• Wailea

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Nivde skrev 2008-12-27 00:12:59 följande:
    Hej.Hittade en del från kalenderrabatten men har inte hittat något än från rean. Letar dock febrilt. Min svärmor hittade dock en fin Molo-vinteroverall, dock i butik och ej online. Visst är väl den ganska rymlig i storleken? Planerat att inhandla 104 på PO.P men visst borde väl 104 i Molo fungera precis lika bra? :)
    Men tänk på att årets modell är en hel storlek mindre än de i fjol!

    De är såå fina! Vilken färg hittade hon, var det rea?
  • Wailea
    Nogula skrev 2008-12-27 11:28:05 följande:
    När det gäller storlek så hade jag tagit strl. 86.Min dotter fyllde 1 år i juli och hon har strl. 86 i overall denna vintern.Hon är ganska smal, men ligger lite över medel på längden.
    Vad tror du hon har för storlek nästa vinter? Funderar på att köpa en till min tjej som är lika gammal men undrar om det blir 92 då? 98 låter ju alldeles för stort...
  • Wailea

    Jag vill bara säga att jag är såå glad att jag shoppade loss så enormt på kalendererbjudandena. Tycker inte att reorna varit ett dugg bättre och dessutom är så gott som allt det jag fyndat slut nu så jag är glad att jag inte väntade!!!

    Nu ska det vara om det blir någon superrea på slutet så man kan göra jättefynd för skoj skull på sådant man kanske inte köpt annars.

  • Wailea

    Tuffelisa skrev 2008-12-30 21:44:05 följande:


    Har någon mer än jag fått defekta kläder från freshmilk?Köpte två kikkid klänningar på adventskalendern. Den ena hade en fettfläck på bröstet, så jag fotade och mailade dem på en gång. De sade att jag skulle tvätta klänningen, sedan lämna tillbaka om det inte gick bort. Fläcken blev mycket mindre efter tvätten med syns om man tittar mycket noga. Den andra klänningen slog jag in som julklapp, när min dotter hade haft den hela dagen och jag skulle slänga den i tvätten på kvällen kände jag en klump i tyget. När jag tittade närmare så hade någon sytt med tråd mitt i tyget. Antagligen sytt igen ett litet hål mitt i tyget.Vet inte vad jag ska göra för jag vill inte reklamera klänningarna då de inte finns kvar i någon annan butik i denna storlek. Men känns ändå väldigt trist att köpa trasiga saker, tycker ni man kan kräva någon form av kompensation?
    SJÄLVKLART! Jättetrist ju och verkligen reklamationer. Fattar inte hur man kan be kunden tvätta plagget om det kommer smutsigt. Tycker du borde få halva priset tillbaks om du vill behålla grejerna...
  • Wailea

    Eller kompensation i form av tillgodokvitto eller liknande. Har du mailat dem? Jag skulle först fråga hur de ställer sig till detta och se vad de erbjuder...

  • Wailea

    Hur mycket rea är det på Hippokids då? har den börjat för de som fått nyhetsbrev redan eller är det för alla vid midnatt?

  • Wailea

    Men hur vet de med nyhetsbrev vilken rabatt som är på olika plagg då?

  • Wailea

    Smultronhjärta skrev 2009-01-01 20:37:37 följande:


    Vid midnatt är det 50% på ord. pris
    Hur får man nyhetsbrev då?
  • Wailea

    Har alla ni som beställt från Hippokids fått nyhetsbrevet eller handlar ni andra också?

    Är det fraktfritt?

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!