Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    funbun skrev 2007-12-19 22:11:29 följande:
    FAN vad taskigt!!!!!! Valle sov alla 3 nätterna. Skulle aldrig fixat det annars juh!
    nej jag vet var ju därför jag valde att åka hem efter 2 dygn. bättre att vara hemma där Florian och även min mamma hjälpte mig än på sjukhus där man nästan skäms för att be om hjälp... typ
  • shqiperi82
    Trollmoren skrev 2007-12-19 22:15:32 följande:
    Åh bara jag som njutit varje sekund av bb tiden???Dini sov på bb en natt när jag fick adrian å han fick inte plats när jag fick alisia....Men det gick ändå... Med adrian hade jag MÅNGA stygn.... Å mycket svårt att röra mej...Med alisia hade jag såna eftervärkar att jag var säker på att jag skulle ha en unge till!!!
    men är ju en annan sak när man fött vaginalt än med kejsarsnitt. jag födde adrian vaginalt och hade oxå MÅÅÅÅNGA stygn men den smärtan går ju inte ALLS att jämföra med smärtan efter kejsarnitt.... tycker ABSOLUT att de ska prioritera dem som gjort snitt!!!!

    Visst njöt man men mest för att man fick lagad god mat inget annat.... LÄNGTADE hem både med Adrian och med Mirela. med Adrian så fick inte Florian sova någon natt och Adrian föddes kl 17.58 och vi kom upp på BB sent och sen skulle han åka + att det var första barnet och jag var ganska ung (20 år) så var såååå ledsen att han skulle åka.... Men sen kom han kl 6 på morgonen dagen efter och då var det min 21 års dag!!! Sen åkte han hem och åt lunch och kom tillbaka med blommor, bakelser och presenter till Adrian och mig!! Glömmer jag aldrig!! OM man orkar att pappan sover hemma så är det ju nästan bättre så han är pigg och utvilad på dagen så man själv kan sova. MEN Florian kunde inte sova hemma heller. hehe
  • shqiperi82

    Nej ska nog lägga mig och försöka vila nu och vänta på telefonsamtalet... Hoppas de komemr /ringer snart annars är det ju säkerligen inga bra nyheter...

  • shqiperi82

    Hej!

    De kom hem ca halv tolv på natten och han hade fått gips på tummen och neråt och sen bandage över för han hade en spricka i tummen just på leden. Min lille kille!!!

    Malin: Nej det är klart man alltid måste kolla med patienten hur hon mår men generellt sett så behöver man ju MYCKET mer hjälp om man gjort snitt än om man inte gjort det!! Jag har provat båda och det ÄR skillnad. Sen finns det ju alltid undantag!! Ska du åka till Stockholm? hur är det med Adrian, bättre hoppas jag!!!

    Michaela: Usch vad hemskt med julkortet! Men kul att du gillar soffan!!

    Gezuar Bajram (tror jag de säger i Albanien i alla fall)

    Nu ska jag till IKEA och lite fler affärer!! Ska köpa de sista julklapparna! Mannen jobbar så ska ta mamma s bil som komemr och tar hand om barnen.... mannen ska fira Bajram med Pizza på jobbet (om han ens kommer ihåg att det är idag!! )

  • shqiperi82

    Malin: Jag var oxå på benen efter några timmar efter jag födde Mirela med snitt MEN det var under svår plåga.... Fråga din mamma om hon inte hade väldigt ont? Låter väldigt ovanligt annars.... Visst man får ju mycket värktabletter och så men ändå har man sjukt ont!! Värst när man ska gå upp, skratta, hosta och så... fy sjutton!!!!!

  • shqiperi82
    micorazón skrev 2007-12-20 16:04:46 följande:
    Nej, självklart är det inte skönt att spricka, men det går inte att jämföra med en bukoperation (vilket ett snitt är) ändå. Talade nyss med min mor om detta som har varit huvudansvarig på BB/förlossningen under många år här i Kristianstad... Men men... alla tycker vi som vi tycker
    Ja precis ett kejsarsnitt är en OPERATION!! Men visst kan det nästan lika plågsamt att spricka. men då är det i ovanliga fall när man spricker så pass mycket och det har jag inte hört talas om SÅ många gånger medan de flesta snitt är väldigt plågsamma.... Men det är ju olika från fall till fall, men rent generellt är det värre med snitt EFTERÅT!!!
  • shqiperi82
    Trollmoren skrev 2007-12-20 19:35:32 följande:
    *suck* Nu har jag äntligen fått sonen i säng!Han var sååå gullig ikväll... Han fick kvällsmat och jag reste mej för att ta lite mer mjölk ur kylen och han ropar- akta mamma min julegris! Sen satt han och "klappade" sin julegris och pratade om honom en timme, hade med honom i duschen och nu skulle de sova fint för imorron vill de hälsa på morfar!  Fins det NÅGOT underbarare än dessa fantastiska barn!!!??? 
    alltså var julegrisen på låtsas??
  • shqiperi82

    Jag köpte ett sånt målarstaffli ´till Adrian för att han fått gipsa gipset och när jag kommer hem med det säger han : "ohhh mamma oj hur ska jag kunna tacka dig för det.... och pussade mig jätte,ånga gånger och har lekt hela kvällen med den... Verkligen att rekomendera för era barn som är lite större om ni inteö har det innan.... Finns på olika ställen jag köpte på ikea!! Skulle köpt på BR men den var jätteliten så han skulle inte kunnat stå och måla utan att böja sig ner... den på ikea var jättebra!!

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!