• skruttisX

    bim i juli

    Heej!

    Nu startar jag en ny tråd för alla som har BIM i Juli!

    Hoppas vi får vårt efterlängtade plus denna månad!:)

    Lycka till!!


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-06 13:46
    Vi gör en lista som vanligt:)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-28 11:16
    Skriv in er på denna lista!:)

    www.familjeliv.se/Forum-1-35/m45142834.html
  • Svar på tråden bim i juli
  • mejola
    Novia skrev 2009-07-04 15:30:46 följande:
    Det skulle jag också vilja veta, har percis som du. Frissigt hår och naglar som delar på sig! Visserligen har jag jobb och fritidintressen som gör att jag har svårt att ha fina långa naglar, men bara fina naglar hade jag nöjt mig med, vilken längd de än är.
    ja jag vill inte ha superlånga, sådär lagomt med liten topp bara och inte helt nerskavda som dom är nu haha, så man kan se lite fin ut.
    frissigt hår är verkligen inget kul, jag förösker toppa det varje månad men ändå ser det ut som ett trollruffs
  • blehnda

    hej. det som skrivs in i listan i danna tråden stämmer ju inte överens med det som uppdateras i listtråden. det var ju en egen tråd bara för bim listan, tänkte så att ni som ändrat nu vet om det ifall ni undrar varför ni inte ligger med...bara så ni vet =)

  • Mizz

    Grattis alla plussare. Själv hoppas jag ansluta till den gruppen framöver. Har BIM nästa fredag. Ska vänta med att teste tills dess. Tänkte att om jag ska plussa denna månaden så ska jag göra det samma sag som jag går på semester. Tänk vilken underbar början på en månads ledighet. Denna månad känner jga inte efter alls. Orkar inte tolka in alla känslor och så... Har inte känt något än, endast två små hugg i nedre magen när jag skulle sova i går kväll. Annars inget.

  • Nathie
    mejola skrev 2009-07-04 14:49:10 följande:
    Någon som testat apifoce eller vad de nu är. Ja har kassa naglar och håret ska vi inte ens tala om, vissa har sagt att de hjälper att stärka dem?Vet ni nå annat man kan trycka i sig för att få bättre?less på mina sköra frasiga naglar
    Olivolja till håret när man dushat till topparna och citron till naglarna fungerar jättebra för mig finns oxå en hårmask på ÖB en rosa bytta med jordgubbar på skitbra finns oxå en nagellack som heter trind nail repair fungerar super och naglarna blir hårdare och starkare...
  • mejola
    Nathie skrev 2009-07-04 20:49:08 följande:
    Olivolja till håret när man dushat till topparna och citron till naglarna fungerar jättebra för mig finns oxå en hårmask på ÖB en rosa bytta med jordgubbar på skitbra finns oxå en nagellack som heter trind nail repair fungerar super och naglarna blir hårdare och starkare...
    Oh tackar och bugar, här ska inhandlas och exprimenteras
  • fialia78
    mejola skrev 2009-07-04 20:58:42 följande:
    Oh tackar och bugar, här ska inhandlas och exprimenteras
    B-vitaminer är bland det bästa man kan äta för hår och naglar. Bidrottningelé är ochså väldigt bra. Det hjälper även mot acne och taskig hud.
  • karinALICEsonny

    till alla er som är avis på de som blir gravida ;)
    jag blir också avis och så pirrar det till i hela kroppen av både glädje och avundsjuka på samma gång för de som lyckats! MEN så går det bort igen direkt när jag tänker att de är ju gravida med DERAS barn och inte med MITT =) så går det över jättefort igen! Sen brukar jag också tänka att det inte riktigt är rätt tid för mig än i planeringen. Det var liksom inte meningen att jag ska bli gravid just nu för då hinner jag inte färdigt med studierna eller vad det nu kan vara... konstigt nog är det aldrig riktigt lämpligt för min del =) tröstar mig med det...... så får det komma med buller och brak det där plusset när det nu vill komma....

    fortsatt minus och ingen mens sen 4e maj... tyckte mig kunna se ett svagt svagt svagt svagt streck på en sticka igår.. men jag vågar inte hoppas på  nåt, och inte blir det tal om några dyra stavar som tycks visa bättre resultat heller förrän minst den 16e juli för här lever vi på brödsmluor hela familjen ska jag tala om... uhhh.. tur att det e fint väder och man kan va ute i den vackra naturen!!

    Kram på er alla!

  • mejola
    fialia78 skrev 2009-07-04 21:13:02 följande:
    B-vitaminer är bland det bästa man kan äta för hår och naglar. Bidrottningelé är ochså väldigt bra. Det hjälper även mot acne och taskig hud.
    Tackar Ja huden skulle behöva sig en boost den också i dessa tider
  • Tingli

    asså..nu är jag förvirrad!
    jag har kört med äl-test...har inte fått nått utslag än, fast jag räknat ut att äl skulle vara förra helgen
    i förrgår och igår visade det svagt på äl-testet iaf. ska testa idag med för å se....sen ger jag upp om de inte visar nått.
    hur i helsike kan de bli såhär mysko? vete sjutton vart min äl tagit vägen ju

  • Nathie

    GJorde ett test idag med apoliva visade ett jättesvagt streck visade min man och han såg det också bara efter 5sec syntes det ljusa strecket sen börja jag röra på det o min man med och sen såg man det inte längre bara ytterst liiite måste iväg och köpa ett nytt men borde väl inte bli streck alls om man inte är gravid:S ja blödde på den 21dagen vad jag blir förvirrad nu, jävla apoliva skittest:(

Svar på tråden bim i juli