Inlägg från: Camilla D |Visa alla inlägg
  • Camilla D

    Kan någon Viktväktare med en resturangguide hjälpa mig?

    Jag antar att du redan ätit, men jag har en resurangguide om det är något annat du undrar!
    Själv brukar jag äta räk eller kyckling rulle (är precis som kebabrulle) och bara be dom "dutta" på lite sås. Supergott.

    I vanlig pizza är det inte bara osten som är fet, det är olja på den och i degen, så det är inget jättebra alternativ.
    Kebabköttet är ganska fett det också.
    Falafel är jag inget proffs på men är inte de också ganska ofta friterade?

    Kinamat och thaimat är ofta bra mat. Undvik friterat och för mycket kokosmjölk.

    I över huvud taget när du går ut: Undvik friterat och panerat, be att få såsen i en egen skål, drick vatten till vinet. Enkla grejer som gör det hela mycket nyttigare.

    Sen håller jag med, ibland måste man får äta pizza och dyl.
    Man kan äta allt, men inte alltid!!!

  • Camilla D

    Nu har jag den framför mig.
    Kebabrulle 23 points
    Falafel med bröd och tillbehör 15 points
    Kebabtallrik med pommes 19,5 points
    Thaimat: Paneng gai (kyckling med röd curry) 11 p men då får du plussa på riset för det är ej medräknat
    Gung pad wunsen (räkor med glasnudlar) 6,5 p

    Det var litegrann, är det något annat så fråga!

  • Camilla D

    Kebab med bröd liten 10 p
    Kebab med bröd stor 15 p
    Kebabrulle 23 p

    Undra hur det kan vara med points i en kebabrulle än en kebabtallrik med pommes?!
    Här har vi bara keba i bröd i en storlek, får väl anta att det är den största då...

  • Camilla D

    Köper man pommes i ett gatukök eller pizeria så är de ju friterade. Borde vara skitmycket points i det!

    Ja, så kan det ju vara. De på pizzerian är ju stora! Men jag trodde inte det skulle skilja så mycket på kebab i bröd och kebabrulle. Man lär sig alltid något nytt!

Svar på tråden Kan någon Viktväktare med en resturangguide hjälpa mig?