Inlägg från: Björkeli |Visa alla inlägg
  • Björkeli

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    Fru B: Jag kan inte förklara... men varje vår o vinter luktar det på ett särskilt sätt. Har känt dessa lukter sedan jag var liten, så det blir som ett startskott för våren o vintern för mig! *tokigt*

    Här har jag gjort mig själv varm genom att ta ett varmt bad. Gott!

    För några veckor sedan var några här o byte ut våra termostater på elementen. O så vart elementen kalla... Så skulle de bara lufta dem oxå... men de vart ändå kalla...
    O vi har verkligen fryst! Usch, burr!
    Så dimper det ner en lapp i brevlådan där de förklarar kylan med att det inte ska vara varmare än 20 grader på dagen o 18 grader på natten inomhus, men att systemet inte kan känna av ännu men det blir bättre när det blir minusgrader utomhus!

    Öh, va?! Ska vi behöva vänta på minusgrader för att kunna ha det behagligt inomhus? Stackars barnen vaknar på nätterna o är jätte kalla...

    Vissa besparingssystem gör mig tokig!

  • Björkeli

    Fru B: Idag blev elementet i köket ljummet...resten av lgh har kalla element...

    Vet att när jag bodde hemma hade vi runt 22grader inomhus... Inte konstigt att man känner av en sänkning med 4 grader. Säkert ännu mer, eftersom våra element inte ens är på!!

    Kommer snön snart till er?

  • Björkeli

    Hej!

    Junija: Känner samma separations ångest!! Känns som om jag vid detta laget borde lärt mig hur man gör men icke!

    Men igår så sov Madicken när jag skulle gå o lägga mig!! Det har inte hänt på flera månader!! O hon sov i Elviras rum... o fattat att jag hade huvudbry hur jag skulle kunna gå o lägga mig o sova!!

    Jag löste det med att vara uppe så sent som möjligt, ha alla dörrar öppna OCH tänt i hallen! Kändes ju sååå mkt säkrare!

    Egentligen handlar det inte om våra barn andas eller ej, det handlar om hur vi föräldrar ska kunna övertyga oss själva om att de gör det...

    Jag gick o la mig vid halv 2... kunde inte somna för att det var så jävla kallt, sedan vaknade jag vid 3 tiden av att Madicken ropade. Blev helnöjd när jag fick hämta henne till våran säng.

    Men, tada... någon timme utan varandra i alla fall. Det gäller nog att öva lite...

    Slut på uppsats! *sorry*

  • Björkeli

    Goa Junija...

    Det jag skrev ovan har inte alltid varit lika självklart för mig... det behövdes hjälp för att inse o sluta upp med visa saker för mig.

  • Björkeli

    Tack för alla gratulationer! (men än har jag inte kommit in...)

    Här är det som vanligt, Madicken är vaken o leker pajas... Själv har jag vart iväg o tränat ikväll men ben som kändes som bly. Suck, det var jobbigt!

    Hoppas ni alla har en bra kväll!

    >--- ---

  • Björkeli

    Go kvällen!

    Nu har jag gjort mitt arbetspass för idag! Pjuh!
    O när jag loggar in ser jag att ajg har typ 20 nya besök, varav alla är gäster!! Vad är det för inlägg som lockat dessa må tro...? Hmm...

    Idag är Madicken 18mån!
    Så vi vart på Bvc besök. Det gick bra o väga, 13595g... men när vi skulle mäta hennes längd blev hon skitförbannad... Så typ 85-87 cm är hon nu!

    Junija: Pratade om detta med BVC idag. Ordentliga rutiner, tydliga signaler till barnet o att inte låta sitt lilla hjärta ge vika... *för det är jag verkligen skit bra på...not!*

    Hon sa att det ofta kan bero på en förändring i vardagen, när de har svårt för att sova på kvällarna inför natten. O här har vi börjat arbeta o dagis... så det är väl just den förändringen som ställt till det lite för Madicken.

    Hoppas att ni snart får snurr på det hemma. Igår gick det inte bra här på kvällen, men idag... peppar, peppar...hon sover!

    >--- ---

  • Björkeli

    O just det ja... har oxå problem med Madickens hud. Miniderm här med! Super!

  • Björkeli

    Funderar på vad som är mest irriterande... Troll eller folk som beter sig som troll helt öppet... Hmm...?

  • Björkeli

    Tintomara: Håller med dig.

    Konstigt, jag har ett oläst meddelande!

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D