Inlägg från: SmillaMilla |Visa alla inlägg
  • SmillaMilla

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    lillronya skrev 2010-03-10 20:07:08 följande:
    Håller tummarna! Har du problem med sköldkörteln? Det har Alicia med. Hon brukar få hjärtklappning och ganska ofta svårt att sova. Undrar om det är nåt typiskt?
    Ja det skall tydligen vara ett tecken på sköldkörtelproblem.

    Jag har haft stora problem med sköldkörteln men nu för ett år sedan ungefär så var mina prover bra så jag skulle sluta med medicinen. Men nu är det ju något som är fel, så skall be dem testa detta igen.
  • SmillaMilla
    lillronya skrev 2010-03-10 20:09:42 följande:
    Imorgon ska E till tandläkaren, få lugnande och laga en tand. Jag är nervös så att jag nästan mår illa nu. Inte för tandläkargrejen så mycket utan för hur han ska bli när han fått lugnande. Mannen har lovat att gå med honom, men jag har svårt att släppa. Som jag velar fortfarande om jag ska följa med eller inte... Jag har jättesvårt att se barnen i det skicket, har gjort det innan... Svårt att släppa över ansvaret också. Hur hade ni gjort?
    Åhhh det är fruktansvärt att se dem sövas. Här får sambon göra det där. Så för e skull så låt ppapa fixa det där. Han kommer att märka direkt att du är orolig. Fast uppvaket tycker jag nästan är värre än när de somnar.
  • SmillaMilla
    lillronya skrev 2010-03-10 20:19:24 följande:
    Trodde det med. Jag funderar på om A behöver ta ett blodprov igen. Hon medicinerar ju nu. KAnske dags för lite piller för dej igen?
    ja det blir nog så. Har säkert dåliga järnvärden o b-vitamin också.

    Kanske A skulle behöva höja sin dos då om hon fortfarande har problem?
  • SmillaMilla
    lillronya skrev 2010-03-10 20:20:39 följande:
    Ja sövas är ännu hemskare! Det klarar jag inte alls! Jag tror att detta har med Emilia, vår första tös, att göra. Jag får total ångest. Han ska inte sövas bara få lugnande.
    Aha, läste fel, trodde han skulle sövas. Men lugnande är ju inte heller kul. Men låt sambon gå du.
  • SmillaMilla
    JsN skrev 2010-03-10 20:46:58 följande:
    Pytte provade sin springcykel idag. Än så länge når hen bara ner med tårna, men det kommer att bli jättebra när hen vuxit ytterligare några centimeter. Ungen växlade mellan "jag kan inte!" och "jag kan!"
    Åhhhh vad härligt!
  • SmillaMilla
    Fantastiska Skatt skrev 2010-03-10 21:07:05 följande:
    Hej Töser Hinner aldrig kika in längre ju. Frågar här också, Någon som har tips på bra skaljacka förutom polarn? Tänkt till dagis så funktion är prio ett men lite rea och roliga färger är inte fel
    Stadiums everest! Finns även på deras hemsida,
  • SmillaMilla
    Fantastiska Skatt skrev 2010-03-10 21:12:34 följande:
    *skuttar skuttar*
    De är väll lite stora i stl. Vi har överdragsbyxorna till alla barnen. Svea kan ha dem i stl 86/92. 98/104 funkar men är lite stort. Och hon är 93 lång.
  • SmillaMilla

    Liljan: Handlade inte du från ziggys nyligen? Hade du problem med dem då? Får inga meil alls från dem

  • SmillaMilla
    Milliz skrev 2010-03-11 09:41:57 följande:
    Hej i tråden! Vad händer här?
    Hej!

    Jag är ensam hemma Städat massa, men känner mig nu lite konstig i kroppen, som om jag skulle svimma nu. Så tar det lugnt framför datorn i stället.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16