Inlägg från: SmillaMilla |Visa alla inlägg
  • SmillaMilla

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Zvartaliljan skrev 2010-03-27 20:16:26 följande:
    blåbärssoppa har jag ingen. Jag gav henne chokladmjölk, det enda hon ville ha. Gjorde den på komjölk då hon ju brukar bli hård i magen av den så den kanske motverkar detta lite... usch vad jag känner mig hemsk nu var jättearg på henne igår för att hon var så gnällig o mammig o vägrade äta. O när jag matade henne började hon klökas tills hon kräktes, trodde ju hon gjorde det med mening (har gjort så många gånger när hon inte tycker om maten) så jag skällde på henne, fy stackarn som är sjuk o så skäller mamma på henne
    NEJ NEJ inget dåligt samvete nu!

    Du gör ditt bästa! Vänta os e hur hon är i morgon.
  • SmillaMilla
    Zvartaliljan skrev 2010-03-27 22:37:14 följande:
    www.tradera.com/Helt-NY-SMAFOLK-mysbyxa-och-l... kvällens shopping Men är lite smått irriterad på att det står "till söta tjejen" i auktionen Det där ska då min grabb få ha!! Hoppas nu bara det passar i sommar o han inte drunkar i det....
    Åhhh så fint.

    Tog i dag på lillkillen här ett par Småfolks leggins efter Anton tänkte då att jag måste ha fler för de är ju såååå funderbara!
  • SmillaMilla
    Busbellan skrev 2010-03-27 23:29:40 följande:
    Snacka om att döda tråden Somnade alla eller
    Hihi ja

    Säger god morgon istället.
  • SmillaMilla
    Buttelina skrev 2010-03-28 09:20:16 följande:
    god morgon jag trodde jag fått sovmorgon när jag satt på text tv och såg att kl var 8.40. men så var ju klockan framvriden till sommartid men jag får vara nöjd med att få sova till 7.40
    ja men 7.40 är ju inte såååå tokigt trots allt

    här vet jag inte riktigt vad jag skall göra i dag. Själv med allla barnen då sambon åkte på tennis kurs hela dagen.
  • SmillaMilla
    Smultronhjärta skrev 2010-03-28 09:27:54 följande:
    God morgon! 40,1 grader börjar Lovas dag med eller ja..kanske kan säga att natten övergår till morgon för sova har ingen gjort*gäääsp* Tror jag ska fly fältet och gå en mil eller nått istället
    Blä för sjuklingar. Du gör rätt i att gå en mil, det skulle jag också göra om sambon var hemma Men kanske man hinner där vid 16-tiden.

    Men i morgon blir det träning!
  • SmillaMilla
    ängeln83 skrev 2010-03-28 09:43:19 följande:
    Godmorgon. Här har natten varit bra trots Mejas förkylning, så snorig som hon var igår kväll så trodde jag att hon skulle vakna typ tusen ggr men hon sov 19.30-09 Nu har jag ändrat min Eleraff order, tog linnet istället för byxorna/knickersen. Ingen mer som utnyttjat deras erbjudande?
    Nä är lite tveksam till eleraff då jag vet flera som inte fått sina grejer därifrån.
  • SmillaMilla
    Buttelina skrev 2010-03-28 09:45:35 följande:
    näää det är ju inte det påskpyssla lite .-) måla ägg eller klipp up kycklingar/tuppar och måla
    ja vi får göra något sådant. Men nu är det snart lunch och vila för småttingarna, då blir det uno med den stora. Sedan skall vi nog påskpyssla lite.
  • SmillaMilla

    Åhhh i dag har svea en så underbar kombo, holly tröja och kappahl slimfit jeans. Skall se om något fot blev ok så skall ni få se.

  • SmillaMilla
    Lilla Ego 07 skrev 2010-03-28 12:31:04 följande:
    Om man vill skicka ett meddelande till någon på facebook som man inte har i sin vännelista går det? Eller måste man lägga till i vännelistan först för att sen skicka meddelanden ? :)
    Det går i alla fall. Behöver inte vara vän med personen.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16