Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-07 10:22:00 följande:
    Tack! Men för mig är det självklart och vara där med henne när hon behöver mig, skulle aldrig tänka tanken på att säga nej då. =) Hon har hjälpt mig så mycket och alltid funnits vid min sida så jag sviker inte henne! Aldrig.Hon är 58år min farmor. =)Usch, så ung?! Så jäkla orättvist! Det är en sjukdom med mycket smärta.. Tyvärr!Men som tur är har vi en av sveriges bästa läkare i Falun som opererar dom reumatisktiska. Så nu kommer hon bli bra i den högra axeln också. Skönt! =) Han opererade den vänstra för något år sedan och den är super bra nu!
    oj bara 58 år!! Hur gammal e din mamma och pappa då?

    Underbart att det allt gick bra!!
  • shqiperi82
    MmmJennie skrev 2008-02-07 10:29:55 följande:
    God morgon flikkor!Idag är jag o mannen JÄTTE GLADA! Fick precis brev från migrationsverket och min mans föräldrar FÅR KOMMA HIT!! =) From 080215 =) hehe på självaste BF dagen =) Kan inte bli bättre... Men blev samtidigt nervis för då måste jag visa att jag är duktig nuse.... men det kommer säkert gå bra!
    Nej men vad kul!! När ska de komma då? Ska de vara här i 3 månader eller? De kommer ju förstår att du har en liten bebbe som tar mycket tid så ingen som kommer pressa dig att göra massa saker för att vara bra nuse. Så är min svämor iallafall. Var glad att hon kommer att hjälpa dig istället!! Flyger de från Tirana?
  • shqiperi82

    Jag lovar och svär att aldrig mer bomba, annat än av misstag såklart!!

  • shqiperi82

    Hörde att de ska utropa sig självständiga 17 Februari! Någon mer som hört det?

  • shqiperi82
    shqiperi82 skrev 2008-02-08 15:11:31 följande:
    Hörde att de ska utropa sig självständiga 17 Februari! Någon mer som hört det?
    På din namnsdag Alexandra! hihi... Nu ska vi titta på Prison Break! Min man är ju ledig idag!!
  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-02-08 15:12:30 följande:


    jag hörde 18e...
    hmm... kanske var den 18:e då. MIn mormors födelsedag isåfall.....
  • shqiperi82
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-08 14:11:31 följande:
    hihi tack Fanny för förvarningen om bombandet så nu går jag inte tillbka å läser idag alls Nu hålelr jag på att laga mat.Har vart hos doktorn idag! Fick lkortison. Jobbigt med gluten i huden som inte läker ut. Mina ben e som öppna sår!!! *suck*
    usch då!! hoppas du blir bra snart!! KRAAM
  • shqiperi82
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-08 21:21:44 följande:
    *harklar mej*En liten båt blir ofta våt om magen när det stänkeren liten båt blir ofta våt om magen när det stänker, jag undrar vad den tänker?Den tänker att i böjlan blå där simmar små små fiskar, den tänker att i böljan blå där simmar små små fiskar, jag undrar vad de viskar?De viskar att det finns en skatt långt ner på havets botten,¨De viskar att det finns en skatt långt ner på havets botten, jag undrar vem som fått den?Jo det har jag för jag har dej å du är den där skatten, Jo det har jag för jag har dej å du är den där skatten!hahahaha Barnlåt natuuuurligtvis! Vad kan jag annars!!?? Funkar inte med "nana ime" direkt!!!
    hahahahaha... bra låt!!
  • shqiperi82

    Jag ska sova nu är sååå trött och sååå mätt! Åt schnitzel,stekt potatis och bearnaise sås och är proopmätt!! Imorgon ska jag på 2 års kalas!! KUL!!

    Jennie: Någon bebbe???

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!