vilja sitta instängd bakom mörk ogenomskilnigt tyg..

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0