Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    jag fick iallafall nummer 5566!! Alltid något!!

    Naten e mire!!

  • shqiperi82

    Natey: Grattis i efterskott till din man!!

    Albu: Grattis till mannens nya jobb!! Gött med mer pengar!!

    Camilla: Tack för hjälpen. MEN det var inte den texten man skulle trycka på utan den med Annah Kaso och stjärnorna, men det lyckades jag lista ut själv!! Men tack så jättemycket, vår lilla dataexpert från Vinslöööööööööööööööv!!

    Petra: den flaggan skulle jag köpt om vi inte redan haft en sån. men vår lilla bordsflagga har gått sönder så måste köpa en ny nästa gång vi är där!!

  • shqiperi82

    Wihiiiii. Är så glad för vi ska bli nästan grannar med motra ime och burri e saj och deras 2 underbart, söta små killar!! Nu bor de inne i Jönköping och det tar ju 15 min med bil och nästan 25 min med buss. Nu kommer det vara kanske 2-3 minuter att gå. Man ser nästan deras hus från vårat!!! Är sååå glad!!!!!!

  • shqiperi82

    Vi köpte en ny frys för 3 månader sen som nu bara håller -10 grader som max. Vi ringde butiken igår, de sa åt oss att ringa cylinda (tillverkaren). Där sa de att de kommer på MÅNDAG!!
    Så min fråga är om någon vet om man får pengar för maten som ev blir förstörd?
    Och tror ni maten kommer bli förstörd om det håller -10 grader hela helgen?
    Tacksam för svar!! För är sååå irriterad över att de inte kommer samma dag!

  • shqiperi82
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-09 09:26:35 följande:
    Annah det står väl hemförsäkringen för har jag för mej. På folksam iallafall om du har allrisk. Vår frys pajjade och vi fick ut 3200kr
    men alltså den e ju bara 3 månader så tycker affären borde stå för det? eller? men jag ska ringa runt på måndag och höra mig för. men så himla retligt. tog du kort på alla varor du hade i frysen?
  • shqiperi82
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-09 09:26:35 följande:
    Annah det står väl hemförsäkringen för har jag för mej. På folksam iallafall om du har allrisk. Vår frys pajjade och vi fick ut 3200kr
    vi har länsförsäkringar, allrisk vet jag inte om vi har??
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-09 10:28:55 följande:
    Hallååå nu är jag på jobbet IDAG med bläää men arti är hos mamma och mannen jobbar oxå så då passar jag på o ska skriva av mig lite hehe Vad händer hos er?
    hur e det med er annars? vi mår bra! ska på 2 års kalas senare... kraaaaaaaaaaaam
  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-02-09 11:39:35 följande:


    Först:Grattis till födelsedagar och nytt jobb!Sitter hemma och tycker synd om mig själv, fick vara hemma från jobbet igår eftersom jag har så väldans ont!! Det är bättre idag men jag känner mig 40 år äldre, stel och får ont så fort jag försöker göra nått...Men men det går över, ska ta mig ut på en långpromenad med lillen så brukar det kännas bättre efter..Mannen jobbar så vi är själva idag, funderar på att baka en tårta till mannen och överaska med när han kommer hem. Han ÄLSKAR tärtor/muffins och allt sånt, och idag åkte han hemifrån 6 (efter att ha sövt om Viktor så jag inte skulle behöva vakna) och kommer hem 21, han har definitivt gjort sig förtjänt av en tårta då tycker jagFortfarande på jobbet Jeta? Har du blivit helt seriösVad gör ni andra, tomt här idag...
    usch din stackare!! Hoppas att ryggen blir bättre snabbt!! men vilken snäll, duktig nuse du är som tänker göra en tårta åt din lika snälla och duktiga man!!Du får be din man om massage sen, och då passar det ju bra att värma upp honom med tårta...

    Vad heter nuse i plural?????? 1 nuse, 3 nusar???
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!