Inlägg från: mammaNena |Visa alla inlägg
  • mammaNena

    Vi som har prematura sammandragningar

    det va så skönt att vara ute. trist bara när man inte kan göra så mycket utan att magen säger ifrån men jag satt och solade mig på trappen medans olle och mia planterade blommorna. det luktar verkligen vår ute!

  • mammaNena

    aprilfamilj: lycka till, då blir det kanske bebis snart! Vilken vecka är du i, exakt dag? jag är inte heller mycket för det där med att bli inlagd och få bricanyl heller längre. dock är du ju 16 dagar fram (orkar inte räkna i veckor vad det blir) men Mia föddes i 32+5 och det gick väldigt bra. visst dom har det bättre där inne, men någonstans finns det en gräns på detta! Vad sa dom, eller hur reagerade dom när du tackade nej??

    En kompis till mig skulle ha barn sista av mars, ringde innan och sa att de fått en liten flicka i morse, på 3100g (inte stor men ändå fullgången!)

  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-03-25 20:42:10 följande:
    Det kan jag svara på eftersom vi har samma BF, v34+4
    tack! har haft sån jädra huvudvärk hela kvällen så hjärnan känns som deg =/
  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-03-25 20:45:32 följande:
    Om exakt 1 vecka föddes min lilla Tyra, alltså i v.35+4, sen är jag verkligen på övertid
    så känner jag med! försökte förklara det för en kompis som gick till 40+, men hon svarade bara lite tyket " ja då får du oxå känna på hur det är att vara gravid i 40 veckor!" trött man blir på sånna!
  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-03-25 21:06:03 följande:
    känner oxå att jag kommer gå till 40 + faktiskt! hur krångligt det än har varit fram tills nu så kommer ändå ungen bita sig fast så länge det går {#lang_emotions_undecided}{#lang_emotions_yell} (där fick jag nog med alla känslor för det) Jag har tid för ny mätning på måndag. men känner mig inte speciellt orolig så det va 24 mm i söndags. men även om det är mindre än 15 så tänker jag inte bli inlagd!
  • mammaNena

    är helt knäpp idag! har städat hela köket som en galning, så nu känns det som fotsulorna har försvunnit och jag går på sklettet =/ inte bra att vara så här tung! Men fint blev det
    Ikväll kl 22 har jag gått över tiden då föddes mia, v 32+5 Men i vilket fall så är det bara 50 dagar kvar! helt galet! har haft en lugn period med SD nu sista veckan, men det vände igår kväll igen! hade massa igår. de kom ofta och höll i sig länge, gjorde dock inte speciellt ont. Och det fortsätter idag. (smart jag va som städade=/)

    undra hur det går för april familj!?!

  • mammaNena

    Gersemi: jo jag har hört detta

    Pilea: tack! skojade faktiskt med läkaren om övertiden idag, han tyckte det va kul
    Ska testa det där med bröstmjölk, här är det mer problem att få det att inte rinna *blä* och så här har det varit sen v 10 men men, fläckar i sängen är väll trevligt {#lang_emotions_undecided}

    Ego: va inne hos läkaren i dag som sagt.. fick flörta så jag nästan fick kramp i ögonen! en tapp på 11 mm med funnelering både på in och utsidan =/ men vill verkligen inte läggas in, så det blir nog inget mer städande nu läkaren ville även att jag tar bricanyl regelbundet dygnet runt nu. så ja ja, jag får väll göra det då.. Ska tillbaka igen på torsdag.. (men jag tänker inte bli inlagd )

  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-03-29 13:40:35 följande:
    envis som synden {#lang_emotions_cool}
    Jag kan skicka liten droppe om du vill {#lang_emotions_wink}
  • mammaNena
    petronellan skrev 2010-03-29 13:58:07 följande:
    Hur mycket/ofta ska du ta bricanyl då?
    5 mg, morgon, luch kväll och 10 mg natt
  • mammaNena

    sofiaochjonas: vilken goding! längtar inte alls mer efter bebis nu

    Pilea: den där kalendern stämde inte förra gången och antagligen (såvida inte den där snoppen vi sett ramlat av ) så stämmer den inte nu heller

    Här är det strålande sol, dock blåser det lite kyligt. men jag ska allt sätta mig en liten stund på trappen. i går kom det mer slemmis, blä. tog (bara) 2 bricanyl tabletter igår, en på em och en på kvällen, detta resulterade i att jag inte sovit på nästan hela natten. legat och skakat, pulsen i 150 och en jävla huvudvärk (får det av bricanylen)

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar