Inlägg från: AochJsMamma |Visa alla inlägg
  • AochJsMamma

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    bohusbebis skrev 2011-05-15 09:31:21 följande:
    Var det här i denna tråd vi pratade om vad det kostade att skicka vagn med bussgods, här hittade jag priser:
    www.bussgods.se/pages.asp?PageID=594&MenuID=5...
    japp, det var vi, hittade oxå den sen. Köparen ville dock att vi skulle skicka med Postem, hade jag oxå valt, Bussgod är rätt dyra faktikst... 
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma
    mammamaria1981 skrev 2011-05-17 19:32:18 följande:
    hej hej tråden, snälla hjälp mig, var på biltema men de hade inte såna däck. vart får jag tag på dom? måste jag beställa?
    är innerslangen men kan köpa på Biltema, själva däcket får du nog köpa på cykelaffär eller barnvagnsaffär.
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma
    sandrachristofer skrev 2011-05-26 16:17:33 följande:
    Nej det är Färgen charcoal alltså mörkgrå men e dessvärre lila nyans nu :(...det är väl inte mkt mer att göra än att köpa en ny klädsel för 2400 :(... Såg att det va en svart/rosa klädsel ute på blocket så tänkte först köpt den med en ny suflett och dyna men insåg att det blir inte långt ifrån en ny klädsel i pengaväg..
    undrar om det inet ligger en kläsel på Tradera med bra pris, kolla upp det om du vill. kan ha fel, minns inte riktigt..
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma
    Shira skrev 2011-05-26 19:28:44 följande:
    Wiii! Har precis beställt en swift från Pramworld! Nu måste jag väl sälja UJ:n antar jag...men det svider!!!
    vad kul!!! Här har vi monterat ihop nya duon o singeln som kom för nån vecka sen från Pramworld, känns super! Vissa saker gillade jag nog bättre på -09an vi precis sålt, men men.. detta blir toppen, o Pramworld är suveräna måste jag säga (handlat där innan oxå). Tyvärr hade de dock packat fel, så vårt duo regnskydd/stormcover som vi betsällt o betalat för blev visst till en singel.. hoppas de är snabba på att skicka ett nytt, det behövs här i regniga GBG..
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma
    Shira skrev 2011-05-27 11:33:11 följande:
    Ja det skall bli kul! Känner att det är onödigt stort med en uj när lillan vill gå mer och mer själv. Tänkte först köpa nån enkel sulky men med 5% rabattkod och lågt pund blev ju swiften så pass billig (3500) så man nästan kan få tillbaka det om nåt år om vi inte behöver vagn mer då.
    precis...
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma
    Shira skrev 2011-05-27 11:43:10 följande:
    Och så behöver jag inte sälja mina fina sittdynor heller
    måste verkligen skaffa mig en sittdyna, men hittar ingen jag gillar.. har den plommonlila Mountain Buggy dynan, men har tröttnat på den.. funderar på att få en uppsydd, men vet inte vad jag vill ha för tyg? O bör tyget vara lite kraftigare så det inte repas? Tänker att vissa tyger ju är rätt tunna..
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma
    Shira skrev 2011-05-27 11:55:01 följande:
    Jag hade en med molntyg från Ditten o datten men den blev väldigt blekt. Så nu har jag en dubbelsidig fleece och en lammskin som jag beställde fr Pramworld förra året.
    jag vill inte ha fleece på sommaren o den i lammskinn har vi oxå, super! Å vad svårt med dyna, tänk det har jag alltid tycks, undra varför!? Hur svårt kan det vara liksom..
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma
    Bellbox skrev 2011-05-28 22:34:54 följande:
    För mig var de då INTE bra Bläääää! Sålde en Duo till mig förra året men det var visst en TERRAIN-duo kom de på (!!!!) Puckon!! Och INGEN som HELST kompensation trots att de klantat sig!!! Gissa om man blev besviken när man bara fick besvär och ett "nej det var visst fel vagn, här är pengarna tillbaka"
    oj! Finns ens Terrainduo? Had ejag ingen aning om! För mig funkade det super, de har redan skickt ett nytt duo regnskydd till mig och fick dessutom behålla det till singeln.
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma

    vi har köpt orginal regnskyddet till duon, det ska passa även är liggdelen är på sa de på Storken.


    eternalstar: tror inet dte lönar sig att köp aendast en liggdel från PW, med frakt blir det ju snäppet billigare bara än att köp ahär.. köp begagnad kanske? De används ju så kort tid, så du kan säkert få tag på en i toppskick från 2010.. Vi köpte till en liggdel o den är konstruerad i maj 2010, säljs som en -11.. så det blir ju same same.


    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
  • AochJsMamma
    Champagne77 skrev 2011-05-30 20:28:15 följande:
    Kan man alltså köpa en begagnad liggdel även om man köper en 2011 UJ Duo?? Hur stor är din A? Vår E blev 2 i maj, men är stor för sin ålder, men visst ska väl UJ gå bra ändå? Har ännu ej bestämt vilken syskonvagn det lutar åt. har även hört talas om Basson Duo där man kan vända sittdelarna både mot o från sig... Har du sett den? ANnars får du gärna överösa mig med fördelar för UJ .
    Hej! Alexander blir 3 år i slutet av augusti, men vi är rätt aktiva så en syskonvagn är ett måste för oss (han sover dessutom fortfarande på dagtid). Han ligger strax under "normal"kurvan hos BVC.. Vi kikade runt på de flesta vagnar som finns på marknaden, bl a UJ, Easywalker, iCandy, Phil & Teds, etc etc.. det vi gilllade med UJ:n är att den är lättkörd, smidig att fälla ihop, inte väger allt för mkt jämfört med t ex Teutonia, har bra andrahandsvärde, o sen skadar det ju inte att den är snygg också.. Man kan ha en gammal liggdel på en nya duo, vet inte xakt hur gammal, men det vet jag att flera andra här i tråden kan svara på. Vi valde att köpa en ny från Pramworld, då pundet var (är?) väldigt lågt och det innebar att vi betalade ungefär lika mkt/lite som en beggad i Sverige., Jag är lite petig också, så ville helst ha en ny, och framför allt en med två suffletter.. (de gamlahade bara en till bägge barnen), Kan säga att jag har hört väldigt mkt positivt om Easywalkern oxå, två av mina väninnor valde den istället, den är ganska lika UJn på många sätt. Det enda jag ser som nackdel för UJ är att liggdelen är ganska smal och att barnen/barnet är vänt ifrån dig då liggdelen blir urvuxen.. För oss kommer det bli på vintern, o då tänker jag att barnet ändå är relativt skyddat eftersom bebisen ligger ner i åkpåse etc.. drömmen vore ju dock en vändbar UJ.. annars finns ju Buggans nya syskonvagn Donkey..
    ★Stolt mamma till Alexander -08 & bebis BF 15/6 -11★
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0