Inlägg från: Anonym (Sandra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sandra)

    Hur ser man om han tagit amfetamin?

    Thaleia skrev 2005-07-14 20:30:42 följande:

    Hittade det här under den här länken www.lankarna.nu/drogguid.htm

    "Amfetamin ökar ämnes- omsättningen, pulsen och kroppstemperaturen.

    Pupillerna blir vidgade och tänderna skadas genom att man blir torr i munnen och samtidigt spänner käkarna. Hungerkänslorna uteblir så det är vanligt att missbrukaren går ner i vikt. Det är vanligt att missbrukarens motorik drabbas.

    Amfetaministens rörelser blir ofta ryckiga och slängiga. Konditionen försämras avsevärt och detta bidrar naturligtvis till ökad känslighet för olika sjukdomar. Ofta injiceras drogen i en ven. Använder man inte rena sprutor medför detta en stor risk för sjukdomar som t.ex. gulsot och HIV - infektion."

    Kolla även här www.drogfritt.nu/Resources/RDS-tidn.nr2-03.pdf


    Nja alltså jag har umgåtts med många som har tagit det och testat själv några gånger när jag var yngre (inget jag nånsin skulle göra igen, nu är jag 35+ och väntar mitt fjärde barn). De flesta snortar eller sväljer, ta sprutor är nog inte lika vanligt även om jag har känt några enstaka som har gjort det också. 


    Jobbade sena kvällar /natt och det var en del som tog det där (vill inte gå in på vilket jobb) och det var några som levde ett helt normalt liv , åkte hem till mannen och barnen .. det var en tjej i 45-åråldern som det inte märktes på alls. 


    Det du beskriver där känns ju mer som supertjackisar som hänger på plattan eller som man kan se på t-banan  , det är ju inte alltid så det ser ut. 


    Det som märks tydligast är väl att nån är lite stissig och pratar mycket och snabbt och ibland typ har svårt att sitta stilla , springer runt och tjackstädar och fixar.. men det är inte alltid det märks alls. Tänk på också att ADHD medicin (de flesta) innehåller amfetamin och alla som tar det beter ju sig inte som plattantjackisarna som du beskriver. Tar man bara lite typ som vissa tog på mitt jobb är det inte säkert att det märks så mycket. 


    Och det där med stora pupiller stämmer inte alltid heller.
    Men ja jag har sett såna som det märks jättemycket på också fast då tar de ofta massa tabletter också. 

Svar på tråden Hur ser man om han tagit amfetamin?