• Darla

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Haller med, flaskhallare, pump och regnskydd finns pa 2009 modellen. Angaende regnskyddet sa skulle jag absolut kopa ett fran Mountain buggy, de ar jattebra jamfort med andra som jag har sett (men det kanske finns bra sana med nagonstans). Ar helimponerad av kvaliten pa regnskyddet faktiskt. Men nu har jag ju inte varit ute med vagnen i manga minus grader men det funkade bra runt minus 5 har i december,
     och har inte spruckigt for oss an iallafall. Alskar att det gar att oppna framifran sa att man kan ha det som vindskydd samt komma at barnet snabbt, lufta nar man kan gar in och ut i affarer utan att behova ta av det helt, osv.

    Suffletten har vi inte haft nagra problem med, den haller sig utfalld som den ska. Det maste vara valdigt frustrerande nar den inte gor det, skulle bli tokig tror jag

  • Darla
    Dee Why skrev 2010-02-24 14:37:11 följande:
    Nu har jag fått svar att jag får betala för de ljusa benen...
    Ge dig inte. Bor i England och vet att det gar ratt latt att snacka till sig saker om man bara ar saklig och forklarar. Det bor ga att atminstone fa dem att betala returfrakten for de morka benen.
  • Darla
    rednose skrev 2010-02-24 17:51:12 följande:
    Fast det online affarer som vi tampats med och det har fixat sig. Tror absolut att det gar om man inte ger sig och framlagger saken sakligt och forklarar hur de har gjort fel, osv. 

    Har ar en lank till Englands government som tar upp konsumenfragor och rattigheter. Kanske finns nagot dar som kan hjalpa, de har ratt bra lagar som i Sverige faktiskt.

    www.direct.gov.uk/en/Governmentcitizensandrights/Consumerrights/index.htm
  • Darla

    Fasiken! Upptackte idag att fonstret i suffletten har spruckigt pa vissa stallen och ar pa god vag att spricka pa flera stallen dar plasten liksom blir skrynklig och vikt da suffletten nar falld.  Jag vet att det ar fler har som haft det problemet. Vagnen ar bara fran december...!  Far val skicka in suffletten till Pramworld men da blir vi ju utan ett tag och just nu ar det regnsasong har och vi har en massa uteaktiviteter planerad da vi maste ha just var Urban Jungle vagn eftersom de ar "off road". Sen oroar jag mig att vi far tillbaka en sufflett som inte vill stanna uppfalld, den vi har nu funkar perfekt.

    Vet nagon om man maste skicka in hela suffletten eller om det gar att ta bort tyget fran "bagarna" och byta pa det sattet?

  • Darla
    Darla skrev 2010-04-09 19:17:11 följande:
    Fasiken! Upptackte idag att fonstret i suffletten har spruckigt pa vissa stallen och ar pa god vag att spricka pa flera stallen dar plasten liksom blir skrynklig och vikt da suffletten nar falld.  Jag vet att det ar fler har som haft det problemet. Vagnen ar bara fran december...!  Far val skicka in suffletten till Pramworld men da blir vi ju utan ett tag och just nu ar det regnsasong har och vi har en massa uteaktiviteter planerad da vi maste ha just var Urban Jungle vagn eftersom de ar "off road". Sen oroar jag mig att vi far tillbaka en sufflett som inte vill stanna uppfalld, den vi har nu funkar perfekt. Vet nagon om man maste skicka in hela suffletten eller om det gar att ta bort tyget fran "bagarna" och byta pa det sattet?
    Ingen som vet svaret på min fråga? Eller som bytt sufflett av samma anledning via Pramworld och som vet hur länge det tar?
  • Darla
    smultron smulan skrev 2010-04-13 10:01:35 följande:
    Har också stora problem med dum sufflett (2009), denna också köpt från pramworld. Vill gärna veta om det finns någon liten spärr jag missat eller om det finns något knep innan jag mailar dem.
    Joddan skrev 2010-04-13 11:40:27 följande:
    Jag har mailat dem angående min konstiga suflettboch fått svaret att de vill ha bilder innan de kan skicka en ny. Har inte skickat bilderna än! Min suflett gick inte att fälla ner förut utan våld. Så nu har plast pluppen där pinnarna sitter slitits ner så den går för lätt ner... Hur fotar man det och skriver? Borde få nytt chassi då för att pluppsrba sitter på chassit.....
    Hrmmm, låter som att suffletter inte är deras starka sida! Vår sufflett uppför sig som den ska förutom sprickorna men jag har flera gånger undrat varför de inte går att spänna ordentligt utan är lite lösa och skrynkliga. Har också letat efter spärr....

    Hoppas att inte Pramworld tänker trilskas, ska maila dem idag angående sprickorna. Hoppas inte den nya (som jag tar förgivet att vi får) inte är ett måndagsexemplar så att vi byter sprickor i fönstret mot något annat fel... Älskar vagnen men är så less nu när jag läser om suffletternas alla problem.
  • Darla

    En fråga: Har alla ni andra köpt, alternativt sytt en sittdyna till er UJ? Jag tog bort fårskinnet i veckan så nu sitter killen helt utan något under sig.

  • Darla
    AochJsMamma skrev 2010-04-16 17:17:10 följande:
    jag har en plommonlila från UJ, såå snygg! Den med frotté på ena sidan, gillar inte årets som har fleece på bägge sidor..
    Låter jättesnyggt! Pramworld har en i moss och choklad som jag är sugen på men den finns bara i fleece och det verkar varmt att ha i sommar - förstår inte hur de tänkte med de nya {#lang_emotions_surprised}
  • Darla
    Ms Ms Kanga skrev 2010-04-16 19:58:38 följande:
    Här kan du hitta fina dynor. Hon säljer även på tradera. Jag har köpt från henne och är jättenöjd - snygga  och proffsigt sydda dynor
    Tack så mycket för tipset! De är jättefina allihopa
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0