• jmynt

    Vi som har prematura sammandragningar

    ansträngde mig nog lite mycket igår för idag har jag massa sd och är sååååå trött.
    och vädret är sååå tråkigt, men jaja jag lär inte ha varken tid lust eller ork att gå ut idag så det gör väl inte så mycket.

  • jmynt

    nu har jag flyttat klart så nu ska jag bara slappna av och ta det lugnt, min mamma har lovat att komma o vara lite städ o mat hjälp en gång i veckat så att jag inte ska behöva anstränga mig så mycket......känns så himla skönt att få vila lite för karsloken han gör ju inget för att underlätta min vardag, han vill inte ens sjölja av sin tallrik när han ätit, och han slänger alla sina kläder på golvet. Vad gör man med en sån? Mina sd har ialla fall börjat lugna ner sig lite nu så om jag vilar kanske de kan ge sig helt =)

  • jmynt

    nu tittar jag in igen har haft problem med datorn ett tag

    Veckan som varit har vart hemsk för min del varje kväll vi ca 20 tiden drar det i gång med sd ca 5-8 min emellan fast det känns inte som att det är så starka, tror ni att det kan påverka tappen ändå, de flesta gör inte ont men de som gör det känns ordentligt. Vill inte åka in i onödan känns ju pinsamt att ringa o säga att man har sd och så syns det inte ens på kurvan, hummm vad tycker ni jag ska göra?

  • jmynt

    jag pratade med min bm och fick en ny tid för kontroll av tappen ska dit på onsdag, funderar dock på att åka in akut i kväll om det inte lugnar ner sig. vet inte om jag har några sd när jag tar det lugnt men det trycker neråt och så har jag såååå ont, så fort jag sitter vid datorn eller symaskinen så får sd, kan inte lyfta min dotter eller göra nåt . det ända som hjälper är att sova, har dock redan sovit så mycket att jag inte kan sova mer och att bara ligga i sängen o vara vaken gör så ont i fogarna.

  • jmynt

    igår tvingade min familj in mig till förlossningen på en koll, tappen var väldigt mjuk men bara två mm kortare än sist, nu ska jag på koll på onsdag igen och sd ger sig inte är ordinerad minst två timmar sängläge mitt på dagen varje dag. Och det är ju inte lätt när man har en liten tjej på 11 månader. Men jag får väl kämpa på så gott det går.

  • jmynt
    Noemi skrev 2010-05-04 16:21:31 följande:
    Aj då det låter verkligen som att du behöver sängläge! Finns det någon som kan hjälpa dig med din dotter? Det är ju svårt i den åldern att få dem att vara stilla och sysselsätta sig själva... Jag hoppas att du kan få lite hjälp!
    Nja det är svårt att få hjälp, min sambo är sällan hemma trots att han inte jobbar, han tycker att är det nåt så får jag ta en taxi till sjukan. Känns ju kul{#lang_emotions_throwup} han skulle haft henne igår hela dagen så jag fick vara lite ledig, det slutade men att jag kl.1300 fick rusa till bussen och åka hem för han var tvungen att åka iväg på nåt.

    Var i alla fall på kontroll igår igen och nu var tappen 27mm men läkaren verkade inte vara orolig alls, förra läkeren tyckte dessutom att tappen kändes väldigt mjuk. Men jag kan inte låta bli att vara orolig den blir ju tydligen kortare för var dag nu, går in i v.26 idag så jag har ju lååååångt kvar till bf. men men skönt att slippa vara sängliggande.... Idag ska jag o min mamma storstäda så imorgon är jag väl sängliggande hur eller hur....tänkte även ta en liten runda på stan om jag orkar.
  • jmynt

    jag är kvar, har nytt bf 18 aug. men har beställt övertid denna gången, men så lär det inte bli med alla dessa onda och jobbiga sd, en tapp som verkar bli kortare dag för dag och ingen tid till vila.{#lang_emotions_throwup}

  • jmynt

    Inatt var jag berädd att slänga ut min sambo, han kommer hem full varenda helg, väcker mig och somnar själv o börjar snarka. Inatt var jag så arg, hade onda sd och fick inte sova. Vet inte hur mycket mer jag orkar ta, just nu känns det som om jag är ensamstående med en tonårs grabb en 11 månaders och en tredje på väg......jag vill ha en riktig man ingen supande snorunge.

    tilläggas ska att han är 33 o jag 22

  • jmynt
    Lana skrev 2010-05-10 09:37:23 följande:
    fröken sol,nja på dagarn har jag inte det.Dock försöker vi med öppna förskola mm där hon är mer självgående.även är vi mycket ute så hon kan springa av sig. härligt besked känner med dig,jag hade från 12 igår regelbundna blandat med onda sd heela dagen.så sjukt tröttsamt.det blir trångt där nere vid varje sd.min ändtarm och bebis har fullt krig Hade önskat allt bara gled på denna graviditet.men men min dotter var på väg ut om 2v så jag börjar förbereda mig på att det KAN hända. Även om andra kan ha det värre så FÅR man gnälla ändå jmynt; fast ålder spelar inte in tycker inte jag.det är ju inte bara ditt ansvar.klart han ska få gå ut men inte varje helg.Han "borde" engagera sig mer i er graviditet och ert kommande barn. Jag är sån att jag tycker det är viktigt att min sambo tar stor del av raviditeten för att det är hans barn också och även att han ska få vara så delaktig som möjligt.hoppas det hjälper att prata med honom.är de andra barnen era gemensamma också? happyme,Lycka till idag. Som sagt hade en mindre trevlig dag igår med mycekt sammandragningar där många var onda. Regelbundna var 3e minut vilekt gör att det knappt är uppehåll ochdet är inte heller kul.Får hoppas dagen blir bättre.
     ja dottern är oxo hans, men det märks knappt det är jag som tar hand om det mesta.
  • jmynt

    Välkommen kavi!

    Jag har haft det så lungt o skönt ett par dagar nu inte mycket sd alls verkar som det avtar, har dock blivit sjuk istället känner mig alldrleds uppsvullen i hela ansiktet men är inte täppt, mycket konstigt, på torsdag går jag in in v. 28 som varit mitt första stora mål sen siktar jag på v. 30 ,32, 34 37, och sedan 40  och 42, för jag ska gå över den här gången siktar på 1 september{#lang_emotions_dreamer}

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar