Inlägg från: rednose |Visa alla inlägg
  • rednose

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    annie dark skrev 2010-12-20 16:12:34 följande:
    Ingen som har lust att lägga in en bild på terrainen?
    hur gör man då?
  • rednose


    men herregud... jag är ju trög... testar väl länka här.. haha!


    Här e den, min going! hihi! 
  • rednose

    Nej, en svart kan man bara få 3 för.

  • rednose

    Sålde vår 2010 UJ för två veckor sen för 7000. Ville haft 7500 men vart ändå nöjd eftersom Terrain'en kostade 7000.

    Det jag irriterade mig på hos spekulanterna var att de inte verkade fatta att vagnen var från April i år när det samtidigt låg 07'or och 08'or ute för 6000. Vår vagn var ju mer eller mindre ny, bara använd sen juli.

    Men men, glad vi har den nya! Helt sjukt grym i snö!

  • rednose
    Bellbox skrev 2010-12-29 11:07:53 följande:
    Förstår dig
    Jag kände mig nästan som en "tjuv" såsom min Bugga blev granskad när spekulanterna var hemma!!
    Första personen köpte den ju såklart, det var ett bra pris men ändå kände jag mig sådär konstigt "granskad" när de var här men det var ju fritt fram att köpa en betydligt äldre för typ samma pris så
    Vad sa du för ANLEDNING till att du sålde då eftersom även din var så pass ny?
    Just DET tycker jag är så jobbigt när man ska sälja; precis som "det finns väl en anledning till att du säljer?? försöker du dölja nåt" I mitt fall var det ju eftersom jag ffa använder syskonvagn + fyndat min UJ singel till vrakpris så det var inte motiverat enligt min man att ha en glänsande Bugga enbart ståendes i hallen *snyft*
    Anledningen var att vi ville ha en vagn som var MER anpassad till löpning i terräng. UJ´en funkar ju men det blir lätt lite stötigt och sen gillade vi bromsen, de stora hjulen och selen. 
    Jag köpte vår UJ i USA så garantin gäller ju inte i Sverige, vilket jag förklarade för köparen som nu några veckor senare mailat för att de kommit på att de vill ha kvittot, som jag inte har kvar och som de inte behöver just av den enkla anledningen att garantin inte gäller i Sverige... Blir så trött. Men men, köpt är köpt så de får vara glada över sitt fynd i alla fall. De fick en så gott som helt ny vagn med liggdel och resväska, regnskydd, pump och insektsnät för väldigt mycket mindre än de hade fått spendera på en ny i butik så...
    Killen på babyproffsen Backaplan sa faktiskt oxå att även om vi köpt vagnen hos dem och sålt den vidare så hade inte vår köpare fått nyttja garantin!?!?! Eftersom den är personlig?!?! Det kan väl knappast stämma ändå? Garantin följer ju med varan vad jag vet.

    Men jag håller hur som helst med dig, det är skitirriterande att folk frågar om vad man har för skäl. Är man missnöjd med det man säljer så säger man ju knappast det i alla fall. Då vill väl ingen frisk person köpa kan tänkas... :) 
  • rednose

    Tack för tipset! Ska kolla med dem nästa gång då för det är ju inte samma ägare som Backaplan. Eller iaf inte samma butikschef. Tål henne inte efter att vi rök ihop när jag köpte Terrain'en där.

    Lämnade UJen där två ggr men fick betala båda gångerna. Det var dock delar dom var lite större. Stålförstärkta leder till handtagen och en hjulaxel. Har Storken verkstad i butiken? Alltså i Linné?

  • rednose

    Är den lika stor som Backaplan? Det låter ju skitbra med grym servicekille! Gillade Ivan på Backaplan skarpt men som sagt, butikschefen vill jag slippa ha med att göra igen. Biatch!

    Appropå sittdyna, jag skar ur hål i ett lammskin. Vart fint och varmt. :) sen ska de ju vara sköna även på sommaren o hålla svalt. Tips kanske. :)

  • rednose
    modestyclara skrev 2010-12-30 21:21:30 följande:
    garantin gäller bara första köparen eftersom köpet är ett avtal mellan säljaren och köparen och inte kan överföras på annan part utan att båda ursprungliga parterna godkänner det....
    ok! Tack för det, då kan jag förklara bättre för hon som köpte.
    Hon säger att hon inte är säker på att det är en 2010´a hon köpte av mig heller trots att jag förklarat allt jag kan komma på som är nytt på 10´an.
    Har nån lust att stolpa upp nyheterna med UJ 2010 gentemot tidigare modeller som då i första hand 09án?
    Det är mig veteligen inte så många men någon här har säkert bättre koll än mig. :) 
  • rednose

    Swiften har jag aldrig kollat på men tack för länkarna till annonserna. :) skickar dem rakt av om de fortsätter tjata.
    Nu ska här sovas!
    Lagat däck nu en stund. Fan så meckigt det ska vara att få in slangen igen efter man lagat. Går ju hål hur lätt som helst! :) men men, hellre klippa o klistra än köpa nya däck. :)

  • rednose

    Hoppetossan - det var det jag tyckte oxå och påpekade på Backaplanbutiken men de sa då att man fyller i en del papper när man köper vagn där o sen kollar de mot serienummren om nån kommer in och då är tex andrahandsköparen... Eller nåt... Låter skumt men jag fick ju iof fylla i en del nu när jag köpte Terrainen.

    Vart köpte du från i USA?

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0