Inlägg från: rednose |Visa alla inlägg
  • rednose
    Leni82 skrev 2010-02-25 21:12:19 följande:
    En fråga till er UJ-proffs. Jag har en bebis som är två måander gammal och har i dag en Crescent-vagn. Dock är jag inte helt nöjd då den väger en hel del. Är riktigt sugen på en Swift, men hade ni valt en sådan så här tidigt? Främst tänker jag på att sittdelen ej går att vända mot föraren utan endast bortåt.
    vi är nu 4 i gänget som har vagnar från Mountain Buggy. Några har UJ och en har en Swift. Jag har inte ploppat än men kommer inte köpa nån annan vagn eftersom ingen jag känner tycker att det varit någon nackdel att vända barnen. :)
    Om vårt barn brås på oss, vilket man ju kan gissa, så är han eller hon en nyfiken liten och vill nog ändå titta framåt. :)
  • rednose

    Oj! Nu har min UJ kommit fram! Jag får leka med den på tisdag först dock... haha! så spännande! Snabbt var det, beställde i måndags.


    Hoppas nu dottern i magen gillar den. :) var på köns-ultraljud igår och fick bekräftat att vi väntar en liten flicka! :) En liten flicka osm får åka blå UJ. :)
  • rednose
    Olivers Mamma skrev 2010-02-27 09:18:17 följande:
    Grattis! Ja men tänk så fins marinblått och ljusrosa är ihop. vi köpte oxå marinblå vagn innan vi visste könet, finns hur mycket som helst att matcha med om man vill ha det lite med "flickigt"
    :) har en kompis som ska göra en ljusgrön tappning av de delar som är rosa. :) Älskar grönt.
    Fast det kan nog kanske få bli en fin liten åkpåse från Ellodiedetails som är röd, rosa o lite så sen till vintern... Antingen den eller den som är camouflerad. :) 
    Inte så noga med blått o rosa men jag kan tänka mig att tjejen själv kommer gilla en del rosa bling bling, om man ska se till de småtjejer jag käner sen innan som är helt tokiga i det. 
    kolla förresten vad jag köpte för litet lås till: 
    :)
  • rednose
    Clee skrev 2010-03-01 00:24:43 följande:
    Vi håller på att kolla på bil nu och... herregud, det är alltså på den nivån att man måste ha en v70 för att få plats med en duo!? Jag som spanat lite på en v40, VW Passat Variant osv och hoppats på att en "vanlig" kombi ska räcka men det gör det alltså inte?
    Hej!
    kolla på Kia Ceed Sport Wagon. Den har utsetts till årets familjebil flera år nu och finns som miljödiesel oxå och då drar den NADA eller i af nära på, 0,46 liter blandad körning!!! :) Jag byter in min Jeep mot en sån om några veckor. Har ingen duo själv men sambons jobbarkompis har och de får lätt in sin vagn i den. 
    Sen är det klart att en V70 är rymligare men man MÅSTE absolut inte ha en. :)
    Sen finns ju Skoda oxå, vilket i mina bilögon är bland de tristaste bilar som nånsinn tillverkats men, de är jävulskt prisvärda och där har du iaf två modeller som är i samma storleksklass mer eller mindre, har himla smarta lastutrymmen och då kan få den fullsmetad för lätt 100 000 mindre än en V70 med typ business paketet...
  • rednose

    Nu har jag monterat ihop min UJ 2010! haha va kul! :) 


    Kan rekomendera resväskan till, den är skitbra kvalité! 
  • rednose

    Vart har vi den dära hjälpsamma bruden som fick hem en UJ från USA med sina föräldrar?


    Need advise!!! :)
  • rednose

    Men kalas!


    Jag är nämligen här nu och åker tillbaka till Sverige på tisdag och tar med mig vagnen hem då...
    Ska jag köra runt lite o skita ner hjulen eller är det skit samma? Hade ju vart roligare att ta upp den hemma o visa sambon hur snajsig den är! :) 
    Jag har två resväskor fulla med andra babyprylar oxå eftersom min babyshower är på söndag, och jag råkade "behöva" en del annat till lillan... Tänkte att OM, har aldrig sett nån meeeen OOOM, där är nån i tullen i Sverige så borde det ju funka att säga att allt var presenter från babyshowern?
    Sen funderade jag på en annan grej... Vet ni om det spelar nån roll om man har bebisen "med" sig eller inte? Rent tekniskt borde det ju inte spela nån roll eftersom man på biljetten får ta en väska plus en barnvagn... 
    OM det skulle kosta nåt, har ni nån aning om hur mycket?
    Jag ringde Lufthansa och United som jag flyger med och enligt dem får jag ta en väska, betala 50 dollar för väska nr två, iom de nya reglerna sen 1 jan i år, OCH ta en barnvagn som jag checkar in...
    Hur packade ni vagnen?
    Jag köpte till en "resväska" till den som jag tänkte stoppa den i, med hjulen avtagna för att bli så platt som möjligt och sen stoppa den i plastpåsen de tillhandahåller samt fråga om "fragile" stickers?
    Råd?
  • rednose
    September09 skrev 2010-03-11 20:04:26 följande:
    Min vagn leverades till hotellet i kartongen (som hade ett handtag). Svärisarna öppnade den inte ens utan checkade in den som den var. Inga problem........ Tror inte att du behöver göra dig särskilt mycket besvär, om du inte vill vara på den absolut säkraste sidan...... Tips! Köp skötväska från Skip Hop om du tycker de är snygga....Kostar nästan inget i USA och 800:- här hemma.
    bra tips! ska kollar upp... fast det blev en stor fin ny väska från Dooney & Bourke som jag tänkte ha. :) 
  • rednose
    September09 skrev 2010-03-12 19:18:22 följande:
    Vadå? Kan man bara ha en skötväska?? Nu låter du som min man.....
    Nej men är man väskfanatiker som mig så blir det hellre Dooney´s, Mulberry´s eller Coachväskor än blöjväskor. :) hihi! 
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0