• elaisa

    Vi som har prematura sammandragningar

    Sofiaochjonas skrev 2010-03-29 21:58:08 följande:
    Hej tjejer. Sorry att jag inte lagt in bild, men nu har jag lagt in en bild på lilla C i galleriet. Vet dock inte hur jag kan lägga in den här så ni kan se direkt?
    Åh, vilken supersöt liten tjej nu längtar man verkligen!

    Börjar verkligen känna av mitt liggläge i både axlar o rygg, ingen ställning är bekväm längre. Tror också balanssinnet blir lite konstigt av att vara så horisontal eftersom jag får sån yrsel när jag är upprätt. Jag vinglar fram till toaletten....jaja två veckor till sen så{#lang_emotions_wink}
  • elaisa
    Pilea skrev 2010-03-30 09:30:40 följande:
    Min lille kille på 4 år sa något riktigt klokt igår. Han hade en rosa t-shirt på sig på dagis o då hade han fått höra från en killkompis att den var ful. Men då hade Alve svar på tal o sa att det kan inte du bestämma för det är ju min tröja o jag tycker den är fin. Och sen var det inte mer med det
    Vilken kloking! Min son har en jättefin blåorosa randig tröja som han efter första dagen på dagis vägrar ha nu eftersom han fick kommentarer av både tjejer och killar...Det som gäller är Starwars/batman tröjor vilket jag bara vägrar köpa, det är så tråkigt med de här stereotypa kläderna för killar o tjejer och framförallt för att de är så himla fula.
  • elaisa
    Pilea skrev 2010-03-30 10:44:33 följande:
    Enligt kinakalendern skulle Nils varit flicka och lilltjejen i magen pojke{#lang_emotions_laughing}
  • elaisa

    God morgon!

    Nils har precis gått till dagis utklädd till en kyckling och alldeles gul i ansiktet, han ville promt va en kyckling och inte påskgubbe/påskkärring{#lang_emotions_smile}

    Idag ska jag till specmvc på koll, hoppas också få göra ett vanligt ul så vi får se lilltjejen o reda på vikten.

    hörs snart{#lang_emotions_smile}

  • elaisa

    Halloj!

    Tillbaka från speccen, allt såg bra ut tappen 13mm o huvudet precis ovanför men inga problem enligt proffsläkaren(fick träffa min favorit som räddade den här graviditeten o bebisen) Hon väger nu 2300g! En riktig liten tjockis alltså, -2,9 på tillväxt kurvan, så hon har verkligen ätit upp sig. Sen kunde vi se ansiktet jätte tydligt - världens sötaste!

    Jag kan nu vara uppe lite mer och sluta m fragminsprutorna - jippiii!!!
    Är dessutom 34+0 idag{#lang_emotions_smile}

    Aprilfamilj, nu är det väl ändå dags{#lang_emotions_wink}

  • elaisa

    Pilea, angående vikten, i vecka 28 uppskattade de vikten till 1014g -11% men sen dess har hon alltså lagt på sig så det är ju möjligt att din bebis också gjort så. Trots att jag inte ökat i vikt..

    Aprilfamilj, de sa inget om vikten vid bf men kan väl tänka att om hon fortsätter så här så kanske hon väger 3400-3500g, sonen vägde 3610g 39+6. Vet du hur mycket din väger nu?

  • elaisa
    aprilfamilj skrev 2010-03-31 12:23:42 följande:
    Jo nu har jag faktiskt ringt in till fl. Skulle komma in så dom får köra en kurva! Elaisa: i v 33 vägde hon ca 2,4 och beräknades väga över 4 kilo vid BF.
    Lycka till!
  • elaisa
    anna1975 skrev 2010-03-31 15:08:26 följande:
    Vi var på Arlanda i dag och hämtade mormor, ut kom hon rullandes i en rullstol och deet var jag inte förberedd på. Hon hade bara bett om lite hjälp för hennes fötter är lite svullna. Jag skrattade lite för mig själv när jag såg framför mig jag och min mormor i rullstol. Svettas oxå någo enormt, mest på nätterna. Sen tycker ja det är så skönt och ha en kudde mellan knäna och en framför brösten så det blir ju extra varmt. Tur att vi har en stor säng så jag och alla kuddarna får plats. Och vända på sig är ett stort projekt för alla kuddarna ska ju med.... Det är inte långt kvar nu.
    haha, precis så är det i våran säng, jag har tre kuddar som flyttas runt och nu gör jag det nästan i sömnen.

    oj vad mycket som måste göras i ordning innan ankomsten...har liksom inte tänkt på det eftersom jag inte kunnat fixa ngt. Fräscha till vagnen som står långt in i garaget bland allt bråte, hitta bilstolen, var är sängen? Och tvätta bebiskläder o packa bbväskan....ojoj
  • elaisa

    Idag var det väldigt tyst i tråden...själv är jag förkyld o frusen så nu när jag får vara uppe lite mer vill jag ändå bara bädda ner mig i sängen.

    Hoppas det är lugnt i alla magar eller inte för de som känner sig redo{#lang_emotions_smile}

    Glad påsk

  • elaisa

    God morgon!

    Vilken vit morgon, det känns som vintern kommit tillbaka - tjii fick vi! Vår grill, som vi plockade fram igår är fylld av snö...

    Usch, jag börjar noja för förlossningen. Ska ju förlösas med ks när jag är 38+3 och i samband med det tar de bort cerklaget men risken att fl startar tidigare finns ju... och då sitter cerklaget ivägen. När Nils föddes hade jag knappt några sd innan vattnet gick men vi åkte in iaf och jag var nästan helt öppen när vi kom in, han föddes 2h senare så jag tror att det kan gå fort också denna gång men då sitter ju cerklaget där.

    Gersemi, låter som ett bra förslag ang din förlossning, de borde ju vara väldigt inlyssnade till vad du vill. Låter härligt att få saker gjorda{#lang_emotions_smile}

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar