Inlägg från: mammaNena |Visa alla inlägg
  • mammaNena

    Vi som har prematura sammandragningar

    pilea: så ser min mage oxå ut, fast jag har "bulan" på vänster sida

    Jag mår inget bra idag. har väldigt ont i magen och är helt kallsvettig. undra hur detta ska sluta. känner verkligen inte för att spendera ytterligare en natt på FL bara för att de vill ha koll på mig, men i slutendan komma fram till att det inte har blivit någon förändring...

  • mammaNena

    ha ha.. nu är jag helt snurrig! jag ahr bulan åt HÖGER! alltså tvärt emot dig pilea

    linelus: ja jag hoppas det lugnar sig, väntar in i det sista i vilket fall

  • mammaNena

    har oxå värre på kvällen. nu har det inte varit så bra sen i förrgår kväll. men jag vill verkligen inte sova på sjukan så jag känner efter ordentligt och åker inte i onödan! och nu kom snöstormen, så nu är det absolut inget vidare att må sämmre.. men men, händer säkert inget denna gången heller!!

  • mammaNena
    elaisa skrev 2010-02-19 14:08:13 följande:
    Hej, Undrar hur många här på tråden som fått kortison sprutor för bebisens lungmognad? Sist vid min kontroll diskuterades det om man ändå skulle ge mig det fästän jag inte är inlagd men läkaren beslutade ändå att avvakta. Skulle ju ändå kännas lite lugnande att få dom kan jag tycka. Vilka negativa effekter kan det ha, någon som vet?
    jag har funderat på det samma. absolut som mia kom så plötsligt. men här har det inte varit på tal än iaf..
  • mammaNena

    aprilfamilj: blir oxå jätte trött av alla SD. som tur är så har jag inte haft så många onda alls det sista. hade ju dock jä**igt ont i magen nu för någon dag sedan och det tog ju oxå på kraften, men det va inte SD. Har varit på kalas för min storebror ikväll, så jag är nog mest slut därför + att jag fick köra hem i snöstormen! (vi vill inte ha mer snö nu!)

  • mammaNena
    aprilfamilj skrev 2010-02-19 22:32:01 följande:
    Ja, och så är det jobbigt att man blir super trött och ändå kan man inte sova eftersom magen blir så hård och tung :( Ja nu får snön ge med sig. Längtar sjukt mycket till våren och sommaren nu!!
    jag har haft problem med sömnen nu den sista veckan. kan inte ligga bra på något håll.. är det inte ryggen som värker så är det magen, eller så sparkar plutten för han tycker väll jag ligger på fel sätt..
  • mammaNena

    Jag är inne i en svacka jag va så inställd då när jag låg inne i v 25+0 att "jaha bebis kommer väll nu då och det blir jätte länge på neo" Idag är jag i v 28+0 och fortfarande ingen bebis. jätte bra iof! men jag hade verkligen ställt in mig på det så nu känns det som jag är i de där två veckorna från 40- 42, som folk gnäller om i vanliga fall att DOM är så långa. vet inte hur jag ska få detta ur huvet. kan ju inte gå och känna såhär i 12 veckor till! och så jävla foglossningen mitt i allt oxå, som gör att jag knappt kan gå i den här snön... Skulle nog behöva en tjejkväll, hur det nu skulle gå till.. man kanske kan ta det på eftermiddagen {#lang_emotions_innocent}

  • mammaNena
    rikkan skrev 2010-02-23 12:34:26 följande:
    Jaha, då har jag varit hos BM. Hon kände på min tapp eftersom jag hade så ont igår kväll och hade som önskemål att hon skulle känna. Det  är svårt att minnas exakt vad hon sa men jag vill minnas at hon sa att den kändes annorlunda än förra gången. Den var ngt "mjukare" men INTE öppen. Möjligt kunde hon "komma in " 1 cm (fattade inte rikt det). Hon sa att det är inte "akut" att uppsöka förlossningen, MEN får jag ont igen ska jag genast ringa dem. Vissa får ha "klippkort" på förlossningen och det är bara att acceptera. Livmodertappen kan förändras bara på ngn dag så det är viktigt att man inte nonchalerar det hela. Så här sitter jag och grubblar och tänker att jag ringer dem inte nu, enbart om jag får ont igen. Hur skulle ni ha gjort?
    Jag har än sålänge avvaktat. känner mig så påträngande att ringa dit hela tiden, trots att de sagt att jag Ska ringa, men det känns jobbigt ändå.. och än har det ju inte hänt något ( trots att det e fel att tänka så)
  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-02-23 12:51:24 följande:
    Ja precis. man är glad så länge den stannar, men besviken på något sätt iom att det helt plötsligt tar sån tid.. hade det kanske bara varit en komplikationsfri graviditet så kanske det hade varit lättare, men nu när man ska gå och göra så lite som möjligt i såhär många veckor..
  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-02-23 13:50:01 följande:
    ha ha. jag satte som "status" på FB att jag vill ha en tjejkväll.. dock kommer inte det kunna gå iom att jag somnar för tidigt, eller orkar iaf inte vara med så länge. kan inte röra på mig direkt och kan ju då inte heller ha det hemma hos mig iom att jag inte orkar vara med så länge. så det blir nog en tjej kväll till sommaren!

    jag har inte börjat med kläderna alls än. har iof nästan bara tjej grejer, så det blir inte så mycket som vi kan använda. sen vet man ju inte OM man ska ha kvar prematur kläderna, eller om man ska börja på 50-56 kläderna..
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar