Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    micorazón skrev 2007-12-23 10:31:35 följande:
    haha män brukar faktiskt uppskatta det när de väl kommer dit och nej, jag skulle inte bry mig. Är ju själv massör och jagvet att man inte tänker på annat än själva massagen när man ger det. Jag har gett mycket massage åt män och aldrig tänkt en tanke på om de är snygga eller nåt..... Sen brukar jag tänka så, om Besim får massage tex, att OM tjejen skulle tänka nåt så är det skitsamma för mig. Så länge BESIM inte tänker nåt om henne så är jag nöjd Idag ska jag plugga sen hämta sonen. Imorn bitti åker vi till föräldrarna o stananr till juldagen!
    hehe önskar jag kunde tänka så med men nej jag tror aldrig att JAG kommer ge honom ett presentkort på massage.... Det skulle vara hos dig isåfall Camilla...
  • shqiperi82

    Jag håller på att packa till imorgon nu när vi ska till mina föräldrar. Gud vad mycket saker man måste ta med till Mirela. Vill ju helst inte glömma några viktiga saker typ hennes egen kudde, filt, gosedjur för då lär hon ALDRIG somna! Sen välling, gröt, mat, vällingflaska,nappar, kläder m.m. m.m. m.m.

    Ni som har barn som använder/har använt nappar!!
    Hur många nappar har era barn?
    Hur ofta kokar ni dem?
    Hur ofta slänger ni dem och tar nya?

    Mirela har hur många som helst och de ligger överallt i hela huset!!! fanny du var ju ute på potatisjakt hörde jag, jag är ute på nappjakt VARJE dag!!! HOn lägger dem överallt!!! Jag kokar dem inte så ofta som jag borde, eller hur ofta borde man koka dem? Eftersom hon har så många så blir de ju nite slitna så byter dem inte ofta heller...

  • shqiperi82

    Är det någon som har en sån blöjhink som de gör reklam för här? Kanske man skulle satsa på. Men undrar ad de påsarna till kostar att köpa????

  • shqiperi82

    Ingen annan här idag???

    Michaela? Hur går det med jullunchen? Jag har ÄNNU inte städat toaletten. Gud vad tråkigt!!!!!!!!!! Och MIrela vill alltid hålla på att peta i toalettstolen och det är väl inte så jättehygieniskt???

  • shqiperi82

    Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri!!!

  • shqiperi82

    God Jul på er alla!!

    Jag kommer nog inte in igen förren i mitten av veckan...

    KRAM

  • shqiperi82

    Msuse: GRATTIS!!! Vad skönt att allt gick bra! Är ni hemma redan?

    Jennie: Ring förlossningen och hör med dem.

    Vi har med haft en underbar jul!! Underbart sällskap, jättegod mat och superroliga julklappar!!

    Imorgon ska jag på rean och mannen ska ta barnen till våran stadspark.... Ska bli kul!!

    KRAM till er alla!!!

  • shqiperi82
    micorazón skrev 2007-12-26 19:52:54 följande:
    jennie: japp, ring o hör.. i och medatt du har blivit stoppad innan kan de vilja kolla.. i vanliga fall kollar mman inte förrän riktiga värkar sätter igång.. för slemproppen kan återbildas.. men hos dig kanske den inte ör det så din tapp är kort (värkar)..Så ring dem o hör! Skriv sen!!!!haha vet ni vad som hände idag! Dante såg att jag gick på toa, han tog av sig sin blöja och pekade bestämt på toastolen. Jag lyfte upp honom och sen gjorde han allt där! hahahaha Jag blev så full i skratt. HGan var SÅÅÅÅ stolt!!! vinkade o hade sig när vi spolade. Tror jag ska börja ordentligt imorn på hans utan-blöja-karriär Någon av er med barn som har en sån toasits för barn eller har ni potta? vilken är bäst?
    vi har båda två men Adrian gillade mest pottan, en sån baby björn tror jag vi hade en sån stor som är som en stol och så kan man ta oss bara pottan och skölja ur smidigt!! den är ju lite dyrare men mucket bättre!! sån toasits gillar jag inte riktigt, den sitter så vingligt tycker jag!! adrian var helt blöjfri när han var 2 år och 5 månader. Hur var det för er andra? Eller är det bara Petra som har blöjfria barn??
  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2007-12-26 19:07:22 följande:


    Hej tjejer!Hoppas ni har haft en trevlig jul!Julen var helt ok, och igår kom min mans kusinHade planerat att åka in och tokshoppa (eller ja, jag hade iaf planerat det mannen trodde nog kolla lite kanske köpa hihi) men helt plötligt känns Viktor varm och när jag tog tempen visade den 39,5Så typiskt... Stackarn...ska nu gå och ta hand om honom igen, ha det gott!jennie: om jag vore du skulle jag ringa, det skadar ju inte att höra efter...
    usch då!! har han feber med? Mirela hade ju tre dagars feber nyss, bara feber och ingen förkylning!! kom prickar efter några dagars feber... KRAMA HONOM FRÅ OSS!!
  • shqiperi82

    jag har lagt in lite bilder på min barn nu på min sida. inga från julafton än men men....

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!