• Wailea

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Fick mail därifrån nu, summan stämde inte med vad jag räknat med

    Där var det ju också fel på orderbekräftelsen då rabatt även drogs på sänkta varor. Fattar inte varför de inte då ändrar priserna i shopen så att man får rätt summa i kassan. jag provade med lite olika beställningar för att se vad jag vad slutsumman blev och tänkte inte på att det blev felaktigt... Fattar inte varför de gör så!

    Sedan tänkte jag på en annan sak Batinki skriver även:


    Du har valt att få varorna levererade med vanlig post (ej rek). Detta betyder att Batinki inte kan lastas för försändelser som kommer bort i postgången. Vill du ha leveransen skickad med rekommenderat brev, betala in 50:- extra på din order och lägg till "rek" i meddelandet.

    Det var ju någon som skrev här att det alltid är upp till säljaren att se till att varorna kommer fram. Gäller inte detta här då? I så fall vågar man ju inte beställa med tanke på hur många som haft saker som inte kommit fram i den här tråden. Och att "tvinga" köparen att betala REK, borde väl vara dem som står för det vid dyra beställningar i så fall, eller?

    Finns det fler butiker i Sverige som gör så? Har aldrig sett tidigare...

  • Wailea

    NIX det står visst även dras på ordinarie priset men det är ju det som det ej görs! Jag trodde att orderbekräftelsen stämde men det gör den ju inte. Fick först ett mail med vad som fanns kvar och då var det samma orderbekräftelse som innan. sedan när jag bekräftat vad jag ville ha kom en ny manuell summa som då var högre eftersom fel rabatt dragit på de andra...

    Men retar mig ännu mer på att de ej tar ansvar för att försändelsen kommer fram utan att man lägger till REK.

  • Wailea
    saturnina skrev 2009-01-07 21:00:58 följande:
    Jag måste säga att det är konstigt att så många paket saknas. Jag har skickat säkert 2000 brev/paket det senaste året och förlorat ett enda...
    Jag har sålt massor på Tradera och bara en gång har det försvunnit. Ibland kan man ju undra om de har det så rörigt att vissa saker aldrig blir skickade. Självklart kan det vara oärliga kunder med, men varför skulle någon vilja ha dubletter av samma saker de redan fått...
  • Wailea

    Och den grå har jag letat efter tidigare i stl 116 & 122 men aldrig hittat båda i samma shop...

  • Wailea
    LillaÄrtan skrev 2009-01-07 22:24:16 följande:
    Jättejättesöt är den! Men har inte hittat mössan i den färgen nånstans... Sen köper jag vårkläderna på pop, därmed blir det ett gäng randiga mössor där också. Randigt ÄR fint men inte BARA. Älskar mössor! Stortjejen har fått en från Fritjof från Åre mössa till våren- Modell Retro, älskar den!
    Den har funnits på Smallkids eller Freshmilk, förrvirrad... Köpte en sådan i kalendern iaf
  • Wailea
    pucken skrev 2009-01-08 11:57:12 följande:
    vill tipsa om att idat.dk startar sin rea den 10 januari, om nån missat det Kære IdaT KundeFra d. 10. januar går det løs. IdaT webshop starter UDSALG !Jo længere du tør vente, jo mere kan du sparer.Du får mulighed for at spare helt op til 50 %Fra d. 10.jan kan du spare 35 %Fra d. 17. jan sparer du 40 %Og sidst men ikke mindst får du hele 50% fra d. 24.-31. jan.(gælder ikke i forvejen nedsatte varer)
    Och där var vi några som sambeställde förra året! Fick hem allas kläder och skickade vidare, kommer ihåg att det var såå mycket fint att jag ångrade att jag inte beställt mer till mig själv. Lillan använder sina Fleecekläder under overallen och de är toppen!

    Någon som tänkt fynda i år?

    Förra året väntade vi till sista rabatten och det fannas mycket kvar även då!!
    Lille Mammsen skrev 2009-01-08 12:33:16 följande:
    hur får man den rabatten då? Kod eller??
    Gäller väl bara i butiken. Mailade dem tidigare men de har endast rea i fysisk butik
  • Wailea

    Skriv i min GB om ni tänkt beställa från IdaT när det blir 50% och samfrakta. Över 1000DKK är fraktfritt så då betalar man endast frakten inom Sverige

    Har gjort en lista på vad jag vill ha om det finns kvar, då har ju barnbidraget kommit (50% börjar 24januari )

  • Wailea
    maggan75 skrev 2009-01-08 21:39:03 följande:
    vart ska ni beställa från ??
    Vet inte om det är någon mer än jag som nappat men förra året var vi ett gäng härifrån som sambeställde från www.idat.dk och nu blir det rea där igen. Går stegvis ner i rabatt men 50% blir det 24 januari Tror man att det tar slut är det 40% 17 januari men jag tror att vi väntade till högsta rabatten i fjol och då fanns så gott som allt kvar!
  • Wailea
    Eskobar77 skrev 2009-01-08 21:50:56 följande:
    Från deras egen sida alltså?
    Japp, deras egen webshop Kul för där finns en del man inte sett i Sverige
  • Wailea
    1 och 1 är 3 skrev 2009-01-08 21:59:43 följande:
    jag kan tänka mej att haka på! fast jag e sugen på en overall å den blir ju svindyr i frakt från dej...
    Eskobar77 skrev 2009-01-08 22:02:53 följande:
    Jag kan också tänka mig att vara med - beroende på vad som finns kvar vill säga.
    milimina skrev 2009-01-08 22:03:58 följande:
    oh, me, me! ska kolla in om det finns nåt kul
    Skriv i min gästbok om ni hittar något så kan vi ju kolla några dagar innan vad som finns kvar!
    karmasus skrev 2009-01-08 21:58:08 följande:
    Massor med rabatt i en Norsk shop. Man betalar med paypal och de drar ifrån momsen också! (man måste be dem göra det annars glömmer de det)Ytterligare 30% rabatt om man anger koden SALG09bellajelica.no/De har IdaT 30%, Rockafella 50%, Sobea 50% m.mTänk bara på att du kan åka på tull när du får paketet här hemma! Blir bra priser ändå =) Har handlat där tidigare. Första gången gick det åt skogen och paketet försvann (fick pengarna i retur) och gångerna efter har det funkat kanoners!
    Vad blir frakten och hur räknar man över till svenska? Hur mycket moms försvinner och vad blir tullen?
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!