• jaghetersophia

    För tunn livmoderslemhinna?

    Gjorde VUL idag på dag 14 och min slemhinna var bara 6mm...förra gången var den 7 mm på dag 12.

    Räcker 6 mm för ett bli gravid? :(..tycker det låter tunnt..

  • Svar på tråden För tunn livmoderslemhinna?
  • jaghetersophia

    att man måste vara så himla påläst för att få hjälp..varför kan de inte själva komma med förslag på vad som ska göras för att min slemhinna ska bli tjockare :(

  • jaghetersophia

    Fats jag kom på att om jag har ägglossning 1-2 dagar efeter ultraljudet som beräknat och sen tar dte ju en vecka innan ägget i så fall fäster i livmoderslemhinnan så då kanske den hunnit växa till sig tills dess i så fall *hoppas*...

  • jaghetersophia

    Jo vi får hoppas för det bästa för oss båda *ler*... Jag försökte gripa lite efter halmstrån igåg för att få lite hopp tillbaka så jag läste ju på så mycket som möjligt :)


    Liviakiri skrev 2009-01-21 07:57:45 följande:
    Jag fick spruta hos gyn som skulle sätta igång ÄL inom 24 timmar, men det är ju sant, att det tar en vecka innan ägget ska fastna! Tack för den iaktagelsen jaghetersophia, den gav mig lite mer hopp!! :)
  • jaghetersophia

    fick nu följande svar av fertilitetskliniken:

    Hej!
    Har rådgjort med Dr Mikael Lood. Först vill jag lugna Dig med att slemhinnetjocklek på 6-7mm innan ägglossning ej är anmärkningsvärt. Vi har ingen erfarenhet när det gäller Pergotimestimulering med samtidig Progynonbehandling och enligt Dr Lood finns det ej något dokumenterat som styrker detta. Hoppas Du är nöjd med svaret.
    Med vänlig hälsning / Gunilla, barnmorska

  • jaghetersophia

    Hur gick det för dig Liviakiri? Jag fick mens iaf..Nu har jag varit på nytt VUL och har bara 6 mm slemhinna denna gång också (treskiktad)..


    Liviakiri skrev 2009-01-24 17:42:18 följande:
    Tusen tack för det svaret! :)Då kan jag hoppas lite extra, med andra ord!Nu håller jag tummarna för att vi båda har befruktade ägg och jävlaranamma slemhinnor som håller kvar dom! :)Kram!
  • jaghetersophia
    Svar på #12
    Jag ska ha mens 6mars...känner mig heller inte gravid, men dte är ju en vecka kvar i alla fall.... slemhinnan var lika tunn denna gång också trots naturläkemedel :/
  • jaghetersophia

    Om ni är intresserade av hur man gör slemhinnan tjockare så har jag ett tips. Testat allt möjligt utan resultat. Bland annat glanding 25/nattljusolja, membrasin/membra 7 - men inget resultat. Samma svar vid 5 ultraljud: slemhinnan är 6mm dag 14.

    Denna månad har jag legat på spikmatta varje dag, druckit aloeverajuice 2ggr/dag och ätit naturmedlet fytosötrogen (2 tab/dag). Min slemhinna var 6,5mm redan dag 13 (7mm dag 14...den växer 0,5mm/dygn). Dessutom lossade jag 4 ägg denna gång!

Svar på tråden För tunn livmoderslemhinna?