• skruttisX

    bim i juli

    Heej!

    Nu startar jag en ny tråd för alla som har BIM i Juli!

    Hoppas vi får vårt efterlängtade plus denna månad!:)

    Lycka till!!


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-06 13:46
    Vi gör en lista som vanligt:)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-28 11:16
    Skriv in er på denna lista!:)

    www.familjeliv.se/Forum-1-35/m45142834.html
  • Svar på tråden bim i juli
  • Nathie

    Asså jag blir tokig... Gjorde test i onsdags men visade bara - har bim idag eller igår vill göra ett test men vågar inte måste ju säga att man blir fett avis på dom som bara hållt på 1-2mån o blir gravida man vill ju kunna vara glad åt andra men seriöst det fungerar inte i min värld:( haha avundsjuka är fan inte kul hehe, ja har börjat köpa triss istället känns som jag har större chans där hahaha:P;)

    Grattis till er som har plussat denna månad;);););)

  • mejola

    visst blir man lite avis för dem de går fort för. Men samtiditgt så får de ju inte en själv att bli gravid fortare så jag förösker att vrida om den energin till andra tankar. Någongång blir det ju våran tur också, bätttre senare än aldrig

  • Nathie

    jo det är ju sant men men pffffffff.... haha

  • Nathie

    mjo det kommer i omgångar lite då o då

  • Cizi81

    Hej alla nya, kul att ni också har hittat hit!
    BIM-listor har vi på en annan tråd Fyll i er där istället så att det blir rätt. Länk i TS.

  • Novia
    Knasten83 skrev 2009-07-04 12:04:47 följande:
    Förresten, har du några känningar/symtom??
    Jag tycker jag har känt symtom från ÄL nästan... men man vet ju inte om det är inbillning bara...

    Började med ådriga och ömma bröst, ömheten gick över och då trodde jag att det INTE hade tagit sig. Igår började det komma tillbaka dock...

    Annars har jag haft lite stick och hugg i magen/underlivet, och mensvärk som kommer och går sedan någon dag tillbaka. Är även lite trött och yrslig som mycket väl kan bero på värmen... letar man så hittar man ju alltid en herrans massa symtom.
  • EnormLängtan

    Åh stort grattis till alla som plussat! Vad roligt :D

    Själv har jag nu lite mindre än 2 veckor kvar till BIM. Fick full stegring på ÄL testet den 2 juli och 3 juli. Haft sex natten till 30 juni, natten till 2 juli, natten till 3 juli, natten till 4 juli. Så det känns som att vi gjort ett bra försök till plus! Hoppas det går vägen bara.

    Det är nu den långa väntan börjar tycker jag :) Från ÄL till BIM. Men jag ska verkligen inte försöka leta symptom som jag gjorde förra månaden för det drev mig galen. Jag tolkade alla stickningar och hugg i tjejmagen som något positivt för de stickningarna och huggen kände jag på riktigt. De fanns ju där. Men betydde inte plus utan mens för min del. Suck. Men sen letade jag efter allt annat och ville tolka det positivt.

    Ska _försöka_ undvika det denna månad :) Med betoning på försöka ;)

  • mejola

    Någon som testat apifoce eller vad de nu är. Ja har kassa naglar och håret ska vi inte ens tala om, vissa har sagt att de hjälper att stärka dem?
    Vet ni nå annat man kan trycka i sig för att få bättre?
    less på mina sköra frasiga naglar

  • Novia
    mejola skrev 2009-07-04 14:49:10 följande:
    Någon som testat apifoce eller vad de nu är. Ja har kassa naglar och håret ska vi inte ens tala om, vissa har sagt att de hjälper att stärka dem?Vet ni nå annat man kan trycka i sig för att få bättre?less på mina sköra frasiga naglar
    Det skulle jag också vilja veta, har percis som du. Frissigt hår och naglar som delar på sig! Visserligen har jag jobb och fritidintressen som gör att jag har svårt att ha fina långa naglar, men bara fina naglar hade jag nöjt mig med, vilken längd de än är.
Svar på tråden bim i juli