Inlägg från: rednose |Visa alla inlägg
  • rednose

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    IKEAs lammfäll ska inte användas till barn. Var på nyheterna härom dagen.
    Jag klippte till ett "riktigt" och sydde ihop lapparna så det passade. :) nu i sittdelen har vi ett helt lammskinn som jag skar upp håk för selen i. Funkar super! Fint oxå, fast vi har grått.
    Ligger nog fortfarande bilder här i tråden. :)

  • rednose

    Hoppetossan - IKEA säger dock själva att skinnen är så behandlade att de inte ska avvändas till barn. därav finns de inte på barnavdelningen eftersom allt som finns där är grundligt testat.

  • rednose

    Ni som har på er bygel, när satte ni på den? Min lilla sitter bara med sele än.

  • rednose

    Det skadar ju inte att impregnera så vill man kan man ju göra det. Oftast har man ju regnskyddet på när vagnen riskerar att bli blöt men som med alla skor som ska användas utomhus, mår säkert vagnen bättre av att impregneras även om det inte upplyses om det i barnvagnsaffärerna. :)

  • rednose

    Hahaha! Måste ju bara berätta!
    Jag har en Terrain och var på stan igår o fikade med en kompis. Två tjejer sitter vid bordet brevid och vi märker att de pratar om oss, viskar och pekar på min vagn.
    Det vart så uppenbart och konstigt att jag frågade vad det var de funderade över eller så? Då säger ena tjejen att de där vagnarna med de stora hjulen är fejk. Att Mountain Buggy loggan snotts och tryckts på piratkopierade vagnar!
    Herregud så korkat! )

  • rednose
    08an Karin skrev 2011-03-11 10:35:06 följande:
    Hej hej! Jag undrar hur länge ni har kunnat använda era vagnar alternativt hur gamla era barn (som åker UJ och/eller Swift) är. Försöker övertyga min man om att vi ska köpa en UJ men lyckas inte riktigt få till argumenten ;). Kan ni hjälpa mig? Tack på förhand för hjälpen!! Hoppas att få köpa en fin UJ snart :) //k
    Hej!

    Vi bytte till sittdelen när vår dotter var 6 månader. Gick hur bra som helst! :)
    De är så nyfikna att de knappast vill åka baklänges mycket längre än så i alla fall är min erfarenhet. Och jag bor i UJ mecka, dvs Göteborg.  
  • rednose

    08an Karin - ingen orsak. :) hon blir 9 månader till veckan. Vi hade en UJ först men bytte till Terrain då den kom. De är lika stora och de jag frågat här säger väl att man kan ha dem tills barnen är runt 4 eller så, om man ens använder vagn så länge. :) vi räknar med att dottern blir en lång en, eftersom vi båda är långt över medel, så kanske kortare då... :)

  • rednose

    Köpte vår UJ från joggingstroller.com.
    De har fri frakt och skickar snabbt till hotell eller privatadress.
    Inga problem i tullen heller.

  • rednose

    Min Terrain har oxå rost på framhjulet. Köpte den i december... Borde kanske ringa om det jag med då...

  • rednose

    Ska fråga kompisen som har en vagn köpt i augusti om deras oxå rostat. Skumt om de inte behandlat dem som de brukar ju.
    Men, det går ju bort och som nån sa, man kan ju lacka över med bilfärg för att skydda. Dåligt hur som helst.

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0