Inlägg från: AochJsMamma |Visa alla inlägg
  • AochJsMamma

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    korvmamman skrev 2011-01-11 13:01:13 följande:
    Hej UJ-PROFFS!

    Jag blir helt tokig på min vagn nu! Har en duo 2010. två hjul punkterade. jag hittar varken RÄTT innerslang eller nya hjul att köpa. jag är strandad hemma.

    På bonti har dom bara innerslang och hjul till 2009 och tidigare årsmodeller.

    HJÄLP MIG NÅGON!!!!!!
    Biltema!!! De var slut på babyproffsen när vi fick punka, så sambon fick tipset att köpa på Biltema och det funkade klockrent!! Billigt o bra oxå...
    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma

    vem var det som köpte en swift från en säljare i USA på Ebay?? Skrev han den som gift? Hur var frakten etc? Lutar återigen åt en duo (velig, jag?! ) och vill ju såklart ha en från USA med tanke på priset men lite skeptisk med tanke på moms, tull etc...


    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma
    Bellbox skrev 2011-01-11 15:15:35 följande:
    Både slang & ytterdäck? vad bra!
    bara slang, ytterdäcket behövdes inte bytas.. men finns kanske oxå  
    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma
    liar skrev 2011-01-11 19:58:01 följande:
    Jag köpte en Mountain Buggy Duo från en "butik" på eBay. För vagnen och frakten betalade vi 6003 kr med den dåvarande valutakursen (det var $679,99 för vagnen och $225 för frakten). Sen fick jag en tilläggsfaktura från FedEx för moms etc:
    Tullavgifter 62 kr (2,7%)
    Moms 592 kr (25%)
    Förskottsavgift 100 kr
    TOTALT 754 kr
    men oj! Det lönar ju sig rejält även då väl?? Eller tänke rjag helt fel om priserna? Så du fick betala tull etc precis som man ska och det var inte värre än så?? Toppen ju! Inboxa gärna namn etc!
    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma

    tack liar!!!! Supersnällt.

    Kan man ha något annat regnskydd än orginalet till duon? Gillar inte det i plast eftersom det tar så mkt plats.. vi han ett från tulsa som sitter som en smäck på vår UJ single, men vet nån  om det finns något som passar till duon? Tänkte om det var ngt vi skulle passa på att köpa samtidigt som vagnen eller om vi kan skippa det..

    Är det något annat vi nehöver köpa till som inte ingår? Pumpen till singeln måste väl funka på duon, eller den kanske ingår?


    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma

    Tack föer svaren om regnskydd! Vi har ju ett tulsa nu, pga av att jag stör mig så på att orginalet tar så stor plats, så det blir ett tulsa till syskonvagnen oxå. Får se till att montera på rätt sida helt enkelt.


    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma
    linslusen skrev 2011-01-13 21:57:54 följande:
    Vet någon om Urban märker sina vagnar på ngt sätt så man ser vilket år det är på den?
    Skall beställa från Babyjungle (Holland) och det står på hemsidan att det är en 2011 men kommer ju inte till Sverige på flera månader, hmm. kan det vara så olika?
    Det är ju lätt att se skillnad på en från 09 och 10 men 11??? Hmm
    Tacksam för svar!
    har oxå funderat på hur det kan stå så! Ska oxå beställa därifrån lutar det år, filar på sista övertalningsstroferna just nu (sambon vill helst ha en Phil and Teds.. )
    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma
    Hoppetossan 79 skrev 2011-01-13 23:13:39 följande:
    Det måste dock inte bli problem, jag har inte haft problem med mina vagnar och säljarna i usa lämnar ju också garanti. Tex gick ett regnskydd sönder för mig och då skickade butiken i usa ett nytt till mig utan tjaffs.

    Jag betalade ju 4000 för vagn, liggkorg och två regnskydd.  Det vill till om man ska komma upp i  dryga 4000 kr i reparationer.
    oj, 4000! Det är verklligen liiiiite! Helt galet att det är mer än dubbelt så dyrt att köpa samma saker här i sverige!

    synd att ingen man känner ska till usa snart...
    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma

    vi har haft vår single i  1 1/2 år, inte ett enda problem. Har flera vänner som har både single och duo, de har inte heller haft problem.. så visst kan det bli nåt strul, men tror inte oddsen är superstora..


    ★★Stolt mamma till Alexander★★
  • AochJsMamma
    nueva skrev 2011-01-14 09:46:47 följande:

    Hoppar in här. Jag beställde en single från BabyJungle här i veckan och väntar nu på att den ska komma fram. Mailade också innan ang årsmodellerna och då fick jag till svar att det inte är någon ny 2011, utan att 2010 och 2011 är samma. Så då vet jag inte om det är någon skillnad med duo vagnen, men jag har fått samma svar när jag mailat återförsäljare här i Sverige.


    vad fick du ge i frakt? Fick det till 40 euro för en duo.. ?
    ★★Stolt mamma till Alexander★★
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0