Inlägg från: Cupcaken |Visa alla inlägg
  • Cupcaken

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Skruttis1979 skrev 2010-01-27 18:12:51 följande:
    Cuppis: SÅÅÅ söt hon är!! Jättefin verkligen!! Jag har svårt att fatta även denna gång, att det verkligen kommer ut en bebis snart!!
    tack tack, ja jag försöker suga i mig sååå mkt av henne som det går, dessa små händer och fötter, och så luktar de så gott!!!

    Måste fråga, era avslag, hur länge ska man ha ont? Hur länge blöder man?
    Detta är ju jobbigt. {#lang_emotions_frown}
  • Cupcaken

    Jag tycker det har varit ok, men det är först idag det svider som tusan då jag kissar.
    Avslaget har avtagit en den...

    Sen har jag så ont i heeela kroppen, vill inte gå över... borde jag ringa vården eller har ni också haft/har så här?

  • Cupcaken
    Mamma Tes skrev 2010-01-27 23:16:07 följande:
    Jag hade ont i en dryg vecka. Sved lite vid toabesök och lite skavande känsla vid sex. Men jag hade nog nån liten bristning eller skrapning inne nånstans, vilket inte är konstigt. Känns faktiskt som att det inte är helt läkt ännu. Men kan tänka mig att det tar tid där inne Blödde gjorde jag i säkert 6 veckor men det var inte så länge som jag behövde ha tjocka skydd på mig. Max 2 veckor tror jag. Sen räckte det med tunnare och i slutet var det bara lite blod då jag torkade mig. Ont i kroppen och mör var jag nog i 2-3 dagar. Fråga din BM om du är orolig eller om det känns "fel".
    Det känns som om jag har träningsvärk i heeela kroppen, värk ut i benen {#lang_emotions_cry}
  • Cupcaken
    Peos Mamma skrev 2010-01-28 08:06:22 följande:
    En sak som förvånade mig som jag inte hade hört ett knyst om innan jag fick sonen var det här vad som händer när mjölken rinner till......För när peo va3-4 dagar så fick jag helt plötsligt elefant fötter.......jag skojar inte de var enorma....och smalbenen blev som stockar.......när jag tryckte på dem stannade liksom huden inne och det blev som ett hål......jag fick såååååå mycket vatten....Frågade när jag var på PKU testet och då sa hon att det blir så när mjölken rinner till och att det då är Jätte viktigt at dricka dricka dricka........fick även yrsel i den vevan...så det var bara att bälja vatten...Tycker du skall ringa vården coh höra.....så du får ett bra svar....kram
    Ringde till 1177 igår och även förlossningen, så länge jag inte har feber så är det tydligen ingen fara...hmm
    Men det stämmer nog det du säger om att när mjölken rinner till...jag är svullen om fötter och händer... ska dricka järnet nu!!
  • Cupcaken

    Lillan är helt sjövild också, kastar med huvudet, räcker ut tungan, tuggar på händer och fingrar...då är hon hungrig...och då ger henne bröstet med en gång.

    Råd från en annan nybörjare, så fort du ser att han har detta beteende så ge han bröstet, försök att hålla han lite vaken genom att klämma på insidan av hans hand då han äter, det stimulerar och han somnar inte ifrån lika lätt... funderar på om han får i sig för lite mat....att han inte orkar suga i sig tillräckligt och somnar ifrån då energin är slut?

    Lillan var ju sån då hon inte fick i sig tillräckligt med mat, hon var vaken till och från hungrig hela tiden, somna vid bröstet, hungrig igen efter 30 min, sov max en timme åt gången...

    Sen jag köpte min pump (bästa köpte hittills!) så är allt så mkt bättre, då vet jag att hon får i sig tillräckligt med mat...och hon sover 3-4 timmar efter hon har ätit. Jag och sambon börjar undra om man ska ha det så här bra? Jag hoppas att detta håller i sig.

    Fråga de på bvc annars, hoppas det blir bättre snart!!{#lang_emotions_kiss}

  • Cupcaken

    Glömde citera dig Harelis, men du förstod nog att det var skrivit till dej

  • Cupcaken
    Skruttis1979 skrev 2010-01-28 14:53:31 följande:
    VI VANN BUDGIVNINGEN!!! JIHAAAA!!!Tänk - vår och sommar på vår EGEN altan och i vår EGEN trädgård!!! Ska bli SÅ skönt!!Nu blir det till att fixa med allt praktiskt - vilket ju är en jädra massa... suck. men men.Tillträde nån gång runt påsk, å då ska vi börja med att renovera badrum och en liten toa... plus att jag ska springa runt å måla lister och väggar, en vägg mellan kök och v-rum ska slås ut etc. etc.FASIKEN va kul!!! längtar ihjäl mig NU!!
    ÅÅhh grattis!!

    Har du ngn länk att visa?
  • Cupcaken

    Läste på FB att Amandabrun har fått sin lilla pojk!!

    Grattis gumman! {#lang_emotions_flower}

    Nu blire vin och ost!!{#lang_emotions_cheers}

  • Cupcaken
    am76 skrev 2010-01-29 12:02:50 följande:
    Skruttis > Grattis till husköp! Kungälv är väldigt trevligt, vi har kikat på några hus där oxå. AmandaBrun > Stort grattis till pojken! Gick allt bra? Jösses vad tiden går fort, en vecka redan sen Timon föddes! Jag har varit själv ½ dagar då sambon måste jobba och det har gått bra, även med storasyster hemma, hon är så hjälpsam och har tom börjat fixa toabestyren själv, så skönt! Vi njuter i fulla drag - allt är annorluna med Timon jämfört med Tea, Hon hade ju så ont i magen och höll på att driva oss till galenskap i 4 månader med sitt dygnet runt skrikande. Inget jag önskar någon! Timon äter med 2½-3h mellanrum är vaken allt längre stunder och kan sova 2-3 h i sträck på natten, gud vad underbart det är! Åh hoppas ni som ff väntar på bebis snart får träffa era små! Dagens stora suck är de glashala gatorna i stan, helt livsfarligt att gå ut så nån vagnpromenad har jag inte vågat på mig än . Fogarna värker ff oxå så jag tar det lugnt, började smått med knipövningarna igår - tråkigt men ett måste.
    Vi har det nog lika bra, lilltjejen äter med ca 3 timmars mellanrum och sover 2-3 timmar på dagarna, på natten ställer vi klockan så hon inte sover längre än 4 timmar...men hon vaknar på minuten innan klockan ringer!

    Tesan L: Ja, det är helt fantastiskt! Nu förstår jag vad alla menar med att man ska njuta av varenda sekund av alla dessa små tår och fingrar!
  • Cupcaken

    När ska det sluta att göra ont där nere då man kissar?
    Sen att göra nr2 är ju helt kört, får ta laxoberaldroppar idag igen...

    Jag tycker det är lite obehagligt med knipövningarna då jag fortf. är så öm där nere, men jag måste väl antar jag...

Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden