• Anonym

    Hur ser man om han tagit amfetamin?

    du skriver att han inte är narkoman. jag vet inte vad du klassar som narkoman men jga anser bara man använder en drog från och till tycker jag att man är de. de är inte snällt mot era barn att stanna kvar. han säger att han ska sluta. jag skulle aldrig tro på de en gång fast i skiten kan man alltid falla tillbaka. tro mig har har många fd vänner som har sagt att dom inte ska hålal på mer men sen efter ett tag så saknar dom de så mycket att dom är tillbaka i skiten igen. jag höl på att mista min kusin till droger. han skuld satte sig så mycket för att han bara vill ha mer fast han sa att han skulle sluta.
    vad vill du att era pengar ska gå till droger eller saker till era barn??
    för pengar kostar de om man inte sätter de på krika och då kan man få mer problem än bara drogerna. för din skull och barnen DRA.... lycka till och tänk på dig och barnen.

  • Anonym

    Min kille har också nyttjat amfetamin. Oftast kom han inte hem då eftersom han då snöat in på något och satt och pilla på i flera dagar på samma ställe. Han sov inte, satt vid datan. Han var snurrig och talade väldigt osammanhängande man fatta inte vad han pratade om ibland. Han åt aldrig mat bara godis isf. När han väl sov vaknade han upphelt genomsur av illaluktande svett. Han var inte rolig att leva med då. Men tillslut ville han ha hjälp och vi har hjälpts åt att få honom drogfri. Som tur var gick det bra eftersom han fattade att han ite mådde bra själv av det.

  • Anonym

    Ja just det man blir paranoid också. de kunde sitta några kompisar och "punda" och så fick en för sig att alla skulle döda han helt plötsligt. Man för för sig att folk är ute efter en och att man är förföljd m.m. liknande. Min kille berättade det sen.

  • Anonym

    Jag kan inte säga egentligen hur han kommer reagera el hur du märker det på honom att han tatt amfetamin. Men jag va tillsammans med en kille i tre år. Han rökte hasch, tog kokain och amfetamin. Jag kan säga att jag beundra dej verkligen som fortfarande är tillsammans med honom när du skaffa barn.
    Mitt ex håller fortfarande på med droger, han ha åkt in och ut på behandligshem i 5 år nu.
    Amfetamin gjorde han dum i huvudet. Han blev våldsam och misshanlade mig ett antal gånger.
    Håller tummarna för dej tjejen.. Och hoppas allt löser sig. Jag hade ställt ett ultimatum till honom att sluta med drogerna.

Svar på tråden Hur ser man om han tagit amfetamin?