Inlägg från: Duntoffla |Visa alla inlägg
  • Duntoffla

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    ängeln83 skrev 2010-03-19 09:20:08 följande:
    Godmorgon Uff, lät inget vidare, hoppas han bättrar på sej snart. Med oss är det bra, ska på after work med flickorna på jobbet idag, ska bli såå skönt att komma iväg några timmar
    Han har inte kräckat ÄN idag och inget sen i går kväll. Håller tummarna!

    Kul med AW med girlsen! {#lang_emotions_cheers} Förstår att det är skönt med en paus
    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla
    Zvartaliljan skrev 2010-03-19 09:20:43 följande:
    jag fasar inför en ny omgång av kräksjukan här...både Maia o jag satt o smällde i oss hallon i förrgår som bara den och igår läste jag att de dragit tillbaks dom *fy* Hur är det med magen??
    Just det märket? Hoppas verkligen att ni klarar er.
    Jag äter hallon nästan varje dag (i smoothie).

    Det är bara bra med magen. Det är full aktivitet mesta delen av tiden. Kan bara inte fatta att den redan är så pass stor denna gång. :-0
    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla
    ängeln83 skrev 2010-03-19 09:25:13 följande:
    Aha Då håller vi tummarna att det inte blir något mer kräk Peppar, peppar så har Liam aldrig haft kräksjukan, och det är jag evigt tacksam för eftersom jag oftast kräks om jag ser någon annan göra det Ja det ska verkligen bli super kul, en liten paus behövs ibland
    Noel brukar också klara sig men inte denna gång Hoppas bara jag slipper. Jag är döende de får gånger jag spyr
    Zvartaliljan skrev 2010-03-19 09:26:28 följande:
    ja precis det märket...jag förasöker också äta hallon nu istället för godis när sötsuget sätter in. Vilken vecka är du i nu?? Nu låter det väl helt sjukt för o komma från mig men jag börjar sakna o vara gravid Iaf känslan av en liten som tumlar runt där inne kanske inte sparkarna mot blåsan o revbenen o allt annat helvete...men det är konstigt vad man glömmer fort
    Aj då! Fast det kan ju vara olika batcher de kommer från. Hallon tillsammans med turkisk yoghurt och nötter är bra och gott mellis.

    Haha...man glömmer väldigt fort. Jag längtar till förlossningen. Har dock inte glömt tiden efteråt när N bara skrek. Hoppas att denna gång blir bättre.

    Jag går in i vecka 21 imorgon, så halvtid
    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla

    Där fick jag för att jag fastnade här inne på kontoret...Noel har ritat fint rosa med överstrykningspenna på vårt vardagsrumsbord TUR att det är rätt blankt så att det går bort. Det mesta i alla fall.

    Ska nog joina honom framför "Cars" nu.

    CU


    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla

    Lunchen avklarad och än så länge inga spyor...*håll tummarna*

    Ser att ni pratar jackor. Vi har haft POP´s skaljacka som jag är helnöjd med. Måste dock köpa en i större storlek. Frågan är bara om jag ska köra på samma färg (ärtgrön) som jag gillade eller så till på en turkos eller röd? Smakråd please?


    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla
    Ocikatten skrev 2010-03-19 12:53:13 följande:
    Hmm... Jag har ett litet problem som man kanske kan få hjälp med här i tråden?? Argument för varför vi behöver en skaljacka?? Är mest sugen på Polarns såklart men Lindex kan oxå funka. Har en fodrad regnjacka och vanlig regnjacka samt ws från Polarn. Behövs en skaljacka oxå???
    Jag tycker att skaljackorna andas bättre än en regnjacka. Vi använder bara skaljacka och sen galonbrallor till det när det regnar.
    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla
    Kristyr skrev 2010-03-19 13:03:53 följande:
    rött är fint.. har en röd som börjar bli liten och en grön att växa lite i......
    Ja, jag gillar rött men samtidigt är det så "vanligt". Äh, vet inte, det skulle iofs passa bra till hans nya Molo regnbrallor.

    Vilken storlek i röda?{#lang_emotions_innocent}
    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla
    Kristyr skrev 2010-03-19 13:17:34 följande:
    jag tycker rött är fint, även om det nu är vanligt.. det är klassiskt. Det är tråkigare att alla har gröna jackor än om alla har röda.. min son är mindre och yngre än din så passar inte, ska spara till syskon med... Alla pop skaljackor som nu kan köpas med gott samvete, kommer att spara för bebis... känner att jag inte behöver köpa på rea nu, eftersom det kommer komma en till som kan använda dem..
    På Noels dagis har alla röda eller blå känns det som. Mycket Nanook (det har vi i vinterkläder) då de som äger Nanook bor här ute. Så där är grönt mer annorlunda. FÅr nog bli en sån ändå.

    Jag sparar inte så mycket saker trots bebis i magen. Jag tröttnar alldeles för fort. Har dock kvar en POP overall samt kommer spara Nanookerna. PLus den fina anoraken från MAT.

    Hur är det nu med Katvigs mössor? Är strl 3 vuxen eller för större barn? Vi har 2:or nu här hemma. Behöver man gå upp en storlek om ens barn har 54 i huvud?
    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla
    Smultronhjärta skrev 2010-03-19 13:26:45 följande:
    Vilken av jackorna menas? Den turkosa skaljackan borde den passa till
    har dem? Kanske ska kolla på den då? Fast jag vill ha jacka...
    Kristyr skrev 2010-03-19 13:27:55 följande:
    nej jag har inte heller sparat mycket, men skaljackorna och skalbyxorna tänker jag spara, de jag har är sååå fiina.... Det ekar väldigt tomt i sparalådan för vanliga kläder, dem tröttnar man på och vill köpa nya nya.... Jag har en katvig stl 3 Men jag tror att det är några i tråden som har 3 till sina barn. Vi pratade mössorna igår tror jag det var.
    Ok. Kanske ska våga chansa på en trea då?
    ängeln83 skrev 2010-03-19 13:30:19 följande:
    Alltid lika spännande att öppna hemliga paket Detta fin med solar fick han. Att jag inte spanat in Sobeas kläder tidigare? Dom är ju helt underbara. www.smavi.se/shop/show_product.asp?artnr=T%2D... www.smavi.se/shop/show_product.asp?artnr=M%F6...
    Fina! Har aldrig haft SObea
    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
  • Duntoffla
    stökmamma skrev 2010-03-19 13:32:29 följande:
    precis den har du lite siffror åt mig?
    Kikar du också på den turkos/vita?

    Blir det ngn salg för dig i vår då?
    Skorpan i magen BF 100806 septemberflikkan.blogspot.com
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16