• Joddan

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    annat82 skrev 2011-01-24 23:10:41 följande:
    Vad kul! Den har så härlig färg
    Ja riktigt VÅRIG . Hoppas verkligen att det blir så nu och att jag inte blir blåst igen... Trisst med sådana personer...
    Silas 2009-03-03 Lillasyster Lily bf 2011-04-20 minigard.blogspot.se
  • Joddan
    Snoppan skrev 2011-01-24 23:18:39 följande:
    Joddan: hur löste ni det då? :)
    Jag mailade till Tradera och bad om hjälp. Vidareskickade deras mail till henne och att jag kunde gå till jurist om det var så. Hon skrev tillbaka och tyckte jag var dum eftersom jurust är dyrare än att köpa ny. Men jag bad henne inte oroa sig för min ekonomi. Etc etc. Hon tyckte jag var otrevlig från början när hon hade frågat om hon var "tvungen" att sälja till mig, eftersom hon var så "ny" och inte visste något om tradera. Men jag kopierade mitt första mail och bara skrev ursäckta om jag lät otrevlig i mitt mail jag ville bara försklara traderas regler och vad man bundit sig till vid auktion.
    Men som sagt. Det är ju inte slut än, hon verkar bara lite mer medgörlig *HOPPAS*. 
    Silas 2009-03-03 Lillasyster Lily bf 2011-04-20 minigard.blogspot.se
  • Joddan

    Iiiiiiii maken hämtar liggdelen ikväll
    Vilken ståbräda är bäst på Swift? Vet att frågan ställts tidigare men inte sett något svar. Finns det någon med sits på som till Bugaboo?

  • Joddan

    Är det bara punka i slangen är det lika lätt att fixa själv som att laga en cykelslang...

    Ska kolla upp de där ståbrädorna!!! Tack!

  • Joddan

    Har köpt lakan till rosa liggdelen nu i grått Jersey-tyg. SÅÅÅÅ mjukt och gosigt! Och så ett barnvagnshänge från elodiedetails en vitoch svart ängel. Tufft!
    Hoppas nästan att den rosa duoliggdelen kommer att passa på dueten för jag gillar färgen mer och mer

  • Joddan

    Ska tvätta klädseln och så först innan jag bäddar i ordentligt .
    Ska man tvätta i 30 grader föresten? Allt tyg på liggdelen?

    Och det gick jättebra sa min man som hämtade liggdelen. Hon var visst supertreblig och nämnde inte ens våra maildiskutioner...

  • Joddan

    Ok men 30 grader borde ju fungera? Köra på galltvål ist för tvättmedel? Liggdelennjag köpte är nog från 06? Och har några fläckar på utsidan och insidan. Kanske lika bra att tvätta den nu då och inpregnera så har den 10 veckor på sig att torka . Hängtorkar man tyget bara? Det blir inte skrynkligt?

  • Joddan

    Nu har jag tvättat klädseln. Körde den i fintvätt 30 grader med galltvål. Alla fläckar gick inte bort tyvärr . Det finns lite svarta "streck" typ som om man gått in i något som inte vill gå bort. Men när jag tog svamp och skrubbade lite så blev det lite bättre iaf. De mesta är ju på undersidan av liggdelen såklart, men hade en envis mitt framme p åsufletten. Hoppas den blir fin när den torkar.


    Silas 2009-03-03 Lillasyster Lily bf 2011-04-20 minigard.blogspot.se
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0