Inlägg från: aprilfamilj |Visa alla inlägg
  • aprilfamilj

    Vi som har prematura sammandragningar

    Åh vad spännande! Stort lycka till!

  • aprilfamilj

    Åh jag dör ju av nyfikenhet om Pilea har fått!
    Hoppas iaf att allt går toppen för henne!
    Vill också ha min bebbe nu!!!!!!

  • aprilfamilj

    Tråkigt att du inte öppnade dig mer!
    Hoppas det drar igång ordentligt nu! Ni får köra en snabbis

  • aprilfamilj

    Jo det kan jag förstå! Hoppas det forsätter då, så det kommer igång
    Gud vad spännande det blev!

  • aprilfamilj
    mammaNena skrev 2010-04-09 08:02:23 följande:
    här är det jobbigt nu fick reda på i förrgår att min farmor är jätte dålig och inte har lång tid kvar, efter mååånga år med canser. Men vi skulle ändå vänta med och se vad CT röntgen sa igår. i går em kom beskedet. vi ska inte vänta oss månader, utan veckor snarare om vi har tur. Har aldrig haft speciellt bra kontakt med farmor, men hon är en mysig, för övrigt helt frisk och klar, liten tant. och ett dödsbesked är ju jobbigt i vilket fall. men iaf. vi va hemma hos mamma och åt pizza igår kväll. va hemma igen vid strax efter 19 och jag och mia tog ett varmt bad. När jag va färdig och precis kommit upp (inte det lättaste att komma upp längre!) så ringer det och olle svarar. jag märker direkt att det inte är något bra! viskar till honom, är det om farmor?? för jag trodde verkligen att stunden va kommen. Han skakar på huvudet och mimar tillbaka " din mormor" Då hade de precis ringt från äldreboendet hem till mamma och berättat att mormor är jätte dålig och de vet inte om hon klarar natten ens! bara palta på sig kläder igen och jag och mamma åkte ner till mormor. man vet ju inte när stunden är kommen... Det va en hemsk syn. jag har inte varit och hälsat på henne på länge nu iom att jag har legat på sjukan och legat i min säng. men det där va inte min mormor längre. Så idag består dagen av att hälsa på farmor (utan mia, då farmor är klar i huvudet och man vet inte vad barn säger, de är ju ärliga och mia vet att farmor är jätte sjuk. och farmor greppar alla halmstrån till att få fortsätta leva) Hälsa på mormor ( MED mia. mia frågade rakt ut igår om inte hon oxå kunde få hälsa på gammel mormor, efter jag berättat att hon va jätte sjuk och kanske skulle flyga upp till himmlen till gammel morfar och våran hund, ja så man får förklara det bäst. men mia vill verkligen träffa henne.) + att vi måste köpa present till ett barnkalas mia ska på i morgon... Och mitt i allt detta så har jag knappt sovit en blund. tankar som flyger runt. mycket SD, ja mest hela tiden, dock gör de flesta inte ont. men en molande värk har satt in både i ryggen och magen.  Och det droppar konstant ur höger bröst. !?! Så det skulle väll inte förvåna om jag helt plötsligt mitt i allt ska föda barn oxå, och faktiskt, jag har inte tid med det nu! om ni inte orkade läsa allt så är det helt ok. det va skönt att få skriva det iaf!
    Men gud vad jobbigt! Måste kännas jätte tungt. Speciellt när du även är höggravid! En stor styrkekram till dej och dina nära!
    Och säjlvklart är det bara att du skriver av dig här. Vet själv hur skönt det är att ha möjlighet att skriva av sig. Vi finns här!
  • aprilfamilj

    Lyllo er som har sol. Här är det grått, dimmigt och regnar!

    Va till bm idag iaf. Pratade lite om hinnsvepning. Men hon ville inte göra det på mej eftersom man inte vet om jag läker fostervatten, så då finns det ju risk för infektion.
    Men hennes råd var att jag skulle röra på mig, åka in på förlossningen och sen får dom hjälpa mig!

    Så ikväll blir det inga lugna bullar kan jag lova! Hehe!

  • aprilfamilj

    Inte nog heller med alla problem man har, men vattenskadat hus, advokater hit och dit, en son som gärna skriker hela tiden.
    Så kom jag på min sambo med att träffa en annan bakom min rygg! Så nu är man mitt uppe i en separation också! Kom ju verkligen i rätt läge!

  • aprilfamilj

    helenas83: Skönt att ni hann säga farväl. Lät verkligen fint de där med dottern!
    Haha bra, då är det inte fel på alla män alltså

    Tusen tack alla för stödet!

    Hakar på er också ikväll. Har haft jätte hårda och halvonda sammandragningar hela eftermiddagen. Nu kommer dom tätt och dom sist har gjort skit ont!!
    Och samma som dej Pilea så känns det som att jag är bajsnödig hela tiden. Vore ju komiskt om vi fick barn på samma dag eftersom vi är beräknade samtidigt!

  • aprilfamilj

    Det låter bra det!

    Hjälp vad ont jag har nu! Bra! haha Hoppas det sätter igång nu helt på egenhand!

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar