Inlägg från: Peos Mamma |Visa alla inlägg
  • Peos Mamma

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Cupcaken skrev 2010-04-06 22:19:58 följande:
    Jo, jag ammar ännu så det kanske är det. Brukar gå ut 3 ggr i veckan 1 timme promenad.Jag har aldrig tidigare haft problem med att gå ner i vikt så därav att jag är orolig över min ämnesomsättning. Eller så är det rent av så att amningen gör att jag inte kan rubba fettet. Men suuuurt är det
    Det jag menade med fråga är att om du ammar så är det nog inte så bra att köra en "bantnings" kur. LCHF alltså.....
    Jag tror dock att motion är det bästa, själklart i kombination med rätt kost men just att röra sig, sedan tänk på att mäta istället för att väga.....muskler väger mer än fett!
  • Peos Mamma
    Sköna Emma skrev 2010-04-07 12:38:24 följande:
    Vi va på 2månads kontroll igår. Emma är väl den enda i tråden som inte kommit över 5kg sträket? Hon vägde 4965 eller nått sådant. Allt så jätte bra ut. Tycker bara att det är dåligt att man bara får en kvart med läkaren.
    Ja tiden hos läkaren är kort och intensiv...men jag måste säga att jag tycker att BVC sköterskan har de allra bästa svaren, men det beror säkert på villken sköterska och läare man har!
  • Peos Mamma
    am76 skrev 2010-04-07 14:16:21 följande:
    det ska jag testa ! Är det några i tråden som vill powerwalka med barnvagn? Jag kommer börja gå i Skatås minst en gång i veckan ca kl 09:45 efter dagislämning. Går alltid "åttan" som är barnvagnsvänlig o inte så kuperad .
    hahah....alla säger att det är för tidigt...*S*....jag hade tänkt skriva att det blir för sent för mig...*S*....
    Här är vi vakna ca 06:00....lämnar på dagis 8:30......och skall hämtas kl 11:30....så vi hinner inte...*S*
  • Peos Mamma
    Cupcaken skrev 2010-04-09 17:43:27 följande:
    Vuxenmys?!! Nu är du där igen Virre! Weee sambon kom hem med biljetter idag så imorrn ska vi oxå till Baby & Barnmässan såg lite bilder från det och så har de så mkt barnkläder med 50-70% rabatt så jag ser fram emot detta!Men vågar man ta med sig lilltjejen? Det kommer vara ofantligt mycket barn, livrädd för att hon ska bli smittad av RS...
    Har varit på mässan idag.....kan säga att jag belv lite besviken......den var inte toppen i mina ögon. Inte så mycket Gratis prover och så som det varit förr om åren.

    Ang RS så sa min bvc sköterska att det börjar klinga av nu....
  • Peos Mamma
    Cupcaken skrev 2010-04-10 01:45:42 följande:
    Verkar som att många som vart där förra året blev besvikna i år. Jag vill mest shoppa lite kläder, Nova star har tydligen en del och framför allt se vad som finns, så jag har inga förväntningar, sen hörde jag att MAM delade ut nappar.Tycker att gratissaker har minskat på alla mässor numera, så det kan man inte räkna med längre.Peos mamma: tog du med lappen som man hade fått hem från BB att man kan få en gratis gåva?
    Den hade jag glömt av!!! Shit oxå...ja ja....sånt är livet. Vid Nova star båset var det överfullt...lika så vid Me&a båset......huggies var det oxå anstormning till...*S*.
    JAg var på jakt efter en bältes stol till Peo, hade hoppas på bra priser men de var inget särskilt billigt på sånt.

    Och ni som har större barn med oxå, vad ni än gör så lämna inte dem i Leken, KID PARK, Peo var där och lekte en stund och jag stog utanför, det var då en flicka i 4-5 års åldern som sprang och irrade där inne och var vääääldigt kissnödig, tillslut gick hon ut fårn området och började irra och tillslut så stod hon där gråtandes så jag gick fram och pratade med henne och frågade om hon tappat bort mamma och då sa hon att hon gjort det, tittade då på hennes arm och där satt ett band att hon var i KIDSPARK så jag sa till dem,......men de hade inte ens sett att hon lämnat området!!!!
    Är sååå glad att jag inte lämnat Peo där!
  • Peos Mamma
    Cupcaken skrev 2010-04-13 12:43:17 följande:
    Hallo tjejjer!!Hoppas ni har det gött i detta underbara väder! Har en liten fråga: bajsar era bebisar varje dag???Ett tag så bajsade lillan 10 ggr per dag, sen blev det 2-3 ggr per dag och nu har hon inte bajsat på 3 dagar, behöver jag bli orolig? Hon verkar inte ha ont men väääldigt mycket illaluktande gaser!
    Jag har för mig att så länge de får endast bröstmjölk så är det helt ok.....kommer dock inte ihåg hur det är när de får ersättning och bröstmjölk....
    En kompis till mig som bara ammade hennes son bajsade inte på 21 dagar...*S*:...
  • Peos Mamma

    Gör precis som du i princip alltid på 150 vatten, om inte det är så att hon vill ha väldigt sanbbt....alltså efter 2 timmar eller så då gör jag 120. Hon äter nästan alltid minst 120 men hon har aldrig ätit mer än 160 Vad har ni för napp på flaskan? och villken flaska? Jag har Ultivent flaskan från MAM och har 2 mån nappen men funderar på att gå upp ett snäpp...

  • Peos Mamma
    Mamma Tes skrev 2010-04-13 21:55:30 följande:
    Vi har också MAM ultivent och har gått över till 3:an på nappen. Undrade du över nappen eftersom Felicia strular så?
    Nej för att Nellie strular...*S*....hon suger så hårt att det "släpper" och smavkar till bak i svalget så jag tror jag skall byta till 3an och se om det går bättre......märker att hon liksom tröttnar efter ett tag för att det går för långsamt!
    *S*
    KRAM
  • Peos Mamma
    Mamma Tes skrev 2010-04-14 09:08:49 följande:
    Precis så gjorde Felicia med och åt mindre pga det. Nu med 3:an så rinner det så fort så hon ibland sätter i halsen och hostar. Men det är bara i början tills hon har fått in den rätta snitsen. Så då är det bara vinkla flaskan så det inte kommer så mycket och vips så kommer hon på hur hon ska göra och så äter hon på bra!
    Låter som om det är en bra ide att byta då, får bli en tur till Lerum i Em och köpa nya nappar..... och nu när du säger det så äter hon midre nu.....ja det får bli nya nappar...*S*.

    HUvaaa....fick hjälpa grannen i morse...deras katt hade blivit påkörd, hoppas han mår bra och fått den hjälp han behöver nu när han e hos vetrinären, en sak är säker i alla fall...hans fram ben var av. Blir så ledsen att inte folk stannar och tar hand om katten när de kört på, man måste väl ändå märka att man kör på!
  • Peos Mamma
    Mamma Tes skrev 2010-04-14 11:38:50 följande:
    Usch så hemskt! Jag hade en katt som blev påkörd och detta var på en 50-väg med fartgupp. Hur lyckas man?!! Den som hade gjort det (lilla sasha dog eller var åtminstone död då vi hittade henne) la henne bara vid sidan av vägen. Vi hade jättesvårt att hitta henne...
    Har nu fått rapport om att kissen mår ok efter omständigheterna. Han hade ett brutet framben och lite sår i ansiktet men eligt röntgen så har han inga inre skador. Så nu e han på blå stjärna och blir omhändertagen......i morron skall de söva honom och lägga benet rätt.
  • Peos Mamma

    HAHAHAH....hade inte en anig om att inte trådarna dog längre...*S*...såg bara att det var 3 mån sedan vi startade......ni bestämmer....skall vi flytta ller stanna kvar?

Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden