Inlägg från: Zvartaliljan |Visa alla inlägg
  • Zvartaliljan

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Smultronhjärta skrev 2010-03-28 22:58:17 följande:
    Jag är inte så orolig,allmäntillståndet är ok eftersom hon äter som hon ska om än något mindre,ler på tilltal och plockar med sina leksaker när hon väl är vaken. Vi går till bvc imorgon
    nej nej snälla gå inte till bvc...tänk på alla små nyfödda som går dit Rs kan smitta ett dygn efter Lova bara rört vid en leksak eller skötbordet typ...det är extremt smittsamt så om en bvc-sköterska blir smittad så vore det ju verkligen illa...
  • Zvartaliljan
    Smultronhjärta skrev 2010-03-28 23:21:57 följande:
    Det enda jag ska till bvc och göra är att bekräfta att det är ett virus. Önskar nästan att det är bakterier så att vi kan få antibiotika. Dessutom vill bvc ha dit oss så...
    väldigt konstigt att de vill ha dit er...vi fick absolut inte ens gå via vårdcentralen när jag ringde o trodde det var RS, var tvungen att åka direkt in till barnakuten och så fort vi kom dit så tog de in oss på ett rum där vi fick vänta istället för i väntrummet.
    Just eftersom det är så smittsamt så tycker man ju bvc borde vara försiktigare...
  • Zvartaliljan
    Smultronhjärta skrev 2010-03-28 23:27:58 följande:
    Jo det kan jag ju hålla med om..jag misstänker att de inte tror att det är RS just därför att Lova är så pass pigg så länge alvedonet gör sitt jobb. Hon pratade även om öroninflammation nämligen..
    Fast Lova är ju lite äldre, då kan ju RS slå som en vanlig förkylning. Har hon mycket slem som bubblar vid näsa och mun?
    Mycket möjligt att det är öroninflammation. Låter kanske elakt men testa att trycka lite på örat..på den lilla snibben, så du trycker den in mot örat. Det gör ont om man har öroninflammation...gjorde alltid så för att testa på Maia och varje gång hon skrek till när jag gjorde så så hade hon öroninflammation.
  • Zvartaliljan
    Smultronhjärta skrev 2010-03-28 23:38:49 följande:
    Tack för kramarna! I natt sover vi i soffan allihop eller jag gör det bara för att jag kan inte ligga ensam i stora sängen när lillfisan och make sover i ett annat rum
    ja fy det är ju så svårt o koppla av när de har så jobbigt de små
    Hoppas ni får lite sömn inatt och hjälp imorgon!
  • Zvartaliljan
    Smultronhjärta skrev 2010-03-29 08:52:26 följande:
    God morgon! Trött är ett bra ord för att sammanfatta status hos mamman,nu är det morgon så liten Lova är ff dålig men piggare så hon sitter på golvet och plockar med sina grejer.. Vi får lov att klä henne i något snyggt idag för kl 11 har hon dejt med doktorn
    Skönt att hon är lite piggare. Nätterna brukar ju vara värst.
    Lycka till hos doktorn, hoppas det är något hon kan få medicin mot istället för RS...det där jävla skitviruset är verkligen aggressivt i år!
    SmillaMilla skrev 2010-03-29 09:14:32 följande:
    God morgon! Alltså jag har gått o blivit kär i en tröja www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=... Vad tycker ni? Är den fin?
    Ja den är fin {#lang_emotions_heart} butikkrumelur har 20% på rockefella denna veckan
  • Zvartaliljan

    Uscha...Jag gick på toaletten o plötsligt kommer Maia springandes o blodet bara forsar ur munnen på henne, rinner ner över hela hennes överkropp (som tyvärr var täckt med en småfolktröja som nog är förstörd nu). Fy så rädd jag blev, började tvätta av för att se vart blodet kommer ifrån, tänkte att hon måste slagit ut en tand, men så ser jag ett jack i läppen, PHJUU! Hon hade dansat runt o sen snubblat till på golvet och då bitit sig i läppen. Men hu vad det kan blöda MYCKET av ett sånt litet sår där!! Helt sjukt ju!
    Men min unge är ju som hon är...pep i några sekunder bara o nu dansar hon runt här igen


  • Zvartaliljan
    lillronya skrev 2010-03-29 10:22:03 följande:
    Lägg tröjan i kallt vatten tills den ska tvättas så bli den fin igen. Har ju huset fullt av näsblödare här.
    Tack, har gjort det nu. Hur länge ska den ligga där o ska jag bara tvätta normalt sen? Hjälper det om jag tar på lite ta-bort också??

    Nu har hon tagit nappen o ligger o myser på soffan...kan ju verkligen inte vara någon fara med läppen då om hon suttar på nappen väl? Läppen är ändå ganska svullen...tycker ju det borde göra ont. Hon är lustig hon.
  • Zvartaliljan
    Fantastiska Skatt skrev 2010-03-29 17:28:32 följande:
    Du har inte lust att måtta en overall strl 104? innerärmslängd, nacke- gren samt bredd? Så kan jag jämföra med en jag har här som är lite liten? Vad är det för pris på jacka resp. overall?
    jag fick måtten av smultron, finns i min gb. 104 hade inte funkat till Maia. Smultron hade fått ta 104 till Max.

    men vet inte ens varför du undrar då overallerna ju är slut på gekås i 104, någon har redan rensat lagret där {#lang_emotions_dreamer}
  • Zvartaliljan
    Kristyr skrev 2010-03-29 17:33:45 följande:
    liljan> för sent att betala dig för present till Lova? (hade totalt glömt bort men kom på idag)
    eh...typ en tredjedel av listan har betalt så nä det är absolut inte för sent. jag inväntar från alla..

    så en liten påminnelse nu då till de som glömt
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16