Inlägg från: aprilfamilj |Visa alla inlägg
  • aprilfamilj

    Vi som har prematura sammandragningar

    mammaNena skrev 2010-04-19 13:32:17 följande:
    gersemi: Hoppas att det fortsätter framåt! Jag kan erkänna att jag känner inte på tappen själv varje gång. jag "tvingar" maken att göra det då slipper man vara gymnast och bryta fingrarna och han kan ha lite koll. ja helt klart lättare på det viset. och om han försiktigt känner på just tappen, eller om han är där och rotar för nöjesskull vad är det för skillnad!?! Igår kväll när jag satt i soffan så rann det ut vatten, i soffan! blä! det är lite av min skräck för tillfället. att det bara ska forsa ut i sängen/soffan/bilen. men jag knep som en tok så att det inte skulle hamna på rya mattan Jag ska ringa in till fl sen för att få komma in på koll. vill ju veta, av "experter" hur det egentligen ligger till. och mitt mvc gör inga undersökningar alls och läkartider där får man vänta på i flera veckor. så det är såhär det får bli!
    Oj, hoppas det är vattnet då!!
    Ska hålla tummarna för dej!
  • aprilfamilj

    Helenas83: Gud vad jobbigt! Samma som för mig. Åkte in några gånger för misstänkt vattenavgång, men det var inte så vad dom kunde se. Men det kan ju vara ett litet hål längre bak på hinnorna som inte upptäks heller. Det trodde min bm att jag hade!

    Tycker att du ska kräva igångsättning nästa gång du åker in!

  • aprilfamilj
    mammaNena skrev 2010-04-22 22:42:23 följande:
    va skönt att du FÅR igångsättning f.o.m tis! jag ska på möte den 30:e, alltså v 37+3 och se OM jag får en igångsättning. Men gnäll på! det ska jag fortsätta med till ungen har behagat sig ut! Och jo, jag kissade ner mig innan igen, eller va det vattniga flytningar, eller vad va det egentligen... inte vatten enl. fl iaf!  *suck*
    Kan vara på gång att vattet går ju. Hade så som du dom sista dagarna. Sen gick ju vattet ordentligt!
  • aprilfamilj
    mammaNena skrev 2010-04-22 22:48:04 följande:
    ja jag hoppas ju verkligen det. jag orkar inte en minut till!   men enligt fl så är det ju inte vatten!
    Så sa dom till mig också. Men okej, vattnet hade inte gått. Men det kan ju ändå finnas ett hål på hinnorna som sitter längre upp.
  • aprilfamilj

    Välkommen! Jag hade prematura sammandragningar under hela graviditeten. Åkte in första gången i v 18 och blev inlagd i v 27. Sen gick vattnet helt plötsligt i v 36+6 och hon föddes dagen efter!

  • aprilfamilj

    elaisa: Met går bra med barnen, storebror är snäll och super stolt. Iaf för det mesta. Kan vara lite kämpigt bara just när dom ska ha uppmärksamhet samtidigt. Tex på morgonen så ska den stora ha välling och den lilla ha mat samtidigt. Men man får pussla, och det funkar bra det med!

    pilea: Gud vilken sötnos. Såg ju hur mysigt ut som helst!

  • aprilfamilj
    mammaNena skrev 2010-04-29 16:32:29 följande:
    allt beror väll på vad just DEN läkaren tycker om igångsättning överhuvudtaget... jag längtar bara efter 1 sak just nu. det är att få vara ensam...
    Förstår precis hur du känner dig nu! Men tro mig, när bebisen väl kommer ut så kommer du må så himla mycket bättre! Jag gick från att vara deprimerad till att må toppen! Känner mig som en helt ny människa!
    Hoppas och tror att du kommer att känna likadant
    Stor kram till dej!!
  • aprilfamilj

    Grattis Elaisa och Helena!! Skönt att det verkar ha gått bra för er båda!
    Hoppas alla gravida också mår bra!

    Här har det varit kaos. Lilla Elina fick sig en rejäl magsjuka förra torsdagen. Så vi var inlagda hela helgen och har fått åka lite fram och tillbaka på sjukhuset. Nu först ikväll har hon börjat piggna till! Äter mycket bättre och kräks mindre. Så lättad man blir! Hon är ju så fruktansvärt liten! Gick ner till strax under 3 kilo när vi blev inlagd första gången.

    Sen mitt i allt så fyllde min storpojke 2 år i tisdags. Och igår fick vi ett tråkigt besked i min familj. Så det är mycket som händer.

    Har även hunnit flytta ifrån sambon mitt i allt!

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar