• Joddan

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Hej alla UJ MB ägare!


    Jag har en son på 11 månader som från början hade en Bugaboo Cameleon som jag/vi älskade fram tills han fick sittdelen... Han sover USELT i den! Han är en magsovare eller sidan och hatar sittdelen på Cameleon när han börjar bli trött. Och så har det varit från 4 månaders åldern.
    Så vi köpte en Bugaboo Bee som har plant "vanligt" liggläge och den sover han i som en prins. Men den är inte optimal för vädret och kanske inte i längden när bebis 2 kommer (om det nu går att planera) när sonen kanske är 2,5-3 år :).
    Tycker ni att jag ska köpa en UJ? Hur känner ni att ni "måste" ha dem framåt och inte mot er?
    Silas sitter mot mig och visar inget intresse igentligen att vilja sitta framåt. Men klagade inte nu när jag vände min Bee framåt för att prova...
    Tänker också på att UJ/MB är längre så att sonen kan ha den längre? Han är lång och Cammen Been känns redan som att han kommer växa ut redan vid 1,5-2 år???
    Help!
    Får nytt chassi till min Cameleon nästa vecka så då säljs den då den nu bara står och tar plats!
  • Joddan
    Joddan skrev 2010-02-06 20:12:44 följande:
    Hej alla UJ MB ägare! Jag har en son på 11 månader som från början hade en Bugaboo Cameleon som jag/vi älskade fram tills han fick sittdelen... Han sover USELT i den! Han är en magsovare eller sidan och hatar sittdelen på Cameleon när han börjar bli trött. Och så har det varit från 4 månaders åldern. Så vi köpte en Bugaboo Bee som har plant "vanligt" liggläge och den sover han i som en prins. Men den är inte optimal för vädret och kanske inte i längden när bebis 2 kommer (om det nu går att planera) när sonen kanske är 2,5-3 år :). Tycker ni att jag ska köpa en UJ? Hur känner ni att ni "måste" ha dem framåt och inte mot er? Silas sitter mot mig och visar inget intresse igentligen att vilja sitta framåt. Men klagade inte nu när jag vände min Bee framåt för att prova... Tänker också på att UJ/MB är längre så att sonen kan ha den längre? Han är lång och Cammen Been känns redan som att han kommer växa ut redan vid 1,5-2 år??? Help! Får nytt chassi till min Cameleon nästa vecka så då säljs den då den nu bara står och tar plats!
    Ingen? {#lang_emotions_dreamer}
  • Joddan
    LiTe08 skrev 2010-02-07 12:37:44 följande:
    Till Joddan. Du har inte funderat på en urban jungel swift? Vi har också en bugaboo som vi trivs kanon med men är i "behov" av en vagn till=) och swift står nu på vår önskelista. Sonen är snart 18månade och mer lång än bred=)
    Jo jag har tänkt på den, men det finns ingen liggdel till? Eller har det kommit en nu? Varför är den bättre än UJ?
  • Joddan

    Visst var det någon som behövde reservdel inbetalat i mått 10" till sin UJ?????? Det finns på www.bugababy.se säljer dem innetskangar till bugaboo cameleon. Men de är samma mått som UJ så det borde funka!

  • Joddan

    Kidzshop-personalen är underbara!!! Har köpt båda mina vagnar där med alla tillbehör och aldrig haft problem med dem varken vid köp eller reklamation!

  • Joddan
    Kajsan skrev 2010-02-21 00:12:36 följande:
    Idag har en ny fin Swift -10 fått flytta in hos mig, fint komplement till Bugaboon. Jag är kär!
    Jag vill också!!! {#lang_emotions_heart}
    *letar efter saker i lgh att sälja så man kan köpa*
  • Joddan

    299! Det är helt galet! De beggade kostar ju runt 4500 på blocket och så får man en NY för 2999! Kanske ska investera i en Swift!


    Vilken färg ska man ha? Svart grå eller svart röd?
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0