Inlägg från: Zvartaliljan |Visa alla inlägg
  • Zvartaliljan

    Smilla - vet du, jag upptäckte nu förut att glaset med juice som jag blandade dropparna i stod ju kvar orört på hennes bord...hon fick alltså aldrig i sig laxoberalen!!! O tur var väl det då för hon har bajsat ner sig 5 gånger idag, helt rinnande som vatten nu! Trodde ju det berodde på dropparna. Men hennes gnällande, matvägran och hängighet igår verkar då inte ha varit förstoppning....antingen har hon ätit något dåligt så hon blivit så dålig eller så är det magsjukan.
    Hon sover nu igen...legat på soffan hela dagen...levt på bara två mackor på två dagar nu.


  • Zvartaliljan
    Smultronhjärta skrev 2010-03-27 19:20:27 följande:
    God kväll! Eller ja,särskilt god är den väl inte..Min lilla stumpa är såå sjuk Febertopp och rinnande näsa,så hes så att det bara väser om henne när hon är ledsen.Fy vad hemskt att inte jag kan ta det istället för henne
    då har vi samma känsla just nu stackars lilla tjejen {#lang_emotions_heart} Här börjar Mateo äntligen bli av med slemmet.
  • Zvartaliljan
    SmillaMilla skrev 2010-03-27 19:37:24 följande:
    ush det låter mindre trevligt. Hur mycket har det kommit? Bara lite varje gång eller jätte mängder? Ofta kan det ju vara en plutt bajs som sitter i vägen, men då att en del kan rinna förbi. Och då kan barnen inte hålla igen för att det blir något knas med funktionerna.
    det har kommit MÄNGDER! Har fått duscha henne nästan varje gång och tvättmaskinen har fått gå på högvarv...
  • Zvartaliljan
    SmillaMilla skrev 2010-03-27 20:08:34 följande:
    Oj, ja då är hon ju inte förstoppad i alla fall. Försäk få i henne massa att dricka o blåbärsoppa. Kan ju så klart vara magsjuka.
    blåbärssoppa har jag ingen. Jag gav henne chokladmjölk, det enda hon ville ha. Gjorde den på komjölk då hon ju brukar bli hård i magen av den så den kanske motverkar detta lite...

    usch vad jag känner mig hemsk nu {#lang_emotions_frown} var jättearg på henne igår för att hon var så gnällig o mammig o vägrade äta. O när jag matade henne började hon klökas tills hon kräktes, trodde ju hon gjorde det med mening (har gjort så många gånger när hon inte tycker om maten) så jag skällde på henne, fy stackarn som är sjuk o så skäller mamma på henne
  • Zvartaliljan
    Duntoffla skrev 2010-03-28 10:39:05 följande:
    God morgon! Har en OT-fråga. Har någon Converse till sina barn här? Jag har fått en fråga på om de Converse jag ska sälja verkligen är äkta. De är köpa i butik i USA och märket/loggan sitter på insidan så jag förstår att man undrar. Men enligt vad jag kan se på de butiker som säljer Converse barnskor så gör den det. (ex Matador) Om någon har ett par så får ni gärna kolla. JAg har ju svårt att tro att en seriös butik i USA inte har äkta vara.
    jag har flera par och märket sitter på insidan av alla!
  • Zvartaliljan

    Godkväll.

    Fullspäckad dag och helt slut efter bara 3timmars sömn igår. Men båda barnen klarvakna här nu *suck*

    Vem var det mer än smultron som hade en sån där fin hemmabygd säng??
    F vill försöka bygga en våningssäng till barnen i den stilen o jag skulle vilja ha lite mer inspiration


  • Zvartaliljan
    Smultronhjärta skrev 2010-03-28 22:45:53 följande:
    Troligen är det RS..Så hon snörvlar,hostar och har över 40 graders feber. Så hes så att det bara väser när hon gråter. Vi får sitta och sova med henne i famnen eftersom det går inte att lägga henne ner,tungt att andas
    usch o fy Här har Mateo äntligen börjat återhämta sig efter det. Det är verkligen inget o vifta bort, tycker nog ni ska ta o åka in med henne...det kan gå jättefort innan de blir riktigt dåliga. Nu är hon visserligen lite äldre men ändå.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16