• elaisa

    Vi som har prematura sammandragningar

    Åh va skönt! Hälsa henne så jätte mycket o gratulera.Vilka superkvinnor alla mammor är.
    Elaisa

  • elaisa

    Vilken dag! Har legat på en solbädd i trädgården i flera timmar o min mamma är här och krattar åt mig, fast jag har bra lust att själv börja vårrusta.... men tänkte ta det hyfsat lugnt fram till 37+0  men sen så {#lang_emotions_smile}

    Grattis petronellan! måste känns fantastiskt.

  • elaisa
    mammaNena skrev 2010-04-12 16:58:44 följande:
    mitt i allt det soliga kommer jag med mina bekymmer, eller iaf sorger. Ni som läste att min mormor dog i fredags och att även min farmor va dålig. farmor dog för ca ½ timme sedan. Så från att iaf ha haft 2 st far/mor föräldrar, så har jag ingen kvar och allt på 3-4 dagar. tänk vad livet kan vända fort! Man ska sannerligen vara glad över det man har!
    Ja, det är underligt - några liv tar slut och andra har precis börjat. Min sambos pappa är väldigt dålig och har inte långt kvar och lilltjejen i min mage är verkligen till stor glädje för honom.
    Och visst får det en att uppskatta det man.
  • elaisa
    Pilea skrev 2010-04-13 11:51:32 följande:
    Här kommer bild på vårt lilla mirakel
    Villken sötnos! Grattis igen{#lang_emotions_smile}
    mammaNena skrev 2010-04-13 11:58:03 följande:
    vilken godis bit! Har precis kommit hem från mvc. de flesta värdena va dåliga idag, har inte hänt innan. Och allt känns faktiskt skit idag. nu har det sjunkit in vad som verkligen hänt och tårarna sprutar
    Helena83, vad menar du med dåliga värden? Hoppas inget allvarligt, styrkekram.

    Noemi, va roligt! Vila på så kommer du säkert klara 32+5. Det funkar verkligen m sängläge!
  • elaisa

    Elis tycker jag är fint o passar ju bra ihop m Alve o Tyra{#lang_emotions_wink}

  • elaisa
    mammaNena skrev 2010-04-13 15:55:03 följande:
    lite för högt blodtryck, för mycket socker (blev stucken 2 ggr i fingrarna och fick lämna 1 urinprov och alla va för höga) och lillen gillar inte alls när jag ligger ner, då går pulsen ner till runt 100. Men vi pratade om igångsättning snart, inom någon vecka eller 2. och hon va absolut inte omöjlig där. som en kompis sa igår som haft en krånglig förlossning : hota med att göra kejsarsnitt på dig själv och du inte blir igångsatt! =/ kanske skulle vara något..
    Oj, jobbigt....risk för havandeskaps förgiftning alltså? Fick du det när du var gravid med Mia?
  • elaisa
    mammaNena skrev 2010-04-13 21:32:31 följande:
    jag hade aldrig ett dåligt värde då, och inte haft det hittils heller.. så förhoppningsvis så har det bara varit FÖR mycket nu så kroppen har sagt ifrån på något ställe. ska tillbaka på fredag för nya prover.
    Jaha, håller tummarna att allt ser bättre ut då! Kram
  • elaisa

    God morgon!

    Vilket fantastiskt väder, får nog bli en dag i solstolen. Börjar känna mig lite nervös inför förlossningen/kejsarsnittet. Först trodde jag knappt det skulle bli något barn sen har siktet varit så totalt inställt på att hon ska stanna i magen så först nu har jag börjat tänka på fl och tiden efter - att vi faktiskt ska få ett till barn och ganska snart också{#lang_emotions_smile}
    Det känns ju så klart otroligt fantastiskt men också lite konstigt, har ju bara varit vi tre i snart fem år och nu får vi en bebis...kommer knappt ihåg bebistiden m Nils.

    Aprilfamilj, skönt att vara hemma förstår jag o ser fram emot en bild av underverket!

  • elaisa
    Pilea skrev 2010-04-14 15:52:57 följande:
    Skönt att allt funkar som det ska{#lang_emotions_smile}

    Och roligt att få höra om din förlossning,  verkade ju gå som på räls - lugnt och kontollerat. Ger man alltid antibiotika vid prematura födslar?
  • elaisa

    Halloj tjejer!

    Vilket trist väder, har blivit van vid att ligga ute i solen o njuta av sista tiden m vila och det behövs verkligen för jag sover så himla dåligt, ingen ställning är längre bekväm och så vaknar jag o måste kissa varannan timme{#lang_emotions_frown} Och efter det snurrar massa tankar om allt "viktigt" som måste lösas just där då....va trött jag blir på mig själv.
     
    Arkelogitjejen, tror att fler här i tråden är sjukskrivna utan påverkan på tapp men har då kanske en prematur födsel bakom sig. Föddes ditt första barn för tidigt?

    Anna1975, hoppas du får vila o ta igen dig idag, känns det som fl är nära?

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar