Inlägg från: mortillsju |Visa alla inlägg
  • mortillsju

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    1 och 1 är 3 skrev 2010-02-26 19:18:55 följande:
    För första gången och som något helt unikt för oss på jobbet så har vi i år valt att delta i två välgörenhetstävlingar. Tävlingen är till förmån för svårt sjuka och döende barn och kommer att spelas just lördagen den 24 april och sen en gång på hösten, troligtvis i september. Dessa event organiseras av Jonsters Charity och pengarna går till "Min Stora Dag". Detta projekt och organisation är tydligen väldigt stort i media och man tror att tv4 kommer vara med oss under dagen  Detta är min lediga helg men på order från högre positioner så kommer jag att arbeta från tidig morgon till sen kväll.. Jag kommer att vara kordinator och se till att allt flyter på som det ska, både i klubbhus och ute på banan. Ska bli sååå roligt!!!
    Grattis! det låter roligt och ett så viktigt ändamål!
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-02-26 19:24:28 följande:
    Ja alltså hon har röda överdragsbyxor. I höstas hade hon en ljusrosa jacka till och det var väldigt fint. Men jackan är nu för liten. Så hade tänkt mig en svart jacka nu. Men egentligen avskyr jag svart
    Det är fint ibland tycker jag, med rätt tillbehör. Jag har precis beställt lite ( eller ja en del ) från meandi och det blev lite svart till S faktiskt. Har du hittat nån svart jacka?

    Vad bra att du skrev så...vi har röda skalbrallor hemma, jag hoppas de ska kunna användas till nya ej ännu inköpta rosa jackan
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-02-26 19:24:28 följande:
    Ja alltså hon har röda överdragsbyxor. I höstas hade hon en ljusrosa jacka till och det var väldigt fint. Men jackan är nu för liten. Så hade tänkt mig en svart jacka nu. Men egentligen avskyr jag svart
    Åhhh jag vet....har hittat en superfin svart jacka....parkas med avtagbar fleece i. Vänta....
  • mortillsju
    Buttelina skrev 2010-02-26 19:45:10 följande:
    dags att sov här är sååå trött kram på er o tack för det goa sällskapet
    Sov sött! Var nöjd med din insats idag!

    Tack för dagens rådgivning!
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-02-26 22:30:59 följande:
    Ha ha det där lär jag mina ungar också. Svea säger precis så där när hon är smutsig Hoppas inte att det lät som att mina barn inte får smutsa ner sig. Men jag väljer kläder efter våra behov.
    Såg du länken till geggamoja jackan?

    norrbaggen.jetshop.se/pub_images/original/GM-jacka-svart_530.jpg

    Kanske ett alternativ att överväga?

    Men Everestjackan var fiiin med!
  • mortillsju
    JsN skrev 2010-02-26 22:24:10 följande:
    En kompis barn lärde sig tidigt "mamma tvättar" som svar om någon tyckte de smutsade ner sig och det är en princip jag lever efter också. Smutsiga barn är lyckliga barn och jag tvättar gärna efter roliga lekar! (Eller god mat, vi har aldrig fattat hur man använder haklapp)
    Mina små ogillar att spilla på kläderna (vet inte varför...vått och kallt kanske??) så de tar alltid av sig tröjorna när de äter hemma Ser helkul ut!!
  • mortillsju
    JsN skrev 2010-02-26 22:36:56 följande:
    De får gärna förmedla det till pytte när det gäller blöjan. Hen struntar fullständigt i om det blir blött och kallt där (och ja, hen har koll, men hen vil inte och hen bryr sig inte. *lätt irriterad mamma*)
    Den dagen kommer!! En dag kommer rekationen, då är det dags att sluta med blöja dock
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-02-26 22:38:44 följande:
    Låter som mig det där. Jag tar bort regnköäderna när vinterkläderna åker fram på dagis. Avskyr galonkläder ovanpå overallen. Köper hellre en dyr overall som håller vätan borta.
    Usch ja, galon är läskigt Vi äger inte ens galonkläder faktiskt. Jag har dock köpt fina Katvigregnjackan för några år sedan *kunde inte låta bli* men den hänger där mest till pynt i hallen
  • mortillsju

    På tal om smutsighet. Vi hade en stor dag förra veckan Sonen kommer in efter att ha lekt ute. Lillasyster bjuder på en bit godis....och vad svarar sonen???

    " Vänta, jag måste tvätta händerna först......" Att jag inte ramlade av stolen

Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16