Inlägg från: Gingsan |Visa alla inlägg
  • Gingsan

    Icas nya kokbok, vad tycker vi om recepten?

    Hittills har jag bakat den där mjuka pepparkakan ett par gånger, väldigt enkel men den blir godare om man minskar ner mängden nejlika och sirap till ungefär hälften och sen är det väldigt gott att göra en mögelostglasyr och ha på toppen!!

    Har även testat raggmunken i långpanna och den var helt ok!


    ****Nikita**** 071228
  • Gingsan
    Karlsson skrev 2008-10-31 14:31:39 följande:
    Mögelostglasyr!!! Berätta mer
    Hahaha finns inte så mycket att berätta än, håller fortfarande på att försöka hitta den perfekta kombinationen. =oD

    Men till att börja med så använder jag sån där mögelost på tub, är det Milko som gör dom tro?
    Iaf så funkar den fintfint bara som den är om man känner för det, ett ganska generöst lager på  mjuk eller hård pepparkaka. Det blir ju såååå gott!! 
    Annars så kan man röra ihop den med lite florsocker, låter väldigt knepigt men blir riktigt gott!
    Har också smakat en variant där man blandat mögelosten med lite hårt vispad grädde, låter ju också väldigt underligt men funkade bra det med!
    ****Nikita**** 071228
Svar på tråden Icas nya kokbok, vad tycker vi om recepten?