Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

  • shqiperi82

    Shqiperia!!!!! Jaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-18 16:35:38 följande:
    Hej på er!!Skönt att ÄNTLIGEN kunna få skriva här!!! Så Jennie fick en son??? vad ska han heta? hade allt gått bra??? Fick samtal från dagis att Arti hade mått dåligt och kräkts och fick feber. Så nu är mannen hemma med honom. Sen ska jag vara hemma resten av veckan, känner att jag inte orkar jobba så som läget är nu!! Kanske är hemma en längre tid??!! vet ej.... en otrolig jobbig situation!!
    vadå vad e det med dig då gumman? mår du inte bra?? du får gärna inboxa mig eller så kan vi prata på msn om du vill . KRAM och krya på Arti!!!
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-18 16:50:46 följande:
    Ne alltså jag mår bra, men själva arbetssituationen är kass. Som tex nu när jag ska vara hemma resten av veckan, då ska allt jag har inplanerat "bokas av" så att jag får ju ta allt från denna vecka + nästa veckas. Min chef bollar bara tillbaka ärenden till en själv istället för att dela ut dem till andra. Jättekul att vara tillbaka på måndag nästa vecka FULLBOKAD liksom. Som denna veckan hade jag bokat upp mig full redan för jag har så många nya ärenden. Man kan ju inte vara hemma med sitt barn och samtidigt veta att man har ass mycket veckan efter liksom, så får det inte vara man måste kunna va hemma och va sjuk utan att ha ångest liksom!!!Hel arbetsplatsen sjunker känns det som...
    OK. gud vad jobbigt alltså!! men FÅR det gå till så? Klart man måste kunna vara hemma med barnen utan att ha panik för att komma tillbaka och ta igen allt.
    Hoppas det löser sig!!
    När ska du börja plugga till polis då?
    Hur gr det med +?
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-18 17:07:46 följande:
    Ja jag ska snart bege mig hemåt och inte bry mig!!ang polis så har jag sökt för hösten men jag vet inte riktigt hur jag känner inför det,får veta till sommaren om jag kommer in får ta ställning till det då.ang + så vet jag inget än, ska testa 29 februari
    ok. lycka till med allt,jobb, utbildning och framförallt +!!!!
  • shqiperi82

    Jag tycker oxå vi lämnar allt detta bakom oss nu!!

    För det finns ingen annan stans vi kan fortsätta våran tråd?? Nån annan sida menar jag??

    Jättekonstigt att vi inte fick skriva på albanska JUST I FÖRRGÅR!! OK, om man skriver massa på albanska men nite när man vill skriva grattis m.m på det språket så det känns som man säger det på riktigt. Det känns något annat att säga grattis kosovo till självständigheten än att säga gezu....... kosova...... eller hur!!

    Men ni får inte lämna FL ok tjejer. Men bättre då att bara följa denna tråden isåfall!!

  • shqiperi82

    vi som vill skriva nån annastans då fl är crap! (man fick väl skriva på engelska? )

    micorazon
    shqiperi82

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!